Jump to content
BulForum.com

Проблем с даунлоуда от warez.ru през мрежа

Dare_Devil

Recommended Posts

@blah_: ами всъщност с него се изтрепваме да се чудим защо не става. А и съобщението "Forbidden..." го дава самия варез.ру, а не нашия сървър

Проблема идва от настройката на warez сървъра и съответно настройката на вашия сървър. Под линукс знам как да го настроя да имате достъп до warez-a, обаче под windows и идея си нямам ;).

Е добре де, какво всъщност трябва да се направи? Ти кажи, пък да се надявам, че ние ще измислим начин да го свършим под Джам :)

Е добре де, какво всъщност трябва да се направи? Ти кажи, пък да се надявам, че ние ще измислим начин да го свършим под Джам :)

Настройка на squid(прокси) сървъра. Как да ти го обясня с настройки под windows?

В раздела Linux имаше тема в която е подробно обяснено как се оправя проблема.

• 4 weeks later...

Здравейте,

Почти месец по-късно проблема си стои. Така и не съм намерил разрешение, а ми трябват някои неща, които ги има на warez.ru.

Искам да помоля някой да свали това: http://warez.ru:8084/Docs/Teach/Auto.Cad/e...AutoCAD2000.PDF

и да го качи някъде, откъдето ще мога да го сваля, тъй като доста спешно ми трябва. Мерси предварително.

Здравейте,

Почти месец по-късно проблема си стои. Така и не съм намерил разрешение, а ми трябват някои неща, които ги има на warez.ru.

Много е трудно да ти се даде съвет, поради няснотата каква точно схема се позлва и с какъв софтуер.

@Godfather: ами аз съм се опитал да обясня по най-добрия начин, но не знам какво друго е нужно да се знае за мрежата ни.

@Flameseeker: това го пробвах - началната страница така или иначе си ми я отваря. Проблема е, че не мога да свалям. Тогава ми дава 403

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...