Dominik Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Имам свалени няколко музикални албума с много високо качество и са във формат mpc. Искам да ги преобразувам във формат мр3,тъй като ги подготвям за запис на CD-R,който ще се пуска на външен мр3 плеър,който вероятно не поддържа този формат. Търся помощ за преобразуването на mpc в mp3 формат без загуба на качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Aз ползвам Alivе Converter и съм много доволен.Но мисля нетрябваше да пускаш тук темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 probvai neshto ot tuka: http://www.google.com/search?hl=bg&q=mpc+2+mp3+software&lr= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 Проблема се реши с помощта на Alive Mp3 Converter/още повече,че и генератора,който дава сработи и сега програмата е лицензирана/.Дадох настройки за конвентиране към мр3 за максимално качество 320kbps и съм доволен от резултата-загубите са малки и поносими. ------------------------------------------------------------------------------------------- Остана един проблем-две песни не искат да се конвертират-не зная защо.Нормално се просвирват с WinAmp-a,което говори,че не са повредени-не зная коя е причината? ------------------------------------------------------------------------------------------ Вярно,че мястото на темата беше грешно избрано,но бях потънал в грижи относно проблема и не ми остана време да разсъждавам кое къде е. Значи свалих с Мулето няколко албума след цяла седмица чакане и понеже твърдия ми диск е малък /60 Мв/ - се препълни.Бързо трябваше да прехвърлям на CD-R и пак нямаше място,защото конвертирането mpc to mp3 изисква доста допълнително място.Сетих се да прехвърля малко информация на презаписваем диск и това реши проблема. ------------------------------------------------------------------------------------------- Ето това е ползата от тези форуми-като имам проблеми,вече на няколко пъти ги решавам чрез форума,за което много съм благодарен на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Аз пък си ползлвам някакъв елементарен MPC 2 MP3 конвертор и ми върши перфектна работа. Бтв някой да знае къде има plug-in за Winamp за слушане на *.mpc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 ......------------------------------------------------------------------------------------------- Остана един проблем-две песни не искат да се конвертират-не зная защо.Нормално се просвирват с WinAmp-a,което говори,че не са повредени-не зная коя е причината? ------------------------------------------------------------------------------------------ ...... На мен този номер ми го прави когато съм сложил TAG на mpc файла! Махни ТАГ-а и после пробвай да конвертираш Аз пък си ползлвам някакъв елементарен MPC 2 MP3 конвертор и ми върши перфектна работа.Бтв някой да знае къде има plug-in за Winamp за слушане на *.mpc ? <{POST_SNAPBACK}> This plugin is needed to play MPC files with Winamp 2 or 5 download-ваш, инсталираш и се кефиш на музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 аз ти препоръчвам dBpowerAMP Music Converter наскоро и аз се сблъсках с този файл. на страницата има най-различни кодеци, с помоща на който ще можеш да конвертираш почти всеки аудио файл .. без да ти се налага да сменяш различни програми. хвърли му едно око Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 Бтв някой да знае къде има plug-in за Winamp за слушане на *.mpc ? Опитай да си качиш търсеният плагин от тук При мен работи отлично. ---------------------------------------------------------- Благодаря за предложенията-още ги проучвам,но проблема с двата файла остав все още нерешен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.