Midex Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Да бе...и аз сега прочетох нещата в темата...пиши точно какви си направил, а най-лесно е да сложиш една снимка на стикерчетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Ей ви на снимка Хайде Линукс феновете...стикерите на Windows се продадоха за 1 ден ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Ей ви на снимка Хайде Линукс феновете...стикерите на Windows се продадоха за 1 ден ;-) <{POST_SNAPBACK}> oleeeee super qki saaaaa iskam,iskam,iskam kaji po kolko im iska6 na broika i na edro primerno za 10 kaji nqkav tel. za vrazka ili ne6to takova v koi kv. si az sam v kar6aka .... EdIt: Ops vidqh , 4e na 1 str. si napisal po 90 st. na br. , a na edro primerno za 10 kolko i za 20 kolko lv. ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Аз искам 3 лога. Едно на AthlonXP, едно на ATi RADEON, и едно с пингвинче Къде се намира тая улица ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 Къде се намира тая улица ? <{POST_SNAPBACK}> от 101 балона нагоре по улицата в ляво (след една Баровска къща) на входната врата е табелата на фирмата No35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 нова цена - 80ст. Това ще ми е за последно да ви се хващам на 'идеите'.... За един месец са продадени <10бр. стикери...браво момчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 еми начи аз съм купил почти половината ще видя да заведа още някой приятел ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 нова цена - 80ст. Това ще ми е за последно да ви се хващам на 'идеите'.... За един месец са продадени Прав си....много сме несериозни....аз най-много, че и живея на 2 минути от тебе....ей сега идвам да взема 2-3 с Intel Inside... Едит: Айде....вече имаш 15 бр. Който иска да взима - на живо са по-хубави даже....отколкото на снимката. Офисът е на много лесно място, до муз. магазин Солтън (тепето, където се събират уличките с паважа), 1 ет., звъните и казвате кода: "За стикерите" П.П. Абе аз и други искам (поговорихме си с момчето там), ама съм наясно, че за нова разработка трябват някакъв минимум от бройки, а на мен няма да ми трябват по повече от 2-3 от всяка фирма.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.