Jump to content
BulForum.com

купувам лого лепенки

Recommended Posts

Не не неее

много хубаво че можеш да правиш стикери :) (ще знам и ще се възползвам за в бъдеще, че тия от МИКРОАСУ се ми сгелпват нещо)

ама тука става дума за badge (значка) със лого ;) и да се лепи...

сещаш ли се ?

Е аз пък правя точно такива каквито ви трябват. Може да измислим заедно кои марки и в какъв точно размер ви харесват най-много и ще пусна една серийка, да речем грубо сметната цена на ум, 50-60ст. на стикер?

Е аз пък правя точно такива каквито ви трябват. Може да измислим заедно кои марки и в какъв точно размер ви харесват най-много и ще пусна една серийка, да речем грубо сметната цена на ум, 50-60ст. на стикер?

може ли да дадеш снимки на готови?.... а как се правят? мога ли да ти дам моя снимка и ти да ми направиш такава значка? :punk

от какво ги правиш? подобни ли са не тези >>>ТУК<<<

Guest the_hot_guy
може ли да дадеш снимки на готови?.... а как се правят? мога ли да ти дам моя снимка и ти да ми направиш такава значка?  :punk

da we i az tarsa nekvi takiva na intel,asus,ati i nekvi takiva taka 4e ako nekoi ima da pra6ta PM 6toto moje da mu gi kupq ! :punk

може ли да дадеш снимки на готови?.... а как се правят? мога ли да ти дам моя снимка и ти да ми направиш такава значка?  :punk

Лесно се правят, може да се напечата на фолио и се залива с специален силикон. Може са бъдат с произволна форма, но е по добре да са по-закръглени. Цената дадена от lubo1912 е адекватна.

zizirixo: точно такива са. Могат да бъдат на бяло, прозрачно, златно мат, златно гланц/по-скъпо е на златно гланц заради самото фолио/. И да, може да се направи върху твоя снимка ама това може да стане ако се направят поне 20-30 броя или да се комбинира с нещо друго.

biolander: така е, лесно се правят ако имаш необходимия силикон и пистолет, който струва 75лв без ДДС ;-)

Guest the_hot_guy
zizirixo: точно такива са. Могат да бъдат на бяло, прозрачно, златно мат, златно гланц/по-скъпо е на златно гланц заради самото фолио/.

biolander: така е, лесно се правят ако имаш необходимия силикон и пистолет, който струва 75лв без ДДС ;-)

75 lv. pistolet s silikon li we ?!? ti bazika6 li sa q otidi na pazara i vi6 kolko sruva ako govorim za edno i sa6to za pistolet kadeto otzad se vkarvat edni parcenca plastmasa v formata na moliv i tva q raztopqva i q izkarva v te4no sastoqni ?!? za edno i sa6to li govorim ?!? ako ne sorry ama ako da tiq sa po 2 leva vanka na pazara po butkite moje i v nqkoi magazin za 1 lev da ima ama rqdko se sre6tat 6oto barzo se kupuvat na rusnaka sa6to i maa !!! BTW za kolko gi pravi6 4e moje da iskam da mi naprai6 nqkolko ?!?

the_hot_guy, можеш да пробваш с този който казваш ;) Аз лично не съм, ако стане се обади че ще свалим разходите за 'специалните' смоли .

Сега сериозно, НЕ НЕ СА СЪЩИТЕ. И силикон е грубо казано, това всъщност е епоксидна смола с някъв пластификатор вътре. И друго, 75лв струва САМО ПИСТОЛЕТА с който се 'налива' смолата, самата смола се купува отделно.

Такааа, сега ще поясня положението с цените за заинтересованите: минималната поръчка директно при мен е 50лв. Цената на един стикер може да си я пресметнете като измерите стикера, изчислите квадратните сантиметри и след това ги умножите по 0,15ст /това е ориентировъчна цена/. Имам и една друга идея, но ще ви информирам за нея след като я реализирам.

пич имам голям интерес за такива лепенки /навит сам даве и да нямат силикон само на сребристо фолио/ но нека в почивните дни да се разберем че ся нямам свободна секунда :angry:

Guest the_hot_guy
the_hot_guy, можеш да пробваш с този който казваш  ;)  Аз лично не съм, ако стане се обади че ще свалим разходите за 'специалните' смоли .

Сега сериозно, НЕ НЕ СА СЪЩИТЕ. И силикон е грубо казано, това всъщност е епоксидна смола с някъв пластификатор вътре. И друго, 75лв струва САМО ПИСТОЛЕТА с който се 'налива' смолата, самата смола се купува отделно.

Такааа, сега ще поясня положението с цените за заинтересованите: минималната поръчка директно при мен е 50лв. Цената на един стикер може да си я пресметнете като измерите стикера, изчислите квадратните сантиметри и след това ги умножите по 0,15ст /това е ориентировъчна цена/. Имам и една друга идея, но ще ви информирам за нея след като я реализирам.

Emi sorki togava ne sam razbral to4no za kakav pistolet stava vapros ne sam mnogo navatre taka 4e 6te si zamal4a za bade6te :bgrin: ta po kolko gi dava6 i kakvi razmeri gore dolu ?!?

the_hot_guy, можеш да пробваш с този който казваш  ;)  Аз лично не съм, ако стане се обади че ще свалим разходите за 'специалните' смоли .

да де, баш за същото говоря, всъщност са две резервоарчета и спирален смесител. И цените отново са точни.

Нещо не съм се изказал ясно май. Както и да е. Стикери може да си закупите на ул. Антим I-ви, номер 35, ет.1. Цената е 90ст. Само да не стане като другите подобни ситуации, в началото голям ентусиазъм и след ден-два нулев интерес.

Я кажи точно на кой имаш. Аз може да си зема на nVIDIA GeForce 4, AMD Athlon, Soltek нещо от сорта. Кажи имаш ли и цена, а също така размер. Ако имаш снимки прати да видим.За какво става въпрос.

Айде бе пичове, една седмица мина само 1 си купи...вися пари за тия стикери, задействаите се малко де :-)

Вчера минах през джумаята и забравих... :wacko:

Но си оставам с твърдото решение да си взема 3 броя.

Другия път ще мина.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...