Lil`Nigga Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Опитвам се да отворя усер акаунтс и ми ис=зкарва това: http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...60Nigga/asd.JPG Моля помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Опитвам се да отворя усер акаунтс и ми ис=зкарва това:http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...60Nigga/asd.JPG Моля помогнете. <{POST_SNAPBACK}> Това и на мен ми го е правило. По принцип се оправи след един reset , ама ти сигурно си го правил това Значи аз моето го оправих , като затворих всички усери и оставих on-line само админския и ми се отвори този прозорец. Пробвай може да стане. Иначе е доста досадно и мисля че е Уиндолски проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 не мога да вляза под сейф мод за да затворя акаунтите EDIT: ще го преинсталирам тоя виндовс само ми кажете дали игрите ще ми работят или пак трябва да ги свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 EDIT: ще го преинсталирам тоя виндовс само ми кажете дали игрите ще ми работят или пак трябва да ги свалям <{POST_SNAPBACK}> Ами зависи дали игрите са ти в друга част на хардиска като D:\ например и също така много зависи от играта дали ще използва регистрите. По-добре си направи backup на тези части от регистъра, които използва дадената игра. Но ако игрите са ти в С:\ формата ще изтрие всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 значи отидох в регедит след тва направих един експорт и после като преинсталирам трябва да добавя тва регфайлче в регистрито така ще стане ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 значи отидох в регедитслед тва направих един експорт и после като преинсталирам трябва да добавя тва регфайлче в регистрито така ще стане ли? <{POST_SNAPBACK}> Всъшност да, но не прави експорт на цилия регистър а само на тези части които игрите използват. В противен случай може да имаш доста проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.