Jump to content
BulForum.com

Проблем с охлаждането на GF4MX440 128/128

Recommended Posts

така...моята видео карта е geforce4 mx440-8x 128MB

има радиоатор,но е точно този вид,който е БЕЗ вентилатор,званнах в ресет компютърс и оня ми каза,че имали само вентилатори 4 на 4,което нз колко големи са,дали стават за карти или са ей такива големи,като тоя на процесора...

кажете какъв да си взема;)

че сега стоя без видео драйвер,че много натоварва,незнайно защо картата

и ми бъгва пс-то:)

bakara - Ей, ти си велик ве!

Acoustic Management направо се взривих! Не съм търсил такива програми но явно е трябвало!! Бачка без никакъв проблем с  WD хардове. Включих Acoustic Management  на харда си и направо останах възхитен!!!!

Никакъв звук от четене на главите, стържене и там подобни работи!!! Абсолютна тишина!

Преди на старт на Win така чегъркаше че го съжалявах цялото компютърче как се мъчи!!! Но сега нито стон от четене!!!

Въпреки това остана оня гаден свестящ звук който го издава хардчето!

Направо подлудява! Явно е нещо друго - преполагам високите убороти - от тва да е - много гаден звук!!! Но това което се постигна с Acoustic Management

не е за отхвърляне!

Ако имаш идея и как да махна гадния звук от тва свистене - Ще е много яко!

Вчера на един купон един пич ми каза че неговия хард бил обвид с някаква 3милиметрова гума която изолирала шума. Но неговия хард е произведен със нея и не сме разучили продават ли се такива екстри отделно и изобщо да не е някакъв прототип харда му! Абе следващия път като отида в тях тва ми е първата работа!! Може да се размине заваряването - хе хе!

Благодаря ти много !

Ti6ina za smetka na vremeto za pozicionirane na glavite. Tix, no baven. :D

Радиатори - 100 вида, вентилатори - 100 вида.

Най-лесния начин е да си вземеш картата в джоба и на място да мериш  :)

така и направих:)

отидох в МОСТ и там ми сложиха,сега дано тва да е бил проблема ми и тва да е им е края :)

Аз си сложих един Colourful кулер.. сега затворих кутията и не мога да кажа точния модел ,но картата си върви перфектно. Въздушния поток ,който създава вента е много по-голям от стандартния охладител. И сега картата си работи стабилно на 380/370 от 274/333 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...