Jump to content
BulForum.com

купувам лого лепенки

Recommended Posts

Да бе...и аз сега прочетох нещата в темата...пиши точно какви си направил, а най-лесно е да сложиш една снимка на стикерчетата.

Guest the_hot_guy
Ей ви на снимка

Хайде Линукс феновете...стикерите на Windows се продадоха за 1 ден ;-)

oleeeee super qki saaaaa :woot iskam,iskam,iskam kaji po kolko im iska6 na broika i na edro primerno za 10 :punk :punk :punk :D kaji nqkav tel. za vrazka ili ne6to takova v koi kv. si az sam v kar6aka .... :D

EdIt: Ops vidqh , 4e na 1 str. si napisal po 90 st. na br. , a na edro primerno za 10 kolko i za 20 kolko lv. ?!?

• 2 weeks later...

нова цена - 80ст.

Това ще ми е за последно да ви се хващам на 'идеите'.... За един месец са продадени <10бр. стикери...браво момчета!

нова цена - 80ст.

Това ще ми е за последно да ви се хващам на 'идеите'.... За един месец са продадени

Прав си....много сме несериозни....аз най-много, че и живея на 2 минути от тебе....ей сега идвам да взема 2-3 с Intel Inside... :)

Едит: Айде....вече имаш 15 бр. :D Който иска да взима - на живо са по-хубави даже....отколкото на снимката. Офисът е на много лесно място, до муз. магазин Солтън (тепето, където се събират уличките с паважа), 1 ет., звъните и казвате кода: "За стикерите" :P

П.П. Абе аз и други искам (поговорихме си с момчето там), ама съм наясно, че за нова разработка трябват някакъв минимум от бройки, а на мен няма да ми трябват по повече от 2-3 от всяка фирма....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...