Jump to content
BulForum.com

Продавам LanParty MousePads

Recommended Posts

2.jpg

така изглеждат подложките :)

цената за бройка е 1.50 лв.

и понеже съм добричък :D всяка пета подложка ще я давам безплатно :)

подложките са тънки като в 4-те ъгъла имат лепенки за да се залепят за бюрото/масата :)

покритието е много приятно на пипане :) а и на мишоците им е кеф ;)

Пич ти не се оля !Ти се нас*а.Това го даваха безплатно на партито.Аз имам цели 3 в къщи.2 цената за тоя пад е изключително смешна.Не,че не 1,50 са много.Той просто неструва толкова.Тва е няква материя,ауе се едно сте си скъсами пада и в ръката ви е останала само повърхнота.Всеки трябва да преживява някак ама....

Пич ти не се оля !Ти се нас*а.Това го даваха безплатно на партито.Аз имам цели 3 в къщи.2 цената за тоя пад е изключително смешна.Не,че не 1,50 са много.Той просто неструва толкова.Тва е няква материя,ауе се едно сте си скъсами пада и в ръката ви е останала само повърхнота.Всеки трябва да преживява някак ама....

ПИЧ! тия подложки лично ги раздавах на LPто!

но че са били безплатни ... ние с Митко сме ги плащали бе!!!

а и ЗАЩО имаш 3 ? явно си бил доста нахален че да си земеш 3 бр. и сега да недоволстваш от тях!

а ма ха!

KILLERINCHO пазя ти 10 бр.!

NaskoBG и NoGood :) намеретеме на ICQто ...

Тия падове като на 4К ли са? Щото иния струват 1.50, ама от долу цялата повърхност е с лепенка, а не само в ъглите...

tc tc tc... aman ot prostaci weee...

Koito iska takav pad da e do6al na lan party-to i da si e zel...

Pada e s debelina 1 mm nqkade no e s dosta nasiteni hubavi cvetove,lepva se prosto idealno i ne marda izob6to i nai vajnoto optichnite mi6oci varvqt neveroqtno! Ako nqmah veche s udovolstvie si vzimam takav makar che i moq DIGIT e dosta gotin ....

И аз искам една ;).

В даскало носиш ли ги, някой ден като те видя да си купя..?

понеделник ще нося в МГто :)

13:10 пред корпуса ако някой иска ;)

иначе сега .. тази вечер .. в 20:00 ще съм пред църквата Св. Петка.

ако някой иска да му нося там .. да ми прати ПМ!

a ima li s drugi kartinki,shtoto edin priqtel e bil i ima tazi koqto si dal v purviq post ima i edna chervena otgore? :)Oshte ne sum siguren dali shte si vzema edna,kato resha shte ti pisha. :)

това е единствения дизайн :)

когато решиш дано има ;)

Може ли малко реклама да направя :D . Аз съшо имам вкъщи и подложката е супер готинка. Нищо че е тънка. Така, че купивайте докато има :P

2 заминаха :)

10 са отделени за KILLERINCHO!

един в IRCто ми говори за 10тина бройки ... но утре щял да каже с точност...

бе ... утре може и да няма ;)

така ... KnoppiX отнесе една free :)

DragonX кога ти е удобно да се видим ?

btw днес ще ходя до панаира и по главната тъй че може да се видим някъде там по някое време ...

ако някой иска ****** (сега съм в приятелката ми) търсете Данчо .. :)

ако някой иска към 16:00 на панаира че да знам колко да нося.

така ... KnoppiX отнесе една free :)

DragonX кога ти е удобно да се видим ?

btw днес ще ходя до панаира и по главната тъй че може да се видим някъде там по някое време ...

ако някой иска 648009 (сега съм в приятелката ми) търсете Данчо .. :)

ако някой иска към 16:00 на панаира че да знам колко да нося.

Ми.. имаш 2 PM-a.

JIS - kajimi pls tochen razmer zashtoto az imam nujda ama ot po golemi4ki podlojlki che standarnite neshto mi idvat malki - sega sym s edna 30x25 sm - dobre mi e :) ako tiq sa malki i mojesh da maerish i po golemi shte si govorim nqma problem :)

JIS - kajimi pls tochen razmer zashtoto az imam nujda ama ot po golemi4ki podlojlki che standarnite neshto mi idvat malki - sega sym s edna 30x25 sm - dobre mi e :) ako tiq sa malki i mojesh da maerish i po golemi shte si govorim nqma problem :)

pad-a е 22х18 :( съжалявам ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...