Jump to content
BulForum.com

Продавам: M-Tel Prima пакет

Recommended Posts

Работата е такава: днес си купих от промоционалните прима пакети (от тези с виното със златни стружки вътре :D ) и от играта "Всеки печели" ми се падна новa Prima. На мен естествено не ми трябва друг Prima-пакет, така че срещу 15лв можете да получите нов, неупотребяван промоционален M-Tel Prima пакет, включващ:

1.) SIM карта с 15лв време за разговори

2.) още 12лв допълнително време за разговори - по 1лв за всеки следващ месец

3.) талон за 5% отстъпка в Техномаркет "Европа"

4.) карта за играта "Всеки печели"

5.) подарък по избор - феноменалната игра "Легионите на мрака" :laughing: или от гореспоменатото шампанско със златни стружки 22 карата. :D

Последното е възможно, понеже още не съм си поискал подаръка от М-Тел. Имам време до 15 Януари 2005г. Ако някой се навие може да го получи още на 9ти Декември - виждаме се, вземам пакет по негов избор, разменяме си парите и стоката и всички са щастливи. :D

==================================================

Информация за цените на разговори и услуги има тук: Официален сайт

Накратко:

- 1 мин разговор към всички мрежи (БТК и мобилни оператори) - 0,78лв с ДДС

- безплатно активиране на тарифен план "Семейство и приятели" - разговор с

5 абоната на М-Тел за 0,42лв/минута с ДДС

- гласова поща и други екстри :music

==================================================

Ако някой е навит да пише. Цената не се коментира. Айде на промоциятаааа! :woot

Ne 4e ne6to se byrkam v sdelkata vi...ama slu4aino i az kupih v4era na maika mi sy6tiq Prima paket sys 6ampanskoto sys zlatnite strujki i na men mi se padna bezplatno Prima paket...vednaga izpratih sestra mi i maika mi da idat da go vzemat...i moga da kaja 4e ne davat ot teq paketi sys 6ampanskoto i s igrata...a davat samo Prima paket bez ni6to drugo...i sumata koqto ima vytre vyv vau4era sa 10 leva a ne 15.

Еййй, благодаря, въобще не се бъркаш в "сделката". Добре че каза, да не лъжа човека - аз си помислих, че просто ти дават още един пакет, ама не било... :bgrin:

Моите извинения към virus. Съжалявам.

Още не съм се разходил до М-Тел да взема пакета, затова не мога да коментирам докато нямам сигурна информация по въпроса. Maimun ако знае да казва. Благодаря за корекцията.

ПП: За златото не знам, май беше крайно недостатъчно, но виното не беше чак толкова лошо. :lol:

...не мога да коментирам докато нямам сигурна информация по въпроса.

Съжалявам, но не знам. Както писах по-горе просто няма как да отговоря на въпроса ти. :(

Edit: Извинявам се и благодаря на всички, които писаха в тази тема, но този Прима пакет е толкова мизерен, че не си заслужава да се продаде. Темата вече е в 9та глуха, но ако някой модератор я забележи, моля да я изтрие/затвори или каквото сметна за добре. :ghost

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...