Moonpich Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Държа само телефона да не е надраскан!Чакам предложения за контакти MooNPiCh@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Айде преди някой да е дал предложения (че да не ме съдят с 20%, аз да си питам нещо. Когато SE изкараха T610 минаха по продажби NOKIA. Нещо дето общо взето трудно става. Това беше най-купуваният телефон. И искам да питам какво толкова му харесвате бахти? Диспеят му е супер зле, недейте гледайте, че е голям, много е лош, вервайте ми. Пробвайте да го сравните с на Samsung T100 примерно и ще забележите разликата в качеството. Камерата му вади супер малки снимки .. 320х240 или 352х288 .. не си спомням вече. Тия снимки можеш само в гъзъ да си ги ръгаш. Първо, че на дисплея хич не се виждат добре и второ - на компа да си ги гледаш е абсурд. Тъй че тая камера си е точно излишна. И още много мога да го нареждам тоя телефон ама искам да знам какво все пак харесвате в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonpich Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Ами на мен просто ми трябва такъв телефон не съм казал,че ми харесва,макар че телефона въобще не е лош!Но разбира се това е моето мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 виж DUKE`NUKEM кво пише тука http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23189 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoo Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 ше ти го прадам за 200лв ако искаш. Тои е на 5 месеца и е без никакжи драскотини ако си сагласен пи6и на ikoo@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 pi4 az mogta da vo vzema toq t610 no iskam niakvo info pi6i go na bufer_90@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.