Mu3epHuK Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Работата е такава: днес си купих от промоционалните прима пакети (от тези с виното със златни стружки вътре ) и от играта "Всеки печели" ми се падна новa Prima. На мен естествено не ми трябва друг Prima-пакет, така че срещу 15лв можете да получите нов, неупотребяван промоционален M-Tel Prima пакет, включващ: 1.) SIM карта с 15лв време за разговори 2.) още 12лв допълнително време за разговори - по 1лв за всеки следващ месец 3.) талон за 5% отстъпка в Техномаркет "Европа" 4.) карта за играта "Всеки печели" 5.) подарък по избор - феноменалната игра "Легионите на мрака" или от гореспоменатото шампанско със златни стружки 22 карата. Последното е възможно, понеже още не съм си поискал подаръка от М-Тел. Имам време до 15 Януари 2005г. Ако някой се навие може да го получи още на 9ти Декември - виждаме се, вземам пакет по негов избор, разменяме си парите и стоката и всички са щастливи. ================================================== Информация за цените на разговори и услуги има тук: Официален сайт Накратко: - 1 мин разговор към всички мрежи (БТК и мобилни оператори) - 0,78лв с ДДС - безплатно активиране на тарифен план "Семейство и приятели" - разговор с 5 абоната на М-Тел за 0,42лв/минута с ДДС - гласова поща и други екстри ================================================== Ако някой е навит да пише. Цената не се коментира. Айде на промоциятаааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 OK navit sam : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Имаш ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Ne 4e ne6to se byrkam v sdelkata vi...ama slu4aino i az kupih v4era na maika mi sy6tiq Prima paket sys 6ampanskoto sys zlatnite strujki i na men mi se padna bezplatno Prima paket...vednaga izpratih sestra mi i maika mi da idat da go vzemat...i moga da kaja 4e ne davat ot teq paketi sys 6ampanskoto i s igrata...a davat samo Prima paket bez ni6to drugo...i sumata koqto ima vytre vyv vau4era sa 10 leva a ne 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 abe az tfa vino ne moga li da go prekaram prez edna cedka i strujkite da gi prodam posle v nqkoi zlatarski magazin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Има ли ваучер към този пакет? На мен ми трябва само той Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Еййй, благодаря, въобще не се бъркаш в "сделката". Добре че каза, да не лъжа човека - аз си помислих, че просто ти дават още един пакет, ама не било... Моите извинения към virus. Съжалявам. Още не съм се разходил до М-Тел да взема пакета, затова не мога да коментирам докато нямам сигурна информация по въпроса. Maimun ако знае да казва. Благодаря за корекцията. ПП: За златото не знам, май беше крайно недостатъчно, но виното не беше чак толкова лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 А на моя въпрос няма ли да отговориш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted December 10, 2004 Author Share Posted December 10, 2004 ...не мога да коментирам докато нямам сигурна информация по въпроса. Съжалявам, но не знам. Както писах по-горе просто няма как да отговоря на въпроса ти. Edit: Извинявам се и благодаря на всички, които писаха в тази тема, но този Прима пакет е толкова мизерен, че не си заслужава да се продаде. Темата вече е в 9та глуха, но ако някой модератор я забележи, моля да я изтрие/затвори или каквото сметна за добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.