NaskoBG Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Момиченцата на тати, а момченцата на мама. Тва е правилото. Не се сърди. Радваме се на всички. Да сте живи и здрави само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 evi^^ , за пореден път ще кажа ,че си страхотна Ако баща ти очаква зеге за подарък не е ли по-добре да говориш и с останалите членове на семейството и да му го купите като общ подарък ?Предполагам ,че майка ти има спестени повече от 10 лева За да знаеш че какво иска значи си го питала.Не вярвам че ще остане недоволен и от всичко друго,но все пак човекът вече се е настроил за зеге. Лично ако питаш мен най-добрият подарък си остава доброто отношение през цялата година ,но точно на теб едва ли трябва да го обяснявам. <{POST_SNAPBACK}> не,амм,виж сега,аз го попитах какво иска за Коледа ,а той каза,че нищо не му е нужно и да не се харча.обаче майка ми спомена ,че може би иска зегер.аз го попитах и той каза,че не е чак толкова нужно,защото използвал зегера на един негов приятел.миналата година искаше една хубава,скъпа(за около 6)запалка и като му я купих,много се зарадва.сега искам да му купя нещо самостоятелно и то да му хареса,въпреки че не знам какво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 evi^^, щом баща ти е пушач подари му една метална табакера. Има много хубави в подлеза на "6 септември" до пешеходния мост, а и не само там. До към 10 лева са и наистина са удобни и хубави. Има всякакви. Освен че е красив аксесоар, е и полезна вещ за пушач. Спомням си, че на времето в магазин "Нева" имаше до входа и ателиенце в което можеха да гравират върху нея твоето пожелание към него, няколко мили думи... Не знам дали още го има. Но някой може би знае къде другаде могат да гравират. Мисля, че ще се вместиш в сумата за която говориш. Не на последно място - ще е нещо което ще е винаги с него и ще му напомня за теб. Успех. Каквото и да избереш, всъщност проявата на внимание и желанието да го зарадваш ще са нещата които ще го стоплят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 hmm... ne sam mnogo kompetenten po vaprosa no 6te ti kaja 4e ne e hubavo da kupuva6 tehnika ot metro ne vsi4ko im e lo6o no baq raboti sa bokluci tam taka 4e vnimavai ot kade pazaruava6 i uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 За около 70-80 лева отиваш в Метро и му купуваш комплект - прободен трион, ъглошлайф, бормашина, виброшлайф и акумулаторна бормашина. <{POST_SNAPBACK}> Направо майтап си правиш аз си взех едни такива ужас.Не можем да излъжем пазара,скъпи части ,хубава стока струва пари.Спарки наистина са хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 ЗЕГЕ : тва е вид вибратор :) жените го обожават ,особенно възвратно-постъпателното движение при работа с него да не го вземе някой тва на сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 evi^^, щом баща ти е пушач подари му една метална табакера. Има много хубави в подлеза на "6 септември" до пешеходния мост, а и не само там. До към 10 лева са и наистина са удобни и хубави. Има всякакви. Освен че е красив аксесоар, е и полезна вещ за пушач. Спомням си, че на времето в магазин "Нева" имаше до входа и ателиенце в което можеха да гравират върху нея твоето пожелание към него, няколко мили думи... Не знам дали още го има. Но някой може би знае къде другаде могат да гравират. Мисля, че ще се вместиш в сумата за която говориш. Не на последно място - ще е нещо което ще е винаги с него и ще му напомня за теб. Успех. Каквото и да избереш, всъщност проявата на внимание и желанието да го зарадваш ще са нещата които ще го стоплят. <{POST_SNAPBACK}> офф,идеята ти е супер и сигурно ще ме намразите,но баща ми точно сега се опитва да откаже цигарите.съжалявам,просто искам да го зарадвам с нещо оригинално и не много скъпо,което да му хареса.оценявам помощта ви(е,не и на LAN)и благодаря! aми,не обича да чете,иначе щях да му купя книга! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Купи му една книга и я надпиши/ако обича да чете/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Значи извинявай за шегата (аз в предният си пост съм го подчерта;л да не се взима на сериозно - долу със жълтият текст) .Сега сериозно : ами какво обича например баща ти ? Какво го вълнува,да има хоби,нещо такова ? Кажи и чак тогава ще можем да ти дадем някакво предложение.Така е доста трудно да се даде идея за подарък на човек когото не познаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 На руския пазар (отстрани, където продават на земята) има зегета по 25 лева, че даже и Bosсh, макар че е от ментаците, обаче на мен и до сега не ми е правил проблем. Даже го изпробвахме на място като го купувах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 На руския пазар (отстрани, където продават на земята) има зегета по 25 лева, че даже и Bosсh, макар че е от ментаците, обаче на мен и до сега не ми е правил проблем. Даже го изпробвахме на място като го купувах. <{POST_SNAPBACK}> Абе на руския пазар има само боклуци! Аре недей набутвай хората да ходат там! Аз вече казах за руския пазар в предния ми пост. Ей сега ги гледам тея техники в Бриколажа и са по 60 - 70 лв ЕДНО-то . Защо ли на руския пазар за 10лв има ъглошлайф примерно , ами защото ВСИЧКО вътре му е ПЛАСМАСОВО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 страстта на баща ми са-колите и техниката.каза ми,че още от малък го е интересувала и това работи и досега.военен е.не обича да чете,пийва си,но малко и така.това мога да ви кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 страстта на баща ми са-колите и техниката.каза ми,че още от малък го е интересувала и това работи и досега.военен е.не обича да чете,пийва си,но малко и така.това мога да ви кажа. <{POST_SNAPBACK}> Според мен трябва да се насочиш към някви сувенири или ... хм , това дето го обича бая пари струва... Примерно можеш да му купиш нож някъв има много голям избор ... та примерно да го окачи на стена или нещо такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 щом на баща ти му е трябвало зеге, личното ми предположение е че обича да майстори нещо с ръцете си. в такъв случай ти предлагам както CyberHill каза - Ноь. но не сувенирен. по добре нещо с което да може да си работи и човърка. има добри остриета в ценовия диапазон който си посочила. не ти говоря за "швейцарските" джобни ножчета. а за обикновен джобен нож, който може само и единстено да реже, но за сметка на това добре...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 аз му бях купила един нож за именния ден-пеперуда мисля,че беше,той не се радва много на сувенири,а за по-голям нож,знам ли,ако ходеше на лов,тогава ,ама сега.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 страстта на баща ми са-колите и техниката.каза ми,че още от малък го е интересувала и това работи и досега.военен е.не обича да чете,пийва си,но малко и така.това мога да ви кажа. <{POST_SNAPBACK}> След всичко прочетено вече му направих блед психологически профил на твоя татко...вземи му от онези плоски бутилчици за алкохол,сещаш ли се?Продават ги в Халите-като влезеш от централния вход-веднага вдясно. Там има и разни макети на самолети и автомобили,които май не са на баснословни цени.Както и хубави мъжки ключодържатели.Е,не чак хубави,ама...прилични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Poneje obeshtah shte kaja za zegeto Verno s malko zakysnenie, no nali praznik imashe deto pone 2 dni dyrji hahah Znachi pri nas ima edno 550W, 3000 r/min, max 55 mm, NO e kitaisko Struva 16.70 Zege BOSCH goni 100lv i nagore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.