Jump to content
BulForum.com

Купувам Sony Ericsson t610

Recommended Posts

Айде преди някой да е дал предложения (че да не ме съдят с 20%:), аз да си питам нещо. Когато SE изкараха T610 минаха по продажби NOKIA. Нещо дето общо взето трудно става. Това беше най-купуваният телефон. И искам да питам какво толкова му харесвате бахти? Диспеят му е супер зле, недейте гледайте, че е голям, много е лош, вервайте ми. Пробвайте да го сравните с на Samsung T100 примерно и ще забележите разликата в качеството. Камерата му вади супер малки снимки .. 320х240 или 352х288 .. не си спомням вече. Тия снимки можеш само в гъзъ да си ги ръгаш. Първо, че на дисплея хич не се виждат добре и второ - на компа да си ги гледаш е абсурд. Тъй че тая камера си е точно излишна. И още много мога да го нареждам тоя телефон ама искам да знам какво все пак харесвате в него.

Ами на мен просто ми трябва такъв телефон не съм казал,че ми харесва,макар че телефона въобще не е лош!:))Но разбира се това е моето мнение:)

ше ти го прадам за 200лв ако искаш. Тои е на 5 месеца и е без никакжи драскотини ако си сагласен пи6и на ikoo@mail.bg

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...