Vento Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Продавам спортни филтри, като този на снимката по-долу. Чисто нови - опаковани! ЦЕНА: 35лв. Доставка до вас по куриер с наложен платеж. За количества - много сериозни отстъпки! И безплатна доставка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 q dai malko info kakvo e razlikata mejdu tezi i obiknoveniteoli stavat? i za kakvi avtomobili stavat to4no? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 Универсални са за около 90% от автомобилите. Идеята им е, че не възпрепятстват струята въздух, постъпваща в двигателя и не убиват скоростта й, от което двигателят много по-лесно и бързо си доставя необходимия му разход - т.е. "отключват" още малко динамика от мотора - става по-еластичен и по-бързо се развърта. Според изслевания повишават и мощността с около 2-3%, но това за не особено мощни автомобили почти не се усеща. ОСВЕН това, основноте предимство според мен е, че НЕ СЕ СМЕНЯТ, само се перат на определени километри (или като се зацапат) - т.е. пестите от смяната на въздушен филтър (който за по-новите коли си е бая цифра!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Mojeli malko pove4e info kade sa proizvedeni to4en model i dali stavat za vsqkakwi avtomobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 За моята кола въздушният филтър е правоъгълен ще стане ли този? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 kak da razbera dali stava za peugeot srdt 1,9 tdi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 DEVIL_in_PLD - произведени са в Китай, като повечето стоки... Стават за 90% от колите - вече казах! Твоята каква е и с какъв мотор? Deathzone - Твоята кола каква е и с какъв мотор? mi6o_ - Мисля, че става, но за всеки случаи прати една снимка на мотора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 ami utre 6te go snimam i 6te pokaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Момчета и момичета, отново имам филтри! Миналите свършиха и понеже хората са доволни, взех пак. Условията са същите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Момчета и момичета, отново имам филтри! Миналите свършиха и понеже хората са доволни, взех пак. Условията са същите. <{POST_SNAPBACK}> каква марка са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.