grami Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 BARTON на 2500+ ,клоква се доста прилично на дефалт волтаж на Еpox 8rda+ работи на 200шина(2200 Мhz) без никви грижи и абсолютно стабилен може и още но засега паметта ме спъва. Цена 110$ цената се коментира в съвсем леки граници. Нов такъв да ви кажа за де не ми споменавате колко е 112$ но ги няма никъде вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Tozi procesor v momenta struva 82$ nov mislq che shte e dobre da smuknesh ot cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 A znaesh li zashto ne se prodava, zashtoto za sushtite pari si vzemash neshto novo i po-dobro. Naqsno li si, 4e za savsem malko otgore i si vzema 4ovek A64, koeto e mnogo po-napred ot bartona. Da be i edin priqtel ima trabant, koito navremeto struval 5 zaplati, ama sega shtoto ne se proizvejda ve4e mu se tarsqt 50 takiva. Imam interes v slu4ai, 4e preusmislish seriozno cenata si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Tozi procesor v momenta struva 82$ nov mislq che shte e dobre da smuknesh ot cenata <{POST_SNAPBACK}> @Sp@rkY къде точно го видя за 82 $ този процесор? Сподели да си напазаруваме и ние от там. ...Naqsno li si, 4e za savsem malko otgore i si vzema 4ovek A64, koeto e mnogo po-napred ot bartona. @basten незнам дали е за съвсем малко (30-40$ за най-малкия 2800+), обаче със сигурност ще се изръсиш достатъчно и за прилично дъно... и т.н.т. Обаче съм съгласен с теб, че цената е малко висока и човека трябва да си я коригира. @grami ако не си решил твърдо да си продадеш процесора на цената на нов такъв може и да се заинтересувам. Това, че ги няма никъде вече не е вярно. Намират се. И още нещо, което предполагам няма да представлява интерес за теб, но аз все пак да попитам, дали си навит на бартер за Sempron 2300+ (гаранционен) и разумно доплащане от моя страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 /off procesora si struva dori shtiah da go kupq no prokletoto mi gadno dyno podava 1,54V na vseki procesor i nestava za klock Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 99 !!! i nito cent otgore ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted December 8, 2004 Author Share Posted December 8, 2004 ok neka sa 100$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted December 8, 2004 Author Share Posted December 8, 2004 Хамелеон сега става и трампата аз от моя процесор съм намалил от цената като нов 12$(112-12) намали и от твоя толкоз като нов и виж каква е разликата в доплащанмето мисля ,че е честно така или пък ги смятаи като нови и двата демек твоя е 58 ,моя е 112 колкото е разликата толкоз плащаш. Ей на това ако не му викат изгоден упгреид , не знам на какво друго.............) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Хамелеон сега става и трампата аз от моя процесор съм намалил от цената като нов 12$(112-12) намали и от твоя толкоз като нов и виж каква е разликата в доплащанмето мисля ,че е честно така или пък ги смятаи като нови и двата демек твоя е 58 ,моя е 112 колкото е разликата толкоз плащаш.Ей на това ако не му викат изгоден упгреид , не знам на какво друго.............) <{POST_SNAPBACK}> Трампа Barton 2400+ за твоя 2500+ и 20$ от мен. Навит?! Даже може да ми е още в гаранция ако искаш го продай за повече моя на мен не ми се занимава... Гаранцията е от Epa-та... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Хамелеон сега става и трампата аз от моя процесор съм намалил от цената като нов 12$(112-12)..... <{POST_SNAPBACK}> Очакваш 50 $ доплащане... Ок, ще си помисля сериозно и ще ти отговоря на PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Трампа Barton 2400+ за твоя 2500+ и 20$ от мен. Навит?! <{POST_SNAPBACK}> НАЙ вече ме интересуват пари в брой , ако нещо стане ще ти пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.