a_krastev Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 zna4i instaliram si half life 2 deto e na 5 cd-ta.Puskam ia i pochva nekav steam update.Az go spiram i kopiram kraka v papkata no pak po4va da si updeitva tupia STEAM!!!!!!!!!!!!!!!I( )Reshavam da go iz4akam ta dano trugne.Sled kato svurshva mi dava da se registriram i taka na tataka.Sled kato izpulnia vsi4ki uslovia MI DAVA prez steama nekvi kartinki na half life 2.Reshavam da istria steama i da si ia pusna pak.No pak ne trugva.Obiasnete mi stupka po stupka kakvo da napravia za da mi trugne i half-a i CS SOURSE.Molia vi mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=4295 Това е темата за Халф Лайф 2. Пиши в нея. И прочети правилата на форума!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 тва в папките не го копирай, ами го инсталирай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.