Jump to content
BulForum.com

Nargile

stu

Recommended Posts

Е нека възродим темата :)

Ето ви един линк към доста полезни съвети: http://krasota.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?p=286

А това са още малко полезни съвети:

1. Фолиото да е добре уплътнено около чашката.

2. Тютюна да стига най-много 1 см под фолиото. (по-добре да го сменяте по-често отколкото да залепне за фолиото и да започне да гори)

3. Много, малки дупчици на фолиото.

Ако искате дима да е гъст и силен следващите две неща са много важни:

4. Голям, добре зачервен въглен (или два средни), който/които да почиствате, когато се покрият с пепел.

5. Уплътнете наргилето допълнително, като запушите отвора от другата страна на маркуча. През него влиза въздух, който допълнително разрежда дима и го "олекотява". За целта много удачно е използването на субстанция, която може да бъде отсранена по-късно в случай, че дима не ви понася. Такава субстанция например е арабската гума, известна още като дъвка. :D

А сега искам да питам дали си седи онзи магазин на арабина до четвъртък пазара за тютюн и принадлежности за наргиле ??? И колко горе-долу върви тютюна, но неароматизирания?

Ако вместо вода се сложи водка става много ефектно :D За магазинче с аромати написах в др тема до кръстовиштето на гладстоун и руски.Точно срещу спирката на 10 и 66 има магазинче за подаръци.Там има наргилета и аромати :)

Абе счъпи ми се стъкленото долу, шишето ли е ко е. От магазина от който купувам такива нещи ми казаха че ще ми дадат ново за 15лв.

Въпроса ми е някой знае ли каде ще ми излезе по-евтино?

Абе счъпи ми се стъкленото долу, шишето ли е ко е. От магазина от който купувам такива нещи ми казаха че ще ми дадат ново за 15лв.

Въпроса ми е някой знае ли каде ще ми излезе по-евтино?

Надали ще ти излезе по-евтино ;) Плюс тва "шишето" е с точно определен диаметър на гърлото ;) така че няма да стане от кое да е наргиле, трябва да е същото :)

Имам голямо наргиле (Shisha или Hookah) от Тунис и 5 вида тютюн. Не виждам никакъв смисъл да се пуши нещо друго освен въпросният тютюн, който наподобява конфитюр :) .

Ако искате да пушите трава, има си специални лулички, хартийки, бонгове и т.н., наргелето дава много фира!

Въпросният тютюн го има в light, medium и hard вариант, на мен лично ми се завива главата от light-а, понеже съм непушач т.е. има доста никотин! Димът е много гъст и ароматен и е голямо удоволствие да го изпускаш през ноздри :love

Друга старана, толямото наргиле е много красива вещ и в ъгъла на хола седи прекрасно!

• 1 month later...

Здравейте, колеги, пушачи :P

На мен работите, по приготовлението на наргилето, са ми ясни :) До сега обаче пуша само чужди. Реших, да си взема мое собствено :love

Та .. въпросчето ми е от къде :confused

Видях там едни на площад съединение, но не стават ... Разбрах, че в халите имало - ще отида да им хвърля едно око и на тях.

Някъде другаде да ме изпратите, да проверя ?

Имало някъде около четвъртък пазара ?

В търговиите или по-скоро Търговски център "Тракия" има един склад за всякакви индийски стоки, малко е забутан но мога да ти обясня къде е, та там има наргилета за около 38 кинта и са бая големички, но с един мундщук. Мойто е от там и върши доста добра работа :) Така като гледам по повечето кафета, където предлагат наргиле, са подобни, да не кажа същите :)

до бали има едно магазинче и там също има ... също така от джумаята като тръгнеш пеш към руски в дясно има едно магазинче за подаръци и там има

Тук е любимият ми... Напоследък нещо е намалил избора, но все пак там е добре да се отиде и да се види :)

Това е т.нар. магазин за подаръци, за когото Slain по-горе спомена.

Значи ... проверих в следните магазини и нищо не ми грабна окото...

1. Джиджи Биджи

2. Преди пешеходния мост в ляво има един

3. От Джумаята към руски, който предложи Naghual

Други предложения :)

Може ли някой да ми даде линк на този, който бил до четвъртък пазара?

И chistacha да даде за този в Тракия :)

Линкове давайте от http://www.bgmaps.com/ :)

Благодаря

• 4 weeks later...

А я споделете някакви комбинации между видовете тютюн? Примерно мента с шоколад е много добро. Искам да опитам и канела с шоколад - като пробвам ще пиша ;)

а любими течности ?

обичате ли да има алкохол ?

аз мн се раджам когато си го напълним с мляко , може и мента да се сипе , става мн яко ...

виждал съм ароматизатори за вода , за наргилето ... някой ползвал ли е ?

да питам за колко минимум мога да намеря наргиле?

Зависи какво за теб означава евтино, аз мойто го взех за 38лв и като гледам другите по колко ги продават, смятам, че тва е добра цена. От Търговски център Тракия го взех преди няколко месеца, и съм много доволен, ако си зайнтересован многа да ти дам подробности на ЛС ;)

Ми питам щот с едни мои приятели сме наумили да купуваме наргиле за подарак и не ни тряя някво скъпо и голямо наргилее и до преди знаех че има малки наргилета за по 30 максимум 40 лв ся ми разправят че са по 50-60 лева

• 1 year later...

Аз си купувам от едно павильонче в Тракия до Детски свят(отсрани на самата улица).Най-готиното е че е денонощно и ако ще и в 3 през ноща да е и на компаният и е пуши наргиле скачаме и си купуваме тютюн и въглища

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...