chistacha Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Е нека възродим темата Ето ви един линк към доста полезни съвети: http://krasota.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?p=286 А това са още малко полезни съвети: 1. Фолиото да е добре уплътнено около чашката. 2. Тютюна да стига най-много 1 см под фолиото. (по-добре да го сменяте по-често отколкото да залепне за фолиото и да започне да гори) 3. Много, малки дупчици на фолиото. Ако искате дима да е гъст и силен следващите две неща са много важни: 4. Голям, добре зачервен въглен (или два средни), който/които да почиствате, когато се покрият с пепел. 5. Уплътнете наргилето допълнително, като запушите отвора от другата страна на маркуча. През него влиза въздух, който допълнително разрежда дима и го "олекотява". За целта много удачно е използването на субстанция, която може да бъде отсранена по-късно в случай, че дима не ви понася. Такава субстанция например е арабската гума, известна още като дъвка. А сега искам да питам дали си седи онзи магазин на арабина до четвъртък пазара за тютюн и принадлежности за наргиле ??? И колко горе-долу върви тютюна, но неароматизирания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 ето тук има уроци как да се направи наргилето http://uk.youtube.com/results?search_query...p;search=Search а иначе като тръгнеш от фешана към кукленият тятър има едно магазинче...друго има около кафето Бали Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ако вместо вода се сложи водка става много ефектно За магазинче с аромати написах в др тема до кръстовиштето на гладстоун и руски.Точно срещу спирката на 10 и 66 има магазинче за подаръци.Там има наргилета и аромати Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Абе счъпи ми се стъкленото долу, шишето ли е ко е. От магазина от който купувам такива нещи ми казаха че ще ми дадат ново за 15лв. Въпроса ми е някой знае ли каде ще ми излезе по-евтино? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Абе счъпи ми се стъкленото долу, шишето ли е ко е. От магазина от който купувам такива нещи ми казаха че ще ми дадат ново за 15лв.Въпроса ми е някой знае ли каде ще ми излезе по-евтино? Надали ще ти излезе по-евтино Плюс тва "шишето" е с точно определен диаметър на гърлото така че няма да стане от кое да е наргиле, трябва да е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Имам голямо наргиле (Shisha или Hookah) от Тунис и 5 вида тютюн. Не виждам никакъв смисъл да се пуши нещо друго освен въпросният тютюн, който наподобява конфитюр . Ако искате да пушите трава, има си специални лулички, хартийки, бонгове и т.н., наргелето дава много фира! Въпросният тютюн го има в light, medium и hard вариант, на мен лично ми се завива главата от light-а, понеже съм непушач т.е. има доста никотин! Димът е много гъст и ароматен и е голямо удоволствие да го изпускаш през ноздри Друга старана, толямото наргиле е много красива вещ и в ъгъла на хола седи прекрасно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Здравейте, колеги, пушачи На мен работите, по приготовлението на наргилето, са ми ясни До сега обаче пуша само чужди. Реших, да си взема мое собствено Та .. въпросчето ми е от къде Видях там едни на площад съединение, но не стават ... Разбрах, че в халите имало - ще отида да им хвърля едно око и на тях. Някъде другаде да ме изпратите, да проверя ? Имало някъде около четвъртък пазара ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 в джиджи биджи на центъра има , в едно магазинче за индийски стоки на гладстон също има Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 В търговиите или по-скоро Търговски център "Тракия" има един склад за всякакви индийски стоки, малко е забутан но мога да ти обясня къде е, та там има наргилета за около 38 кинта и са бая големички, но с един мундщук. Мойто е от там и върши доста добра работа Така като гледам по повечето кафета, където предлагат наргиле, са подобни, да не кажа същите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 до бали има едно магазинче и там също има ... също така от джумаята като тръгнеш пеш към руски в дясно има едно магазинче за подаръци и там има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Айде да ми дадете линкове от това сайтче, къде се намират тези магазини, за които говорите Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Тук е любимият ми... Напоследък нещо е намалил избора, но все пак там е добре да се отиде и да се види Това е т.нар. магазин за подаръци, за когото Slain по-горе спомена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Айде и от мен инфо за въглените, аз лично намерих в църквата такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 www.nakhla.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Значи ... проверих в следните магазини и нищо не ми грабна окото... 1. Джиджи Биджи 2. Преди пешеходния мост в ляво има един 3. От Джумаята към руски, който предложи Naghual Други предложения Може ли някой да ми даде линк на този, който бил до четвъртък пазара? И chistacha да даде за този в Тракия Линкове давайте от http://www.bgmaps.com/ Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 А я споделете някакви комбинации между видовете тютюн? Примерно мента с шоколад е много добро. Искам да опитам и канела с шоколад - като пробвам ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 а любими течности ? обичате ли да има алкохол ? аз мн се раджам когато си го напълним с мляко , може и мента да се сипе , става мн яко ... виждал съм ароматизатори за вода , за наргилето ... някой ползвал ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 да питам за колко минимум мога да намеря наргиле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 да питам за колко минимум мога да намеря наргиле? Зависи какво за теб означава евтино, аз мойто го взех за 38лв и като гледам другите по колко ги продават, смятам, че тва е добра цена. От Търговски център Тракия го взех преди няколко месеца, и съм много доволен, ако си зайнтересован многа да ти дам подробности на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Ми питам щот с едни мои приятели сме наумили да купуваме наргиле за подарак и не ни тряя някво скъпо и голямо наргилее и до преди знаех че има малки наргилета за по 30 максимум 40 лв ся ми разправят че са по 50-60 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesi333 Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Аз си купувам от едно павильонче в Тракия до Детски свят(отсрани на самата улица).Най-готиното е че е денонощно и ако ще и в 3 през ноща да е и на компаният и е пуши наргиле скачаме и си купуваме тютюн и въглища Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Във форума долу на първия етаж в 1 магазин за сувенири има наргилета, тютюн и въглени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.