JIS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 така изглеждат подложките цената за бройка е 1.50 лв. и понеже съм добричък всяка пета подложка ще я давам безплатно подложките са тънки като в 4-те ъгъла имат лепенки за да се залепят за бюрото/масата покритието е много приятно на пипане а и на мишоците им е кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ama po 5 li trqbva minimum da se vzimat ili moje po edna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 естествено че може по 1 просто всяка 5-та която давам ще е безплатна ... на който се падне Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 естествено че може по 1 просто всяка 5-та която давам ще е безплатна ... на който се падне <{POST_SNAPBACK}> Kaji kato kupqt 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Az iskam edna ama koga moje da q kupq nqma li 1 bezplatna za parviq :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Podlojkite sa mnogo gotini... ot lan party-to imam takava i si q polzvam sas zdrave Kupuvaite nared nqma da sbarkate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Вчера що не каза бе човек Запази ми 10 бройки ама не знам кой ден точно ще мина да ги взема. Тая седмица дето идва ще е със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ако искам да си купя, как да те намря? От къде мога да я взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Пич ти не се оля !Ти се нас*а.Това го даваха безплатно на партито.Аз имам цели 3 в къщи.2 цената за тоя пад е изключително смешна.Не,че не 1,50 са много.Той просто неструва толкова.Тва е няква материя,ауе се едно сте си скъсами пада и в ръката ви е останала само повърхнота.Всеки трябва да преживява някак ама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoGood Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Дам,хубаво ще е да кажеш някво място Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 Пич ти не се оля !Ти се нас*а.Това го даваха безплатно на партито.Аз имам цели 3 в къщи.2 цената за тоя пад е изключително смешна.Не,че не 1,50 са много.Той просто неструва толкова.Тва е няква материя,ауе се едно сте си скъсами пада и в ръката ви е останала само повърхнота.Всеки трябва да преживява някак ама.... <{POST_SNAPBACK}> ПИЧ! тия подложки лично ги раздавах на LPто! но че са били безплатни ... ние с Митко сме ги плащали бе!!! а и ЗАЩО имаш 3 ? явно си бил доста нахален че да си земеш 3 бр. и сега да недоволстваш от тях! а ма ха! KILLERINCHO пазя ти 10 бр.! NaskoBG и NoGood намеретеме на ICQто ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Тия падове като на 4К ли са? Щото иния струват 1.50, ама от долу цялата повърхност е с лепенка, а не само в ъглите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 Тия падове като на 4К ли са? Щото иния струват 1.50, ама от долу цялата повърхност е с лепенка, а не само в ъглите... <{POST_SNAPBACK}> не знам на 4К кви са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Пич ти не се оля !Ти се нас*а.Това го даваха безплатно на партито.Аз имам цели 3 в къщи.2 цената за тоя пад е изключително смешна.Не,че не 1,50 са много.Той просто неструва толкова.Тва е няква материя,ауе се едно сте си скъсами пада и в ръката ви е останала само повърхнота.Всеки трябва да преживява някак ама.... <{POST_SNAPBACK}> tc tc tc... aman ot prostaci weee... Koito iska takav pad da e do6al na lan party-to i da si e zel... Pada e s debelina 1 mm nqkade no e s dosta nasiteni hubavi cvetove,lepva se prosto idealno i ne marda izob6to i nai vajnoto optichnite mi6oci varvqt neveroqtno! Ako nqmah veche s udovolstvie si vzimam takav makar che i moq DIGIT e dosta gotin .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 И аз искам една . В даскало носиш ли ги, някой ден като те видя да си купя..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 И аз искам една . В даскало носиш ли ги, някой ден като те видя да си купя..? <{POST_SNAPBACK}> понеделник ще нося в МГто 13:10 пред корпуса ако някой иска иначе сега .. тази вечер .. в 20:00 ще съм пред църквата Св. Петка. ако някой иска да му нося там .. да ми прати ПМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 a ima li s drugi kartinki,shtoto edin priqtel e bil i ima tazi koqto si dal v purviq post ima i edna chervena otgore? :)Oshte ne sum siguren dali shte si vzema edna,kato resha shte ti pisha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 a ima li s drugi kartinki,shtoto edin priqtel e bil i ima tazi koqto si dal v purviq post ima i edna chervena otgore? :)Oshte ne sum siguren dali shte si vzema edna,kato resha shte ti pisha. <{POST_SNAPBACK}> това е единствения дизайн когато решиш дано има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Може ли малко реклама да направя . Аз съшо имам вкъщи и подложката е супер готинка. Нищо че е тънка. Така, че купивайте докато има Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 2 заминаха 10 са отделени за KILLERINCHO! един в IRCто ми говори за 10тина бройки ... но утре щял да каже с точност... бе ... утре може и да няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аз вече си купих и трябва да ви кажа, че е невероятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 така ... KnoppiX отнесе една free DragonX кога ти е удобно да се видим ? btw днес ще ходя до панаира и по главната тъй че може да се видим някъде там по някое време ... ако някой иска ****** (сега съм в приятелката ми) търсете Данчо .. ако някой иска към 16:00 на панаира че да знам колко да нося. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 така ... KnoppiX отнесе една free DragonX кога ти е удобно да се видим ? btw днес ще ходя до панаира и по главната тъй че може да се видим някъде там по някое време ... ако някой иска 648009 (сега съм в приятелката ми) търсете Данчо .. ако някой иска към 16:00 на панаира че да знам колко да нося. <{POST_SNAPBACK}> Ми.. имаш 2 PM-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 JIS - kajimi pls tochen razmer zashtoto az imam nujda ama ot po golemi4ki podlojlki che standarnite neshto mi idvat malki - sega sym s edna 30x25 sm - dobre mi e ako tiq sa malki i mojesh da maerish i po golemi shte si govorim nqma problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 JIS - kajimi pls tochen razmer zashtoto az imam nujda ama ot po golemi4ki podlojlki che standarnite neshto mi idvat malki - sega sym s edna 30x25 sm - dobre mi e ako tiq sa malki i mojesh da maerish i po golemi shte si govorim nqma problem <{POST_SNAPBACK}> pad-a е 22х18 съжалявам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.