Jump to content
BulForum.com

Музика, подходяща за секс

PSYCHOSIS

Recommended Posts

За секс романтична музика колкото щеш, но аз бих препоръчал:

House of Pain - Jump Around!

:blink:  :confused  :bgrin:  :love  :tongue

Карамане мисля, че преди House of Pain - Jump Around трябва да покажеш на момичето .... ажаба за какво става въпрос с "парчето" :woot

Snap - The POWER иии после започвате Jump...Jump...Jump...Jump... и така 3-4 часа .... ;)

• 1 month later...
  • Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Dobre ste se orientirali! Klasika v janra sa ENIGMA, Barry White, HIM, Sade, "She's got the jack" na ACDC, vsichi baladi na Guns&Roses", a "Straight to number one" na Touch & go e super za strip-tease! Enjoy!

На мен за тази работа ми допадат най-много ето тези , но ги няма никъде за съжаление :( . Намерих само половината в дата.бг

Е, не всички от списъка стават, ама повечето от тях B)

@ HATE Евала !!! Само един човек се е сетил за ИСТИНСКАТА музика са секс. Скоро гледах че някъде 50-60% от жените се сещат за музиката на Barry White.(поздрав Fun Lovin Criminals - Barry White saved my life :lol: ) Мисля че това е доста добра представителна извадка. Иначе става и Шаде.

Момичета са ми казвали че харесват бърза музика (рок, метал) за секс ама то всеки с вкуса си.

Е за Нора Джоунс :love , тя е много повече от задоволяване на плътски нужди.

AC/DC The Jack Бе хора в тая песен се пее за игра на карти. Тя е подходяща само за стрип покер.

Интересно но са толкова много нещата. Безборно Barry White, Enigma, Darren Hayes, баладите на легендарните Whitesnake, също така Kenny G, Smooth Jazz-a също е подходящ. Tori Amos, Cafe Del Mar, Whitney Huston... Доста от баладите на Guns N Roses, както и Cinderella, Акустичните неща на Firehouse, балади на Gotthard. Нещата са толкова много че няма да ми стигне цял ден да ги изброя:)

Snap - The power

Ей това парче ме пренесе далече във времето когато тази песен излезе на мода. И си спомням как с приятелите пеехме вместо "I got da power" "Е*ахта права" и беквокалите бяха "е*и, е*и, е*и всяка вечер". Още я пеем така като я пуснат в някоя дискотека.

Като гледам съдържанието май и тя става са секс?!

Enigma - Love Sensuality Devotion (целия албум, Best е)

Madonna - Justify My Love

Sax for Sex - colection

Kiss - Best Ballads

... абе като се замисля, май последното нещо не пасва много, но пък какъв секс съм правил на т'ва...

Има ли песни, които ви възбуждат? Песни, които ви карат да настръхнете и да гушнете близко стоящото любимо същество и да го обсипете с целувки? И да го разсъблечете. И пак да го целувате. И после да се мушнете под завивките...добре де, може и на масата, на дивана, на пода...където ви е удобно...отплеснах се. Мисля, че идеята ми стана ясна. Аз бих предложил следните:

Darren Hayes - Insatiable

Puff Daddy  & R Kelly - Satisfy You

Richard Clayderman - Love story

Толкова засега. Ваш ред е!

Виж с това не сам съгласен. Някои го предпочитат по барз и страстен.

За пример AC/DC, Pantera

• 2 weeks later...

Frank Duval - невероятно романтична музика! За съжаление не е много известен в BG. До този момент не съм открил място, откъдето да се сваля безплатно, ще продължа да търся. B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...