Jump to content
BulForum.com

препоръчайте ми карта между 200-250 лв.

Recommended Posts

@basten мисля сам знаеш, че гаранция за това няма ;) а занеш ли как е моето сърце преди идването на всяка една от тези карти и преди да разбера дали се отключва :D

@EazY-E щом толкова държиш на 9600ХТ ето ти един доста ефтин вариант на една много добра карта, която се разпознава като 9600ХТ и върви не по зле от нея, а цената е същата като на 9600ХТ самоче в левове GeCube

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
И то доста по-добра :)

честно казано това са пълни глупости .. Ами ако не се модне ? как ще му гарантираш ,че ще се модне ? Казваш ,че дори само с клок е по-добра от 9600ХТ ,еми да ама и тя се клоква нали ? Асус-а е с доста хубава памет на Самсунг и се клоква доста ,както на ядро така и на памет . Не ,че нещо ама няма да му се отключат конвеирите и после ще те обвини защо си му дал такъв савет , така че внимавай какво говориш. Това което съм слушал от последните броики е 0/10 моднати ,така че незнам ..

колкото до GeCube вече му е препоръчана ..

честно казано това са пълни глупости .. Ами ако не се модне ? как ще му гарантираш ,че ще се модне ? Казваш ,че дори само с клок е по-добра от 9600ХТ ,еми да ама и тя се клоква нали ? Асус-а е с доста хубава памет на Самсунг и се клоква доста ,както на ядро така и на памет . Не ,че нещо ама няма да му се отключат конвеирите и после ще те обвини защо си му дал такъв савет , така че внимавай какво говориш. Това което съм слушал от последните броики е 0/10 моднати ,така че незнам ..

колкото до GeCube вече му е препоръчана ..

@little, shithappen e prav, ako nqma otklu4vane na pipes nqma smisal da se kupuva(prosto ne e izgodna), a shansa za neuspeh e tvarde golqm, za da riskuva 4ovek. Btw imash malka greshka v podpisa :)

Mомчета както няколко пъти споменах гаранция няма ;) но пък не вярвам ако помолиш във фирмата да ти откажат да инсталират Омегата за 5мин. и да се разбере да ли става, даже Ерата ги бяха пробвали техните още преди това :)и плюс това не смятам, че дори и да не се отключат конвейрите ще се набуташ, все пак картата се клоква изключително добре(380/760) дори и с дефаутко охлаждане почти достига(на ядрото даже и минава) честотите на 9800ХТ( 365/412), по ефтина е от 9600ХТ и е 256-битова и ако мислите, че това е набутка ОК ваше право ;) за мен тази карта си остава по добрия избор без значение дали ще се отключи или не :)

найстина в ценовата листа на Ерата на картата пише 9800 SE/XT ? нека да не се съглася обаче с теб ... за 9600 ХТ срещу 9800 СЕ . 9600 ХТ е 500/600 и се клоква до около 570(до бройка е де , говоря за Асуската ) 760-770 с хубави памети е .. и охлаждането и е стабилно

Между другото едно е да ги отключиш, друго е да ги тестваш дали няма артефакти с 3дмарк и разни игри с мн екстри и на високи резолюции. На 2D може всичко да е пушка, но като го бутнем на 3D да се къса от грешки.

Отделно предвид, че в момента няма в наличност(поне така пише в цновата листа, която си дал) това не е възможен избор към днешна дата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...