Jump to content
BulForum.com

SELL HDD WD 60GB 7200rpm 2mb

Recommended Posts

Guest the_hot_guy
.

o4akvam predlojeniq,

O4akva6 ?!? ti si prodava4a i mislq 4e trea da kai6 cena 6toto moito predlojenie e 1 lv. :laughing: seriozno kaji kvi pari mu tarsi6 po golqm nqmam taka 4e bez dopla6tane napravo kaji cenata

Heh  uredi mi edin 200GB na tazi cena pa az 6ti dam toz po eftino

ama tezi dni a ne dogodina  ako voob6te go imat tez ne6ta

Имат си ги хората, даже имам и човек в София, който може да ги вземе от тях на по-евтини цени от листата. Но е прекалено сериозен за да го занимавам с дреболий.

Въпроса е че ти дереш кожи с тия цени дето искаш а пък на мен ми трябва евтин хард, заради мощния ми фотоапарат, за който отиват по 128MB всеки път когато разтоваря някакви си 90 снимки. Но май май няма да си ти човека, от който ще си купя хард.

Успех в търсенето на 200GB... :D

Heh  4eti nagore cenata e 125lv

PS: и да си коригираш написаното няма смисъл, защото е късно ;) *busted* :laughing:

Имат си ги хората, даже имам и човек в София, който може да ги вземе от тях на по-евтини цени от листата. Но е прекалено сериозен за да го занимавам с дреболий.

Въпроса е че ти дереш кожи с тия цени дето искаш а пък на мен ми трябва евтин хард, заради мощния ми фотоапарат, за който отиват по 128MB всеки път когато разтоваря някакви си 90 снимки. Но май май няма да си ти човека, от който ще си купя хард.

Успех в търсенето на 200GB... :D

PS: и да си коригираш написаното няма смисъл, защото е късно ;) *busted*  :laughing:

AI stiga spam de, 6a kupuva6 ili ne?, kat dera koji nidei da kupuva6 ve4e ot men :)

Edit: predlojiha mi 100 leva , ako nqkoi moje da dade pove4e 6te govorim

ako ne 6te go svalq ot prodajba. Harda ne e MADE IN CHINA kato tezi koito se predlagat sega.

kat dera koji nidei da kupuva6 ve4e ot men :)

[offtopic]

Последно се обаждам, за да не остане някой с грешно впечатление, че съм купувал някога от теб.

[/offtopic]

И ти ако на пазарлъка викаш спам, значи за търговец не ставаш...

no offense

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...