Jump to content
BulForum.com

какво е зеге?

evi^^

Recommended Posts

значи ,знам,че въпроса и темата ми са много тъпи,но наистина ме интересува и моля да не се затваря! :unsure: значи какво е зеге и колко горе-долу струва?интересува ме,защото баща ми иска зеге за коледа и мисля АЗ да му купя!

значи ,знам,че въпроса и темата ми са много тъпи,но наистина ме интересува и моля да не се затваря! :unsure: значи какво е зеге и колко горе-долу струва?интересува ме,защото баща ми иска зеге за коледа и мисля АЗ да му купя!

зеге е електрически трион сега ще ти немеря снимка .. брб.

1590EVSK_B_lg.jpg

bosch е много добра марка ... но е доста скъпо, бих ти препоръчал sparki(y)

Evi,пиле,мисля,че е правилно да се каже зегер...понеже,такова...на немски зегер е трион.

edit: мне...зеге си е...да му се невиди....

ето едно зеге :P :тук

За около 70-80 лева отиваш в Метро и му купуваш комплект - прободен трион, ъглошлайф, бормашина, виброшлайф и акумулаторна бормашина.

оо,не ,прекалено скъпо е,някой има ли идея какво друго мога да му купя?

Аз миналата година си купих от метро Beck&Decker CD301-QS - 370W бая неща нарязах с тая машинка :) ... за цената не си спомням точно, но мисля, че беше към 30-40 лв. - ножчетата за този модел са евтинки. До сега не е правило проблем.

:laughing:

На руския разар ги има за десетина лева но ако питаш лично мен не взимай ел.техника от там за да не те рсова бащта ти на майка :D :D :lol: :lol: :woot

А пък аз се каня да пусна скоро poll:Харесвате ли вицовете на Къци?

@evi^^-нищо лично, батка,ама толкова време не разбра ли че не ни е особено приятно да ни занимаваш с твоите детинщини???Като си толкова отворена откъм PC-та,ето ти един полезен сайт.Ако незнаеш какво да правиш като го отвориш, пиши един PM да ти врътна един туториъл ;)

А пък аз се каня да пусна скоро poll:Харесвате ли вицовете на Къци?

@evi^^-нищо лично, батка,ама толкова време не разбра ли че не ни е особено приятно да ни занимаваш с твоите детинщини???Като си толкова отворена откъм PC-та,ето ти един полезен сайт.Ако незнаеш какво да правиш като го отвориш, пиши един PM да ти врътна един туториъл ;)

Ами пусни го!

И отговора ми на него ще бъде НЕ!

Същия отговор бих дал и на въпроса дали одобрявам отношението ти към evi^^.

То не стига, че женското присъствие тук е жалко малко, но и да говориш така срещу едно малко момиченце, което аз лично не намирам да ни е занимавало с детинщини... Според мен тя търси помощ от форума рядко, а този повод сега не е детинщина, иска да зарадва баща си с подарък от сърце, какво по-хубаво от това!

Ами пусни го!

И отговора ми на него ще бъде НЕ!

Същия отговор бих дал и на въпроса дали одобрявам отношението ти към evi^^.

То не стига, че женското присъствие тук е жалко малко, но и да говориш така срещу едно малко момиченце, което аз лично не намирам да ни е занимавало с детинщини... Според мен тя търси помощ от форума рядко, а този повод сега не е детинщина, иска да зарадва баща си с подарък от сърце, какво по-хубаво от това!

благодаря за разбирането.искам да кажа,че като гледам няма много смислени теми като цяло във форума и затова не ме упреквайте.той форума е за това-да изразяваме мнение,да търсим помощ по разни проблеми,а не да ни поучават някакви 'умници'.

моля ви още веднъж за съдействие-искам да купя нещо хубаво на баща ми за коледа за около 10лв.знам,че трудно ще се намери такова нещо,но само това мога да си позволя със моите спестявания.не е нужно да е техника.на вас какво би ви харесало? :confused

моля ви още веднъж за съдействие-искам да купя нещо хубаво на баща ми за коледа за около 10лв.знам,че трудно ще се намери такова нещо,но само това мога да си позволя със моите спестявания.не е нужно да е техника.на вас какво би ви харесало? :confused

Ами ако разполагаш с 10лв. Можеш да му купиш един хубав After Shave. За друго не се сещам в момента. Но ще ти кажа, че даже и да му подариш нещо което ти си направила и не си похарчила пари той ще се трогне. Защото жестът в случая е по важен :)

Какво би го зарадвало според теб?
Според мен всичко би го зарадвало както казах ако ще и най-малкото нещо да е!!!

Много мило от твоя страна, че мислиш за тати. Моята дъщеря е на годините ти и много ми става приятно, че децата мислят така за родителите си. Бъди сигурна, че той би се зарадвал на всичко.

Много мило от твоя страна, че мислиш за тати. Моята дъщеря е на годините ти и много ми става приятно, че децата мислят така за родителите си. Бъди сигурна, че той би се зарадвал на всичко.

ама на много любов най-вече нали :D :bgrin:

evi^^ ,

за пореден път ще кажа ,че си страхотна :D

Ако баща ти очаква зеге за подарък не е ли по-добре да говориш и с останалите членове на семейството и да му го купите като общ подарък ?Предполагам ,че майка ти има спестени повече от 10 лева :) За да знаеш че какво иска значи си го питала.Не вярвам че ще остане недоволен и от всичко друго,но все пак човекът вече се е настроил за зеге.

Лично ако питаш мен най-добрият подарък си остава доброто отношение през цялата година :D ,но точно на теб едва ли трябва да го обяснявам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...