snatch Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 кажете имате ли warn, колко %, и за какво го получихте аз лично нямам макар че 1 или 2 пъти мислех че ше ми сложат ама модераторите се смилиха все пак се оказаха точни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Нямам warn но мисля че скоро ще получа,заради на моменти избохливите ми изказвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Аз нямам никакъв Warn,за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Tema .Мисля всякакви постове са излишни след този. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Абе зася...не ама по нататък...немога да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 оффф сори ама аз наистина търсих!ама все пак на мене ми е интересно за кво са го получили майна не е същата темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 az pyk si imam 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Нямам (засега), понеже: 1.... съм прочел правилата още в началото. 2.... имам домашно възпитание и не псувам като каруцар(само наум ). 3.... имам обща култура, а и не поствам глупости в неправилни раздели. 4.... когато подозирам, че греша се извинявам предварително. 5.... ползвам по предназначение search и PM. 6.... преди да чаткам по клавиатурата, първо помислям дали темата изобщо си заслужава, както и това, което смятам да пиша. 7.... преценил съм докъде стига търпението на модераторите и гледам да не го прехвърлям . П.П. Друг е въпросът, че вече имаше такива теми (някои - стари ; някои - затворени) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Az imam 20% i zasega mi stigat,no ne se znae dokoga. to toq warn ne iz4ezva li sled vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Хихихих, FORCEBYTE не си единствения И аз имам 20 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.