unikal4e Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Копувам capture card с цел да си пусна TV на PC-то чрез видеото! Кажете цена, марка и да сте от Пловдив! Може да ми давате предложенията си на ЛС или тук! Capture card-а да има драйвери за Win XP. Аз съм с предимство пред другите, така че моля, предложенията първо да се отнасят към мен, а след това към другите ( ако има ) заинтересовани! 10x предварително! EDIT: Capture card-a да е със стандартен чип bt878! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Копувам capture card с цел да си пусна TV на PC-то чрез видеото! Кажете цена, марка и да сте от Пловдив! Може да ми давате предложенията си на ЛС или тук! Capture card-а да има драйвери за Win XP. Аз съм с предимство пред другите, така че моля, предложенията първо да се отнасят към мен, а след това към другите ( ако има ) заинтересовани! 10x предварително! <{POST_SNAPBACK}> imam niakakwa markowa sound s capture- dadoh q na 1 priqtel w sofiq da si swyr6i rabota ako 6te mi q wyrne skoro 6te pusna pm - cenata e 24lv ne e sys standartnite bt878 i podobni Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 nali za video stava vapros?Imam GigabiteRadeon9200VIVO128/128. Ako ne ti e prekaleno pishi.Ima oshte garancia,no neznam kolko.Ako mi predlojish hubava cena shte ti ia dam bez da rovia da gledam kolko struva abe razgledah se malko i gledam che cenata i e $84 nova Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 Бе ти цяла нова видео карта ми даваш бе! Аз искам capture card - слагаш си я в кутията и сварзваш PC-то с видеото ти ( дето е за телевизора ) и си гледаш TV на компа, без да треа да си купуваш отделно tuner! P.S. Сори, ама темата има правописна грешка - не кОпуванм а КУПУВАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Съжалявам за оффтопика: Ако искаш да работи под ВинХР, търси capture със стандартен чип bt878, понеже за него има най-много драйвери и всички програми за кепчър са тествани най-добре с такива чипове (както и по-стария bt848). Казвам го понеже преди месец и аз купих такава карта и докато намеря и настроя драйвер за нея отиде сумати време, а и едни от най-добрите програми за захващане на видео работят най-добре с този чип, въпреки, че минават през драйвера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 Ами да ти кажа, твоя offtopic си беше точно на място! Мисълта ми е, че не съм много запознат с това с какъв чип трябва да е картата за да има повече драйвери за win xp и т.н. Така че - мерси и ... още чакам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Capture card BT878 - 43.5 / 39.5 от Reset.bg мнооого ми се вижда - по-добре си купи тунер с този чип - почти всички фирми ще ти предложат за 37-38$ ... Примерно Ера Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted December 8, 2004 Author Share Posted December 8, 2004 Хм ... мене пък ме информираха, че наскоро в този форум е продадена Capture card за 15-20 лв! Точно и за това си търся втора употреба :allien Не ми се ще да се оръся с 40 долара за TV Tuner, при положение че събирам пари за нещо друго! Все още чакам предложения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 15 Lv za Capture Card bt 878 no e samo capture ako niamash vanshen tuner naprimer ot video nisto niama da stane i ima oste 1 uslovie triabva da doidesh da si ia vzemesh ot ofisa mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Хм ... мене пък ме информираха, че наскоро в този форум е продадена Capture card за 15-20 лв! Точно и за това си търся втора употреба :allien Не ми се ще да се оръся с 40 долара за TV Tuner, при положение че събирам пари за нещо друго! Все още чакам предложения! <{POST_SNAPBACK}> Да, въпросната capture card беше продадена на мен И работи перфектно. Това за драйверите беше така, но ако не беше със стандартен чип, едва ли толкова бързо щях да намеря драйвер за ХР. Наистина фактът, че нова карта струва около 40$ е притеснителен, след като цял тунер струва по-малко. Ами какво да кажа, на самата карта има един единствен чип само и няколко микро-резисторчета и това е. Пусни тема във форума на hardwarebg.com, там ще се намери някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted December 8, 2004 Author Share Posted December 8, 2004 15 Lv za Capture Card bt 878 no e samo capture ako niamash vanshen tuner naprimer ot video nisto niama da stane i ima oste 1 uslovie triabva da doidesh da si ia vzemesh ot ofisa mi. <{POST_SNAPBACK}> Имаш ЛС @tedy: А в случая как стана хавата? Не съм от най-запознатите, но имам приятели специялисти, които мога да питам ( например съседа ). Т.е. като включиш Video-то за щайгата, с дистанционното на видеото си сменяш каналите, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Имаш ЛС @tedy: А в случая как стана хавата? Не съм от най-запознатите, но имам приятели специялисти, които мога да питам ( например съседа ). Т.е. като включиш Video-то за щайгата, с дистанционното на видеото си сменяш каналите, нали? <{POST_SNAPBACK}> Няма нищо сложно. Просто това, което подадеш на входа на кепчъра, това ще виждаш на екрана на монитора. А дали ще сменяш каналите от видеото или от телевизора, важното е какво се подава на входа на кепчъра. И ако си с XP и търсиш драйвери, мога да ти помогна, понеже има няколко места в нета със стандартни драйвери, които при мен поне не тръгнаха нормално. Най-гадния проблем беше, че не виждаха Composite Video входа, а само S-Video входа виждаха, и не работеха добре. Та намерих с триста зора един точно подходящ драйвер, с WDM архитектура (=по-високо качество) и работи перфектно под ХР. Докато настроя всичко да става нормално, мина малко време, при продължителни кечвания (над 1 час) имаше леко разминаване на азвук и картина, но и това се оправя лесно. Та моя кепчър е PV-BT878 вариация, ако и твоя е някакъв PixelView клонинг, обади се за драйвер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.