EazY-E Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 ами за 250 лв кво по хубаво от ати 9600 xt Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 сега се обадих на фирмата от която си взех pcto и ми казаха че единствената 9600 xt която имат е от saphire и е 172 $-261 лв. кво ше кажете.мога ли да намеря 9600 xt на по изгодна цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 сега се обадих на фирмата от която си взех pcto и ми казаха че единствената 9600 xt която имат е от saphire и е 172 $-261 лв.кво ше кажете.мога ли да намеря 9600 xt на по изгодна цена ? <{POST_SNAPBACK}> Dam,ne sa te izlugali,shte e kusmet ako namerish nqkude 9600 pro ili xt.Edin sauchenik iska da si vzeme takava karta,obikoli sumati firmi ama nasqkude mu vikat che nqmat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl Пробвай тук. Мисля, че ще намериш каквото търсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 za 250 lv az bih si zel MANLI FX5800/128M/TVOUT/DVI ! <{POST_SNAPBACK}> Бягайте от FX 5800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Dam,ne sa te izlugali,shte e kusmet ako namerish nqkude 9600 pro ili xt.Edin sauchenik iska da si vzeme takava karta,obikoli sumati firmi ama nasqkude mu vikat che nqmat. <{POST_SNAPBACK}> да .. определено не са го излъгали .. хахаха .. съветваш го да даде 172 $ за карта която струва 140$(155$ е Асуса) ,е заради такива работи ти казвам да не даваш съвети ... не се обиждай ама нищо не разбираш .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 е добре каде да я намеря за 155 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 е добре каде да я намеря за 155 $ <{POST_SNAPBACK}> Отиваш в Era , Jar , Most , Vali ,има още доста фирми .. и питаш дали я имат в наличност Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 можете ли да ми дадете кординати(телефон или адрес на някои от тези фирми)за да мога да попитам.освен тва те ще ми купят ли стария mx на няква цена.и освен тва ще ми я сложат ли на место Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 можете ли да ми дадете кординати(телефон или адрес на някои от тези фирми)за да мога да попитам.освен тва те ще ми купят ли стария mx на няква цена.и освен тва ще ми я сложат ли на место <{POST_SNAPBACK}> Пловдив Jar Computers- ул. Гладстон 46 (срещу кино Luki Sinema) за другото незнам едит: Мисля че зимаха около 10-15 лева за да ти сложат картата но сигорно са по малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 ако ми кажеш и защо @w00x друг път пак ще опитам иначе добре си решил за А64 ( новите Winchester-и с новата технология са доста клокърски ) само трябва да изчакаш да се направят по-свястни дъна (биоси ) и още 1 плочка ( общо 1гб рам) и си айляк само си зимаш и 2х6800Ултра де ти взе да ми обиждаш картата вече ми се струва. @Shithappen,@basten e prav,1.Doom 3 ili Far Cry shte vuvqt mnogo po-dobre na 6600 GT,i tova e napulno logichno zashtoto 6600 Gt e ot tui narechenoto novo pokolenie. 2.Dam,6600 GT e po-skupa,kakto beshe kazano s 80,90 $.No pone znaesh che shte dadesh sega malko poveche pari i zabravqsh,a da si kupi sega karta i sled 1 godina pak da misli kakva karta da si vzeme shtoto igrite shte mu lagvat.Kakto se kazva "Evtinoto izliza skupo".Sega ako q vzima karta,i nqma da igrae na igri da si vzeme radeona no ako misli da igrae igri da si vzima 6600 gt. ще забрави друг път. карта висок клас може да те кара 2 години. тази не е висок клас.. как ще го кара повече време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Най добрия вариант е Saphir ATI 9800SE, който се модва без абсолютно никакъв проблем до Pro или ХТ и гарантирано "мачка" 5900,9800 и в зависимост от това колко си глокнал 9800Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Стига да можеш да тестваш, преди да купиш..че тва 9800 ако не се модне и е трагедия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Стига да можеш да тестваш, преди да купиш..че тва 9800 ако не се модне и е трагедия... <{POST_SNAPBACK}> До сега съм взел 5 и 5-те се моднаха без проблем а сега чакам да ми докарат още една ето малко данни: 9800 SE, R360 325/620 128MB/256bits Hynix 2.8ns. 4пайпа -defaut след мод 8пайпа без клок 17889/5000/2560 със мод и клок 370/740 със дефаутско охлаждане 18660/5880/2645 клоква се и на 380/760, но доста започва да грей с дефауткото охлаждане и затова реших да отложа тестовете докато сменя охлаждането, тогава ще пробвам и по голям клок ПС:Тестовете са правени на Епокс 8RDA3+, Mobile Barto 2600+@2500Mhz и 2*256 TwinMos DDR 400, като превърша със събирането на новата машина и като ми дойде другата карта(надявам се и охлаждането да пристигне до тогава) ще ви дам резултати, но до момента смятам, че тази карта е перфектна Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 каде отидохте.всички говорите за супер скъпи карти.вижте заглавието на темата която съм пуснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 каде отидохте.всички говорите за супер скъпи карти.вижте заглавието на темата която съм пуснал <{POST_SNAPBACK}> Тъй като картата струва ~240лв. смятам, че е точно по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 обикновена 9800 se по добра ли е от 9600 xt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 обикновена 9800 se по добра ли е от 9600 xt ? <{POST_SNAPBACK}> И то доста по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 но аз не разбирам въобще от клок така че ше зема 9600 xt ще поиграя няколко месеца и ше я продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 но аз не разбирам въобще от клок така че ше зема 9600 xt ще поиграя няколко месеца и ше я продам <{POST_SNAPBACK}> Не е нужно да разбираш, инсталираш драйвера на Омега и той сам те пита дали да отключи другите 4 пайпа, а след това може и да не е клокваш пак става като 9800про(почти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 little na default 4estoti 9800 se ne e po-dobra ot 9600 XT...ako ti garantirash, 4e kartata shte se modne bez artefakti da doida da si vzema 1 ot "teb" Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 little na default 4estoti 9800 se ne e po-dobra ot 9600 XT...ako ti garantirash, 4e kartata shte se modne bez artefakti da doida da si vzema 1 ot "teb" <{POST_SNAPBACK}> Значи петте които до тук сам пробвал и сам дал резултатите малко по нагоре нямат артефакти и определено са много по добрио от 9600ХТ(дори и да не са клокнати а само с отключени пайпове), за тази която чакам сега и евентуално след нея не мога да кажа нищо докато не я тествам, нищо чудно и да се издъни, но и дори да не се отключат пайповете само с клок пак ще е по добре от 9600ХТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Тъй като картата струва ~240лв. смятам, че е точно по темата <{POST_SNAPBACK}> Тази цена с ДДС ли е и откъде? Edit: Ми пише без ДДС, а ти казваш че е крайна цена? Без ДДС ли продават? Тази ценова листа все едно я е правил някой "ученик". На Firefox-a излиза много кофти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Тази цена с ДДС ли е и откъде? <{POST_SNAPBACK}> Цената е крайна, ето виж тук това че отгоре пише, че цените са без ДДС да не те притеснява отиваш плащаш това което е дадено тук като цена и си тръгваш ~edit~ @RazorGL има ли значение как продават щом ти казвам, че това е крайна цена значи друго не те вълнува Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 little otli4no znam, 4e ako se otklu4at pipovete i bez clock e nad 9600 XT, vaprosa mi e ako doida dali shte mi se padne i na men takava karta. Samo na clock da se nadqvam nqma da mi stopli sarceto prez zimata...ako me razbirash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.