Jump to content
BulForum.com

mreja

Recommended Posts

Imam edin vajen vapros tarsih baq v foroma no nenamerih ni6to.

Daskala mi po informatika iska da puska internet na vsi4ki PC ta v zalata v daskalo kato negoto PC e ruter.Nakara me az da mu go naprava samo,4e neznam kak kato sa pod win98.Ako nqkoi moje da mi obqsni kak to4no stava tva i s kakvi programi 6te sam mu mnogo blagodaren.

mersi predvaritelno za6toto znam,4e ima umni glavi v foruma i shte mi pomognete.

proxy+ , winroute ili wingate

другата възможност е с интернет канекшън шеринг ама е малко по сложно

при win98

може да се излъже с дискетка от шеринга на ХР-то ако знаеш как да я направиш.

аз имам подобен проблем. има 2 компа вързани в мрежа. единия има интернет другия няма. ако задам настройките от 1вия комп, 2рия ще заима ли нет нормално или ще има проблем. нета идва от един switch в който са пъхнати 2та кабела за ПЦтата

Първо не му е тук мястото на твоето питане. И второ - зависи какъв ти е нета. От къде го взеваш. Какво ти е IP-то. Не си ли заключен по мак адрес.

Imam edin vajen vapros tarsih baq v foroma no nenamerih ni6to.

Daskala mi po informatika iska da puska internet na vsi4ki PC ta v zalata v daskalo kato negoto PC e ruter.Nakara me az da mu go naprava samo,4e neznam kak kato sa pod win98.Ako nqkoi moje da mi obqsni kak to4no stava tva i s kakvi programi 6te sam mu mnogo blagodaren.

mersi predvaritelno za6toto znam,4e ima umni glavi v foruma i shte mi pomognete.

Znachi mojesh da izpolzavsh software za razdelianeto kato Win Gate ili Win Route

A za ogranichenie na vrazkata Bandwidth controller. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...