asylum Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Кратък обзор под надслов: "Лайната - нрави и обичаи, видове и подвидове" Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”: Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо. Бирени лайна: Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи. Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна Лайна - духове: Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване. Лайна - тефлон: Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал. Гумени лайна: Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти. Бавно развиващи се лайна: Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а? Лайна - змии: Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”. Лайна - коркови тапи: Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф. Желаните лайна: Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш. Влажни лайна: Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри. Циментов блок или "О, Боже!" лайна: Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка. Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна: Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа). zuleno ot http://e-bane.net/modules.php?name=News&fi...article&sid=179 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*fLiMoDE* Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 ahahhahahaaahahaa super zdravo .. 6sa razpora ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 asylum chestno smql sam se prez salzi Naistina mnoo mnoo mnoo originalno!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asylum Posted July 1, 2003 Author Share Posted July 1, 2003 mnogo za gotini Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 asylum chestno smql sam se prez salzi Naistina mnoo mnoo mnoo originalno!!!! 4estno pak originalno vij tuka ima o6te mnogo podobni:PPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
asylum Posted July 1, 2003 Author Share Posted July 1, 2003 Кратък обзор под надслов: "Лайната - нрави и обичаи, видове и подвидове" Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”: ....... zuleno ot http://e-bane.net/modules.php?name=News&fi...article&sid=179 zuleno ot http://http://e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=179 maddrum ti si genialen, neznam kak si se dobral do tozi site? Mnogo mi e chudno ot kade si go vidql. Ti navqrno 4ete6 misli? Mnogo si polezen za dokazvane pred sveta che vse oshte imalo nacheteni i umni hora s visok procent na inteligentnost. Vuzhishtavam ti se naistina. Napravo ey sq otivam da si hakna edin zlobil v kenefa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 E skoro ne biah chel neshto po smeshno Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 asylum mnogo dobre, ama az ne otgovarqm na teb a na Nookie pak i 6to palni6 foruma s gluposti kato moje6 ad paste-ne6 linka i seki da si go otvarq tam kadeto e... EDIT:Mai mnogo te hvana qd zagdeto ne moja da se napravi6 na originalen. Nie i bez teb sme gi 4eli tezi ne6ta. Ne pravq nov post, za6toto ne smqtam da vodq pove4e sporove s teb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asylum Posted July 1, 2003 Author Share Posted July 1, 2003 maddrum be kakuv procent sha zuknat linka i kakuv procent sha pochnat napravo da chetat napisanoto we "psiholog"?!?! ".........pak i 6to palni6 foruma s gluposti kato moj.........." popravi me ako tova ne e foruma BULLSHITZ? brao! vurni se i procheti minali mi post shtoto ne mi se pishe pak za takia kat teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Хайде да спреш да превеждаш 101 Jokes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 zashto e nujno da kopirash ot e-bane.Seki ako trugne da kopira i si4ko po sveta shte stane ednakvo neka da ima malko raznoobrazie se pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 То и това в e-bane не е оригинал, взето е от някакъв сайт в хита ... имаше май нещо nujnik в името Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Мдаааа... Нищо че е от преди 1 година. Що да не подновим разговора... Какво като половината от поствалите тогава може и да не са вече тук?! Спам да става - постове да се трупат... N_Igma - има и по-стари постове... но рано или късно ще стигнеш и до тях де... лека по лека. Чакаме следващия епизод от поредицата ти "Стари, но златни..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.