Jump to content
BulForum.com

Честит празник на всички студенти !!

Erin

Recommended Posts

и по-специално на всички колеги от АУ - Пловдив ,

желая Ви успешна година .

Нека всеки напише своето пожелание или поздрав :D

Айде и от мен честит празник. Пожелавам ви успешно завършване на учебния процес :) Днес аз не празнувам, но се надявам догодина вече да го имам и аз този празник :P

Честито и от мен на всички студенти,които посещават форума.

Пожелавам йм приятно напиване и успех в учението ;)

Ми на всички колеги от ТУ, които още не са напуснали града - честито. Пък да видим догодина дали пак ще го празнувам :devil

Честито колеги. И тази година не прекалявайте с алкохола!

Както всяка друга и тази година няма да прекалим :tongue Честит празник на всички, весело прекарване, а на себе си пожелавам от утре да седна и да поуча малко :blink:

Айде честит празник и от мен!Само успехи в ученето и,за кой ли път,не препивате много :P :beer:

Също и честито на тези,които днес празнуват рождени дни :D :lol:

И аз да се присъединя към пожеланията - честит празник, приятно изкарване, и пийте такъв алкохол, че утре да можете да отворите очи:)

Аз вече не съм студент, но и аз ще позапразня с някои все още учещи приятели.

.... и нали знаете какво казват няма грозна жена има трезвен мъж така че смело напред  :rolleyes:

И все пак Умната!-на всички палавници, за да няма резултати след 9 месеца:)

А по темата: Човек може да си празнува със или без повод, но е хубаво като има такъв, така че весело прекарване на всички, нека имате само поводи за усмивки тази вечер :punk

Присъединявам се към пожеланията, макар да са излишни. Най-хубавото време са студентските години. Човек забравя беднотията, глада, зора по изпитно време, но спомените за студентския живот остават...

Приятно и весело прекарване на всички студенти.

Ние, бившите студенти, все пак ще почетем празника с някоя пържола и 1-2-3 чашки червено вино... Така, де, колкото за адет.. :D

Благодаря на всички, които писаха имаха намерение да го направят и въобще на всички .

Дано тази вечер да е страхотна , весело прекарване !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...