zizirixo Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 купувам лого лепенки на Intel, AMD, WIN XP, MSI, NVIDIA, ATI, EPOX... абе всякакви но да са запазени цена по договаряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Imam ASUS i gigabyte ako te interesuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 мен ме интресува GBта снимка ? скица ? цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Pravq siakkavi stickeri sus sqkakvi loga i sqkakavi razmeri, ako se interesuvate PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Не не неее много хубаво че можеш да правиш стикери (ще знам и ще се възползвам за в бъдеще, че тия от МИКРОАСУ се ми сгелпват нещо) ама тука става дума за badge (значка) със лого и да се лепи... сещаш ли се ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 ама тука става дума за badge (значка) със лого и да се лепи...сещаш ли се ? <{POST_SNAPBACK}> да именно за токова нещо става дума обикновенно има в ретайл пакетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Е аз пък правя точно такива каквито ви трябват. Може да измислим заедно кои марки и в какъв точно размер ви харесват най-много и ще пусна една серийка, да речем грубо сметната цена на ум, 50-60ст. на стикер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 давам лепинка от Audigy 2 (24bit трънца прънца) 10лв някъде съм навит Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 Е аз пък правя точно такива каквито ви трябват. Може да измислим заедно кои марки и в какъв точно размер ви харесват най-много и ще пусна една серийка, да речем грубо сметната цена на ум, 50-60ст. на стикер? <{POST_SNAPBACK}> може ли да дадеш снимки на готови?.... а как се правят? мога ли да ти дам моя снимка и ти да ми направиш такава значка? от какво ги правиш? подобни ли са не тези >>>ТУК<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 може ли да дадеш снимки на готови?.... а как се правят? мога ли да ти дам моя снимка и ти да ми направиш такава значка? от какво ги правиш? подобни ли са не тези >>>ТУК<<< <{POST_SNAPBACK}> da we i az tarsa nekvi takiva na intel,asus,ati i nekvi takiva taka 4e ako nekoi ima da pra6ta PM 6toto moje da mu gi kupq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 може ли да дадеш снимки на готови?.... а как се правят? мога ли да ти дам моя снимка и ти да ми направиш такава значка? от какво ги правиш? подобни ли са не тези >>>ТУК<<< <{POST_SNAPBACK}> Лесно се правят, може да се напечата на фолио и се залива с специален силикон. Може са бъдат с произволна форма, но е по добре да са по-закръглени. Цената дадена от lubo1912 е адекватна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE`NUKEM Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 kade se prodavat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 zizirixo: точно такива са. Могат да бъдат на бяло, прозрачно, златно мат, златно гланц/по-скъпо е на златно гланц заради самото фолио/. И да, може да се направи върху твоя снимка ама това може да стане ако се направят поне 20-30 броя или да се комбинира с нещо друго. biolander: така е, лесно се правят ако имаш необходимия силикон и пистолет, който струва 75лв без ДДС ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 zizirixo: точно такива са. Могат да бъдат на бяло, прозрачно, златно мат, златно гланц/по-скъпо е на златно гланц заради самото фолио/. biolander: така е, лесно се правят ако имаш необходимия силикон и пистолет, който струва 75лв без ДДС ;-) <{POST_SNAPBACK}> 75 lv. pistolet s silikon li we ?!? ti bazika6 li sa q otidi na pazara i vi6 kolko sruva ako govorim za edno i sa6to za pistolet kadeto otzad se vkarvat edni parcenca plastmasa v formata na moliv i tva q raztopqva i q izkarva v te4no sastoqni ?!? za edno i sa6to li govorim ?!? ako ne sorry ama ako da tiq sa po 2 leva vanka na pazara po butkite moje i v nqkoi magazin za 1 lev da ima ama rqdko se sre6tat 6oto barzo se kupuvat na rusnaka sa6to i maa !!! BTW za kolko gi pravi6 4e moje da iskam da mi naprai6 nqkolko ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 the_hot_guy, можеш да пробваш с този който казваш Аз лично не съм, ако стане се обади че ще свалим разходите за 'специалните' смоли . Сега сериозно, НЕ НЕ СА СЪЩИТЕ. И силикон е грубо казано, това всъщност е епоксидна смола с някъв пластификатор вътре. И друго, 75лв струва САМО ПИСТОЛЕТА с който се 'налива' смолата, самата смола се купува отделно. Такааа, сега ще поясня положението с цените за заинтересованите: минималната поръчка директно при мен е 50лв. Цената на един стикер може да си я пресметнете като измерите стикера, изчислите квадратните сантиметри и след това ги умножите по 0,15ст /това е ориентировъчна цена/. Имам и една друга идея, но ще ви информирам за нея след като я реализирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 пич имам голям интерес за такива лепенки /навит сам даве и да нямат силикон само на сребристо фолио/ но нека в почивните дни да се разберем че ся нямам свободна секунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 the_hot_guy, можеш да пробваш с този който казваш Аз лично не съм, ако стане се обади че ще свалим разходите за 'специалните' смоли .Сега сериозно, НЕ НЕ СА СЪЩИТЕ. И силикон е грубо казано, това всъщност е епоксидна смола с някъв пластификатор вътре. И друго, 75лв струва САМО ПИСТОЛЕТА с който се 'налива' смолата, самата смола се купува отделно. Такааа, сега ще поясня положението с цените за заинтересованите: минималната поръчка директно при мен е 50лв. Цената на един стикер може да си я пресметнете като измерите стикера, изчислите квадратните сантиметри и след това ги умножите по 0,15ст /това е ориентировъчна цена/. Имам и една друга идея, но ще ви информирам за нея след като я реализирам. <{POST_SNAPBACK}> Emi sorki togava ne sam razbral to4no za kakav pistolet stava vapros ne sam mnogo navatre taka 4e 6te si zamal4a za bade6te ta po kolko gi dava6 i kakvi razmeri gore dolu ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 the_hot_guy, можеш да пробваш с този който казваш Аз лично не съм, ако стане се обади че ще свалим разходите за 'специалните' смоли .Сега сериозно, НЕ НЕ СА СЪЩИТЕ. И силикон е грубо казано, това всъщност е епоксидна смола с някъв пластификатор вътре. И друго, 75лв струва САМО ПИСТОЛЕТА с който се 'налива' смолата, самата смола се купува отделно. Такааа, сега ще поясня положението с цените за заинтересованите: минималната поръчка директно при мен е 50лв. Цената на един стикер може да си я пресметнете като измерите стикера, изчислите квадратните сантиметри и след това ги умножите по 0,15ст /това е ориентировъчна цена/. Имам и една друга идея, но ще ви информирам за нея след като я реализирам. <{POST_SNAPBACK}> да де, баш за същото говоря, всъщност са две резервоарчета и спирален смесител. И цените отново са точни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 стикерите са готови, който го интересува да пита на РМ къде да отиде да си избере за да не праим реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Нещо не съм се изказал ясно май. Както и да е. Стикери може да си закупите на ул. Антим I-ви, номер 35, ет.1. Цената е 90ст. Само да не стане като другите подобни ситуации, в началото голям ентусиазъм и след ден-два нулев интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Аз имам интерес, има ли стикери на: EPoX, NvidiaGF4Ti, nVIDIA nForce2 ? Ако има, ще мина да си купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Айде бе пичове, една седмица мина само 1 си купи...вися пари за тия стикери, задействаите се малко де :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Я кажи точно на кой имаш. Аз може да си зема на nVIDIA GeForce 4, AMD Athlon, Soltek нещо от сорта. Кажи имаш ли и цена, а също така размер. Ако имаш снимки прати да видим.За какво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Айде бе пичове, една седмица мина само 1 си купи...вися пари за тия стикери, задействаите се малко де :-) <{POST_SNAPBACK}> Вчера минах през джумаята и забравих... Но си оставам с твърдото решение да си взема 3 броя. Другия път ще мина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 26, 2004 Author Share Posted December 26, 2004 стикерите са много качествени и хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.