Jump to content
BulForum.com

kupuvam Audio carta 5+1 !

Recommended Posts

извинявам се офтопика искам само да питам кво означава тва Live! oznachava li che ima panel ?! distancionno?! ili nqkvi takiva dopulnitelni shturotii ili prosto po dobra karta i ako oznachava purvite i mene me interesuva thx

i pak sorry za offtopica

извинявам се офтопика искам само да питам кво означава тва Live! oznachava li che ima panel ?! distancionno?! ili nqkvi takiva dopulnitelni shturotii ili prosto po dobra karta i ako oznachava purvite i mene me interesuva thx

i pak sorry za offtopica

това което те интересува (със панел и дистанционно) е Retail комплект :)

т.е. това което се предлага тука няма панел ....

след 2 седмици някъде може би ще си продавам моя Live5.1Digital :)

TI 6TE SI VZIMA6 KARTA. DOBRE .NO KAKVO TI E OZVU4ENIETO,ZA6TOTO MOITA KARTA NE E KOI ZNAE KAKVO NO S UREDBA SONI RX-99 S 4TIRI KOLONI NEMAM DUMI.TA SPORED MEN E VAJNO OTTVAN KAKVO IMA6.:))))))

ps: No vseki 4ovek si ima mnenie

LifeFeel: Прав си - важно е! Но явно си нямаш идея какво перфектно разделяне на 5+1 прави CMSS 2 на Audigy2 ... или пък че за някои неща когато липсва звукова карта схубав чип се товари процесора...

TI 6TE SI VZIMA6 KARTA. DOBRE .NO KAKVO TI E OZVU4ENIETO,ZA6TOTO MOITA KARTA NE E KOI ZNAE KAKVO NO S UREDBA SONI RX-99 S 4TIRI KOLONI NEMAM DUMI.TA SPORED MEN E VAJNO OTTVAN KAKVO IMA6.:))))))

ps: No vseki 4ovek si ima mnenie

Vajni sa i 2-te neshta!Ako ne e kachestven signala kakvito i koloni da imash niama da zvuchi dobre.....i razbira se obratnoto! ;)

ем айде тогава колко пари ше и искаш горе долу та да знам дали да е запазвам :D

не е Retail. ретайл е с кутия, дискове, опътване и някакви кабели ако има. с панел и дистанционно са Platinium версиите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...