Mr_Vain Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Някой ще ми обясни ли защо има анонимно ftp и telnet на това ip? EDIT: Някакъв принт сървър ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аз телнет не открих да има на адреса, но видя ли , че има и Web сървър на него, излиза нещо на Hewlett Packard, само с java applets, които не се зареждат нещо.. И бтв нещо нередно ли виждаш във факта, че на някакъв адрес има уеб сървър и фтп сървър?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 Аз телнет не открих да има на адреса, но видя ли , че има и Web сървър на него, излиза нещо на Hewlett Packard, само с java applets, които не се зареждат нещо.. И бтв нещо нередно ли виждаш във факта, че на някакъв адрес има уеб сървър и фтп сървър?! <{POST_SNAPBACK}> Не, ама е анонимно ftp и може да се печата, настройва...и то от всеки.. EDIT: телнета е паднал, но преди малко имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 84.252...... е IP на Гигабит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 84.252...... е IP на Гигабит. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм с 84.252.х.х и съм на евроком, върпоса е какъв е тоя принт сървър и защо има достъп до него Някой по-компетентен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Не, ама е анонимно ftp и може да се печата, настройва...и то от всеки.. EDIT: телнета е паднал, но преди малко имаше <{POST_SNAPBACK}> ми печатай бе кво чакаш наиш кво шоу става а телнет - оле майкооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 Е добре де, това какво е тогава? Вчера telnet порта си беше отворен и си имаше достъп!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 ми печатай бе кво чакаш наиш кво шоу става а телнет - оле майкооо <{POST_SNAPBACK}> Оле майко - telnet1 telnet2 telnet3 telnet4 P.P. Сайта все още не ми го отваря, ако някой има достъп да пише. Ще се радвам някой да ми разясни подробностите около това 'ip'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Оле майко - telnet1 telnet2 telnet3 telnet4 P.P. Сайта все още не ми го отваря, ако някой има достъп да пише. Ще се радвам някой да ми разясни подробностите около това 'ip'. Такива могат да се извадят със стотици хиляди и не само telnet ами с всякакви странни, архаични или кофти конфигурирани услуги. Трябва ли за всяко такова IP да се кахърим? По принцип отговора на въпроса защо трябва да се търси в "администратора" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Такива могат да се извадят със стотици хиляди и не само telnet ами с всякакви странни, архаични или кофти конфигурирани услуги. Трябва ли за всяко такова IP да се кахърим? <{POST_SNAPBACK}> Не бе просто ми беше интересно, защо някой ще го прави по тоя начин и се надявах тоя някой да го види това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.