Jump to content
BulForum.com

Kompa mi se restartira

Recommended Posts

на мен тоя проблем ми го дава като 2-3 компа работи постоянно така че го изгаси за 2-3 часа и ша са опрай

Здарвейте и аз имам подобен проблем. Значи смених скоро и дъното и захранването! Бях до скоро с 98 и никакви проблеми! Сложих му ХР и се започнаха проблемите! Първия ден нищо след това се Updat-нах до последно SP2 до дупка и хвани тея ресове. Само че при мен се зарежда ХР-то и след минута две максимум се започва, без да мога да подкарам нищо! Направо съм луднал сега съм пак с 98, но от друг хард и нямам проблеми (поне за сега, около час вече). Смених му охлаждането даваше 82 градуса преди сега е 52! Не ми дава никакви съобщения, така че предполагам, че не са червеи! За клокване и дума не може да става! Забравих да кажа че и дъното и захранването са 2d hand! Кажете какво да правя, че накрая ще се върна на добрия стар 98! Преинсталирах ХР 3 пъти защото преди да му сменя охлаждането ми излизаше менюто за save mode и каквото и да му дадеш се ресва, спирам го от копчето и го пускам на ново, пак ми излиза това мен' но като му дадеш да продължи нормално да зарежда и си продължава, сега поне то не излиза! Май пак ще го преинсталирам, но ако не е това направо ще го хвърля през терасата! :sayjin :sayjin :sayjin Ма как да го хвърля като точно сега нямам пари за нов и трябва да изкарам някой друг месец с това ПЦ!

Ми 82 градуса беше, но вървеше сега 52 и неще да тръгне гадното ХР! От снощи си е под 98 и никакви проблеми! Видео картата в момента я няма и ползвам тази на дъното! Така че не е и от нея май!

mi i az imah problemi s restart na kompa ama se okaza 4e bilo ot video kartata, very very gadno be6e

С каква видео карта си?

Щото и аз имам подобен проблем. При мен и на 2К ми го прави тва с рестарта. Кра 2 седмици без нищо да му има и почва да се ресва. Смених на ХР и пак същото. Ся пак съм с 2К ама определено нещо не ме кефи тоз уиндоус. Обаче ако не се ресне май ще съм с тоз :sick

A we i na men mi se resva po nqkoi pat danebi da e ot procesora 6toto temperaturata e 60 gradusa mnogo li e ili e ot drugo restarta :confused

доста си е 60 градуса. моя на 45 работи и най-много 50 стига. аз на 56 съм го нагласил да ми изключва компютъра.

Na4i v polovinata,ako ne i pove4eto ot slu4aite glavnata pri4ina za vnezapnite restove e povishavane na temperaturata na procesora,koqto ot svoq strana e porodena ot prenatovarvane na mashinata ili ot razvalen ventilator ;) :excl: .Taka 4e pravete si izvodite ;)

Suglasen s vsicko koeto procetoh do tuk , no zabravihte da spomenete edna ot osnovnite pricini za restart: LOSHA RAM. Tazi pricina i zahranvaneto sa dvete osnovni za tozi problem. Za da vidite dali e ot rama go napravete da raboti na po-niska chestota (naprimer ot 333 na 266) i vijte kak se durji togava PC-to. Ako ne pravi restart znachi 100% e ot rama.

Е добре де от снощи не съм спирал компютъра сега е с 98 от друг хард и не се е ресвал нито веднъж! Температурата се е качила от 52 на 55 градуса и това е единствената разлика от вчера по това време! Паметта я тествах преди 2-3 дни и издържаше мемтеста без проблеми! И откаде на каде само под ХР ще се показват дефектите на памет или захранване! Или може би греша! :angry1 :angry: :confused :huh: :lol: :sayjin :zzz

Е добре де от снощи не съм спирал компютъра сега е с 98 от друг хард и не се е ресвал нито веднъж! Температурата се е качила от 52 на 55 градуса и това е единствената разлика от вчера по това време! Паметта я тествах преди 2-3 дни и издържаше мемтеста без проблеми! И откаде на каде само под ХР ще се показват дефектите на памет или захранване! Или може би греша!  :angry1  :angry:  :confused  :huh:  :lol:  :sayjin  :zzz

Probvai reinstall na windows-a obache ne ot tva cd ot koeto si go instaliral sega zashtoto moje da e precakana neshto taq versia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...