Jump to content
BulForum.com

Как да преобразувам mpc в mp3 формат?

Dominik

Recommended Posts

Имам свалени няколко музикални албума с много високо качество и са във формат mpc.

Искам да ги преобразувам във формат мр3,тъй като ги подготвям за запис на CD-R,който ще се пуска на външен мр3 плеър,който вероятно не поддържа този формат.

Търся помощ за преобразуването на mpc в mp3 формат без загуба на качество.

Проблема се реши с помощта на Alive Mp3 Converter/още повече,че и генератора,който дава сработи и сега програмата е лицензирана/.Дадох настройки за конвентиране към мр3 за максимално качество 320kbps и съм доволен от резултата-загубите са малки и поносими.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Остана един проблем-две песни не искат да се конвертират-не зная защо.Нормално се просвирват с WinAmp-a,което говори,че не са повредени-не зная коя е причината?

------------------------------------------------------------------------------------------

Вярно,че мястото на темата беше грешно избрано,но бях потънал в грижи относно проблема и не ми остана време да разсъждавам кое къде е.

Значи свалих с Мулето няколко албума след цяла седмица чакане и понеже твърдия ми диск е малък /60 Мв/ - се препълни.Бързо трябваше да прехвърлям на CD-R и пак нямаше място,защото конвертирането mpc to mp3 изисква доста допълнително място.Сетих се да прехвърля малко информация на презаписваем диск и това реши проблема.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ето това е ползата от тези форуми-като имам проблеми,вече на няколко пъти ги решавам чрез форума,за което много съм благодарен на всички!

Аз пък си ползлвам някакъв елементарен MPC 2 MP3 конвертор и ми върши перфектна работа.

Бтв някой да знае къде има plug-in за Winamp за слушане на *.mpc ?

......

Остана един проблем-две песни не искат да се конвертират-не зная защо.Нормално се просвирват с WinAmp-a,което говори,че не са повредени-не зная коя е причината?

------------------------------------------------------------------------------------------

......

На мен този номер ми го прави когато съм сложил TAG на mpc файла! Махни ТАГ-а и после пробвай да конвертираш :)

Аз пък си ползлвам някакъв елементарен MPC 2 MP3 конвертор и ми върши перфектна работа.

This plugin is needed to play MPC files with Winamp 2 or 5 download-ваш, инсталираш и се кефиш на музиката :)

аз ти препоръчвам dBpowerAMP Music Converter

наскоро и аз се сблъсках с този файл. на страницата има най-различни кодеци, с помоща на който ще можеш да конвертираш почти всеки аудио файл .. без да ти се налага да сменяш различни програми. хвърли му едно око ;)

Опитай да си качиш търсеният плагин от тук

При мен работи отлично.

----------------------------------------------------------

Благодаря за предложенията-още ги проучвам,но проблема с двата файла остав все още нерешен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...