mir4oni Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 emi kakto se kazva dai boje vsekimu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Естествените гърди са далеч по-хубави от силиконовите...поне така мисля аз А относно фолк певиците - ми то в тея среди вече почти всички са със силикон С много, много малки изключения Ако за тях ще говорим - Преслава има истински и далеч по-хубави от тези на Камелия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 е ся яки са си ве ХОРА тфа е едно от яките неща на ЖЕНИТЕ и зад*****е трябва да са им яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 http://www.next-door-nikki.com/ .....haha ...ANI SE KAZVALA ,A !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 http://www.next-door-nikki.com/ .....haha ...ANI SE KAZVALA ,A !!! <{POST_SNAPBACK}> Bravo 4ove4e!!!I az im kazvam 4e ne se kazva Ani ama nikoi ne mi vqrva!!!Evala ti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Bravo 4ove4e!!!I az im kazvam 4e ne se kazva Ani ama nikoi ne mi vqrva!!!Evala ti!! <{POST_SNAPBACK}> E, ama ste opasni nachi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 е ся яки са си ве ХОРА тфа е едно от яките неща на ЖЕНИТЕ и зад*****е трябва да са им яки Много се радвам че мислиш така, а кажи ми ти сега дали като си седнеш на портфейла ставаш с 20см по-висок? А? Щото ако не - кво въобще се гласиш за такива мадами? Ако не можеш да си позволиш разходи поне по 500 кинта на ден каде се пишеш в А група с гумена топка? Малко гадно го казах но това е "голата" истина. Такава, която си е направила операция и си е сложила такива силиконови "въдички" очевидно лови големи риби (аз бих добавил - че рибите по-скоро не са големи ами с големи портфейли и малки мозъци). И че такава жена определено или страда от ниско самочуствие или просто са и дали кредитна карта и от скука за какво да похарчи парите в нея е решила да си "оправи" циците и задника. А относно размера - честно не мога да разбера аз какво се кефите на мадама с такива "балони". Ама изобщо не мога да разбера. Че то е гадно направо ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЕМИ. Ебаси. То бива бива ама чак пък толкова. Да се събират в шепата или мааалко по-големи да, ама това е грозно според мен (настрана че е и непрактично - 5 метра трудно ще притича, през лятото бедна ви е фантазията какво нещо кремове, пудри и прочее ще и трябват за да не се подсича като се препоти и т.н. и т.н.). А да и максимум след 10 години пък да видите такива (естествени де) какво пък стават - как увисват до пъпа и се сбръчкват... аааа ТОВА пък колко грозна гледка е... Между другото жените като забременеят бюста им се увеличава. Тъй че по-добре жена с по-малки пък те после ще се поувеличат а не да станат хептен големи - аха-аха да експлоадират и после да се сбръчкат и увиснат (идете на море и погледнете някоя и друга лелка с по-голям номер сутиен и после ще си говорим) Айде наздраве за ценителите на истинските неща пък ако съм събудил някой от съня който сънува и който е на път да се превърне в кошмар през едно не дотам далечно бъдеще - ще има да черпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 е ся яки са си ве ХОРА тфа е едно от яките неща на ЖЕНИТЕ и зад*****е трябва да са им яки Много се радвам че мислиш така, а кажи ми ти сега дали като си седнеш на портфейла ставаш с 20см по-висок? А? Щото ако не - кво въобще се гласиш за такива мадами? Ако не можеш да си позволиш разходи поне по 500 кинта на ден каде се пишеш в А група с гумена топка? Малко гадно го казах но това е "голата" истина. Такава, която си е направила операция и си е сложила такива силиконови "въдички" очевидно лови големи риби (аз бих добавил - че рибите по-скоро не са големи ами с големи портфейли и малки мозъци). И че такава жена определено или страда от ниско самочуствие или просто са и дали кредитна карта и от скука за какво да похарчи парите в нея е решила да си "оправи" циците и задника. А относно размера - честно не мога да разбера аз какво се кефите на мадама с такива "балони". Ама изобщо не мога да разбера. Че то е гадно направо ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЕМИ. Ебаси. То бива бива ама чак пък толкова. Да се събират в шепата или мааалко по-големи да, ама това е грозно според мен (настрана че е и непрактично - 5 метра трудно ще притича, през лятото бедна ви е фантазията какво нещо кремове, пудри и прочее ще и трябват за да не се подсича като се препоти и т.н. и т.н.). А да и максимум след 10 години пък да видите такива (естествени де) какво пък стават - как увисват до пъпа и се сбръчкват... аааа ТОВА пък колко грозна гледка е... Между другото жените като забременеят бюста им се увеличава. Тъй че по-добре жена с по-малки пък те после ще се поувеличат а не да станат хептен големи - аха-аха да експлоадират и после да се сбръчкат и увиснат (идете на море и погледнете някоя и друга лелка с по-голям номер сутиен и после ще си говорим) Айде наздраве за ценителите на истинските неща пък ако съм събудил някой от съня който сънува и който е на път да се превърне в кошмар през едно не дотам далечно бъдеще - ще има да черпи <{POST_SNAPBACK}> Ти май не си разбрал. Тука просто коментират, защото такива неща не се виждат всеки ден. И това си "голата истина" А колкото до пари- това е вярно и затова те ги гледат от тука, а не от близо :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Силикона си е силикон тези цица на Камелия са много яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 E, ama ste opasni nachi :) <{POST_SNAPBACK}> е ся яки са си ве ХОРА тфа е едно от яките неща на ЖЕНИТЕ и зад*****е трябва да са им яки Много се радвам че мислиш така, а кажи ми ти сега дали като си седнеш на портфейла ставаш с 20см по-висок? А? Щото ако не - кво въобще се гласиш за такива мадами? Ако не можеш да си позволиш разходи поне по 500 кинта на ден каде се пишеш в А група с гумена топка? Малко гадно го казах но това е "голата" истина. Такава, която си е направила операция и си е сложила такива силиконови "въдички" очевидно лови големи риби (аз бих добавил - че рибите по-скоро не са големи ами с големи портфейли и малки мозъци). И че такава жена определено или страда от ниско самочуствие или просто са и дали кредитна карта и от скука за какво да похарчи парите в нея е решила да си "оправи" циците и задника. А относно размера - честно не мога да разбера аз какво се кефите на мадама с такива "балони". Ама изобщо не мога да разбера. Че то е гадно направо ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЕМИ. Ебаси. То бива бива ама чак пък толкова. Да се събират в шепата или мааалко по-големи да, ама това е грозно според мен (настрана че е и непрактично - 5 метра трудно ще притича, през лятото бедна ви е фантазията какво нещо кремове, пудри и прочее ще и трябват за да не се подсича като се препоти и т.н. и т.н.). А да и максимум след 10 години пък да видите такива (естествени де) какво пък стават - как увисват до пъпа и се сбръчкват... аааа ТОВА пък колко грозна гледка е... Между другото жените като забременеят бюста им се увеличава. Тъй че по-добре жена с по-малки пък те после ще се поувеличат а не да станат хептен големи - аха-аха да експлоадират и после да се сбръчкат и увиснат (идете на море и погледнете някоя и друга лелка с по-голям номер сутиен и после ще си говорим) Айде наздраве за ценителите на истинските неща пък ако съм събудил някой от съня който сънува и който е на път да се превърне в кошмар през едно не дотам далечно бъдеще - ще има да черпи <{POST_SNAPBACK}> да ве и ДВАМАТА сте прави ! ама ако става ВЪПРОС за яки пички дето искат мноооо кинти ИЗОБЩО няма да си хвана такава !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 silikon suxxxx истинското му е майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 silikon suxxxx истинското му е майката <{POST_SNAPBACK}> Оригинала винаги е предпочитан.Силикона е кофти раота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Оригинала винаги е предпочитан.Силикона е кофти раота. <{POST_SNAPBACK}> i az sam na tva mnenie bratle Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Оригинала винаги е предпочитан.Силикона е кофти раота. <{POST_SNAPBACK}> 6to be ti da ne otkaje6 kameliq???? a!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 --mod-note: Човече, използвай бутона [Edit]! Много се радвам че мислиш така, а кажи ми ти сега дали като си седнеш на портфейла ставаш с 20см по-висок? А? Щото ако не - кво въобще се гласиш за такива мадами? Ако не можеш да си позволиш разходи поне по 500 кинта на ден каде се пишеш в А група с гумена топка? Малко гадно го казах но това е "голата" истина. Такава, която си е направила операция и си е сложила такива силиконови "въдички" очевидно лови големи риби (аз бих добавил - че рибите по-скоро не са големи ами с големи портфейли и малки мозъци). И че такава жена определено или страда от ниско самочуствие или просто са и дали кредитна карта и от скука за какво да похарчи парите в нея е решила да си "оправи" циците и задника. А относно размера - честно не мога да разбера аз какво се кефите на мадама с такива "балони". Ама изобщо не мога да разбера. Че то е гадно направо ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЕМИ. Ебаси. То бива бива ама чак пък толкова. Да се събират в шепата или мааалко по-големи да, ама това е грозно според мен (настрана че е и непрактично - 5 метра трудно ще притича, през лятото бедна ви е фантазията какво нещо кремове, пудри и прочее ще и трябват за да не се подсича като се препоти и т.н. и т.н.). А да и максимум след 10 години пък да видите такива (естествени де) какво пък стават - как увисват до пъпа и се сбръчкват... аааа ТОВА пък колко грозна гледка е... Между другото жените като забременеят бюста им се увеличава. Тъй че по-добре жена с по-малки пък те после ще се поувеличат а не да станат хептен големи - аха-аха да експлоадират и после да се сбръчкат и увиснат (идете на море и погледнете някоя и друга лелка с по-голям номер сутиен и после ще си говорим) Айде наздраве за ценителите на истинските неща пък ако съм събудил някой от съня който сънува и който е на път да се превърне в кошмар през едно не дотам далечно бъдеще - ще има да черпи <{POST_SNAPBACK}> да ве и ДВАМАТА сте прави ! ама ако става ВЪПРОС за яки пички дето искат мноооо кинти ИЗОБЩО няма да си хвана такава !!!! <{POST_SNAPBACK}> trqbva da ti kaja 4e koito go moje ne e nujno da stava 20 cm po-visok kato si sedne na portfeila!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 6to be ti da ne otkaje6 kameliq???? a!? <{POST_SNAPBACK}> Честно да ти кажа-ДА бих и отказал.Просто не ме кефи момичето.Има си всичко,но просто не ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Честно да ти кажа-ДА бих и отказал.Просто не ме кефи момичето.Има си всичко,но просто не ме кефи. <{POST_SNAPBACK}> Мен пък си ме кефи, стига да не е с тая прическа дето мяса на пудел. Ако е с червена коса, или руса, но нормална си е доста яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomahawk Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 ama na men toq adrres nesto ne ste da mi go otvori Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 ama na men toq adrres nesto ne ste da mi go otvori <{POST_SNAPBACK}> Ей ти го "адреса" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Ей ся ако има и кой да намери този клип направо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Връща от пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Ей ся ако има и кой да намери този клип направо.... <{POST_SNAPBACK}> Абе тука е по ефектно. на клипа почти не се забелязва. Тука повече се вижда пък и може да му се наслаждаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Otdawna ne bqh wijdal po grozni cici. 6te me izwinqwate ama taq Kameliq ne e li malko silikonena na wsqkyde. Ebati, kato se setq na kwo prili4a6eprei 5 godini, naprawo lo6o mi stawa, no nai - 4udnoto e 4e s wsqka izminala godina stawa wse po - hubawa za srednostatisti4eskiq pop-folk fen!!! Ura - da jiwee silikona!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Iskam da kaja , 4e vseki koito kaje 4e Kameliq e grozna ili tapa to toi mai ne e neshto nared.Az sam hodil na pove4e ot 20-30 neini izqvi i da vi kaja 4estno pi4kata e super qka, nezavisimo 4e ima mnogo silikon po neq.A to koq nqma?A tozi koito kazva 4e si i grozni cicite prosto ne iskam da mu kazvam kakav tapak e.I ako napravim takava anketa shte vidite 4e toi shte si ostane edinstveniq s tova mnenie. A zabravih neshto.Tq ako beshe tapa nqmashe da hodi s pi4 7g. po malak ot neq i da e tolkova izvestna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Iskam da kaja , 4e vseki koito kaje 4e Kameliq e grozna ili tapa to toi mai ne e neshto nared.Az sam hodil na pove4e ot 20-30 neini izqvi i da vi kaja 4estno pi4kata e super qka, nezavisimo 4e ima mnogo silikon po neq.A to koq nqma?A tozi koito kazva 4e si i grozni cicite prosto ne iskam da mu kazvam kakav tapak e.I ako napravim takava anketa shte vidite 4e toi shte si ostane edinstveniq s tova mnenie.A zabravih neshto.Tq ako beshe tapa nqmashe da hodi s pi4 7g. po malak ot neq i da e tolkova izvestna. <{POST_SNAPBACK}> Aми пич,аз не казвам,че е грозна.Напротив харесва ми даже,ама много са и жълти зъбите.Не знам при толкова много пари за силикон,защо не си обърна внимание на зъбите Или те са по маловажни от циците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.