Jump to content
BulForum.com

Когато сняг запръска..

mIRCata

С какво се утоплявате  

187 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

:huh:

Интересно тогава Reebok с тия 7 климатика сигурно е почетен потребител на енергото. Колко ли е сметката за ток? Reebok кажи, че ме интересува дали да си сложа климатици или да карам на парно. Никой не споделя колко пари дава за отопление, а е важно като информация

Е аз нали ти отговорих?

• 3 months later...

Климатик и печка

Аз със нищо не се утоплявам, защото си пуша в стаята, а не обичам да ми е задимено :) много е изгодно - без пари излиза на практика :P

Аз си топлим гъзо с платков радиатор. Хубаво, че стаята ми е сравнително малка и бързо се топли, но като се излезне в коридора, потича сопола и става на висулка :P

Аз съм с парно и ни излиза около 100-120 за хол, детска и банята(не работи всеки ден).

За целия отоплителен сезон дървата, с които се утопляваме струваха около 500 лева. (Камина с водна риза свързана с радиаторите от парното). А предишния сезон, когато се утоплявахме с електрически нагреваеми водни радиатори ни излизаше 200-250 лева тока на месец.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...