georgi_bg Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ste si vzimam duno za AMD. Moga da otdelia 120-130$ maksimum(ako si zaslujava). Nisto ne razbiram ot duna i zatova tursia mnenieto vi. Molia koito mi predloji duno da se obosnove zasto tocno tozi model. Procesora mi e 2.5 Burton. Mersi predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Vzemi si kato moeto ot podpisa mi 95 -100 $ Epox8RDA3+,no si vzemi i zahranvane-vij ot podpisa na little-Power SIRTEC 420W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 ela da ti prodam moito ot podpisa evtiniq e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Mi ne znam az sam sas AMD atlon na 2000+ (1.67) i sam sas dano na QDI i nqqm problemi s nego za sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 послушай vasil088 тва е дъното или си земи ASUS A7V880 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 ми аз не съм от професионалистите тука но като личен избор ти препоръчвам някое на Солтек със чипсет нфорсе2 под тези пари които имаш е успех в покупката Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Солтек с НФ2 е добър избор, епокса, който вече ти предложиха също е много добър..дфи ланпарти е дъ бест ако ще клокваш.Не ти препоръчвам никое дъно с ВИА чипсет, бягай далеч от ECS, gigabyte, pcchips и други такива дървета.Асус също не са кой знае какво, при интел може да са най-добрите, ама тука нещата не стоят по същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 abit nf7 тва ти тряа ... аз сега точно тва се чудя кво дъно да си зимам ... и май ще е абит-а иначе и солтека ми харесва ама няма 4-те дупки около сокет-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 abit nf7 тва ти тряа ... аз сега точно тва се чудя кво дъно да си зимам ... и май ще е абит-а иначе и солтека ми харесва ама няма 4-те дупки около сокет-а <{POST_SNAPBACK}> ABIT NF7 ili ASUS E-Deluxe. Prosto perfektini po harakteristika. Tvoi izbor, moe mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ABIT NF7 rev 2.0 по добро от тва няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 По- добро от тва нямало. Ай стига вече с умствени изпражнения баси. Кой квото дъно си купил и айде, от него по-добро нема. По темата мога да кажа само, че споделям мнението на steffan. Това са трите дъна, които са показали най-добри резултати, като личен фаворит ми е EPoX 8RDA3+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 още 1 глас за DFI Lan Party Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 DFI-то се дъни при голям волтаж! а цените на АСУС-а и АБИТ-а по близки тъй че АСУС-а ряпа да яде Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 За тия пари Asus A7N8X-E DELuxe, NFORCE2, DDR400, SB5.1, 2xLan1000, ATA133, SerialATA, USB2.0, 1394 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Абе казвайте и цени ако знаете понеже аз в момента съм с ASUS A7N8X-X и съм доволен но не мисля че е кой знае какво а пък се замислям дали да не започна да се занимавам с клок... Аз лично съм привърженик на АСУС като фирма не специално за дъна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Абе казвайте и цени ако знаете понеже аз в момента съм с ASUS A7N8X-X и съм доволен но не мисля че е кой знае какво а пък се замислям дали да не започна да се занимавам с клок... Аз лично съм привърженик на АСУС като фирма не специално за дъна... <{POST_SNAPBACK}> добре как може да кажеш ,че си доволен като незнаеш къв клок държи тва дъно ? Като си привърженик на АСУС тва не значи ,че всеки техен продукт е най-добрият ... лично за мен не е важно коя е фирмата пройзводител ,а какво може и на каква цена е продукта .. @JIS може ли да ми покажеш само от къде го научи това ( не се заяждам просто ми е любопитно ) и при колко голям волтаж ? защото се самнявам на Бартончето да се пусне над 1.8 волтаж ..(даже мисля ,че и това ще му е много ,верно е че е и до бройка де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 добре как може да кажеш ,че си доволен като незнаеш къв клок държи тва дъно ? Като си привърженик на АСУС тва не значи ,че всеки техен продукт е най-добрият ... лично за мен не е важно коя е фирмата пройзводител ,а какво може и на каква цена е продукта .. @JIS може ли да ми покажеш само от къде го научи това ( не се заяждам просто ми е любопитно ) и при колко голям волтаж ? защото се самнявам на Бартончето да се пусне над 1.8 волтаж ..(даже мисля ,че и това ще му е много ,верно е че е и до бройка де ) <{POST_SNAPBACK}> е кой пък ти говори на теб че е най доброто... аз ти казвам мое лично мнение не ти го налагам ... мойто дъно е клоквано но просто не достига много... и все пак е серията -X Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ShitHappen чета форумчета бе над 1.85 VCore дъното се "сбъгва" а този волтаж за едно водно например е малък АБИТ-а дава до 2.3 като на 2.0V е стабилен А тоя АСУС много са го плюли Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Асуса е гаден, изобщо не става за клок.Изобщо асус са си добри при интел, при к7 са ташак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 бягай далеч от ECS, gigabyte, pcchips и други такива дървета.Асус също не са кой знае какво, при интел може да са най-добрите, ама тука нещата не стоят по същия начин. <{POST_SNAPBACK}> Bih dobavil da biaga daleche i ot ASRock A za Asus, i pri Intel ne sa chak tolkova dobri. Mene da pitate, li4no mnenie - Soltek. Moia Celeron na 2.00 e clocknat s Soltek SL-865SPE2-L na 3.00 i ne pravi ama ABSOLUTNO nikakvi problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 1.Asus A7N8X-E DELuxe, NFORCE2, DDR400, SB5.1, 2xLan1000, ATA133, SerialATA, USB2.0, 1394 2.ABIT NF7 rev 2.0 3.Soltek Kato razglejdam predlojeniata vi mai ste e edno ot tezi trite.Samo che na Soltek ne ste mi dali modela. S kakvo Abit e podobur ot Asus (ot duna naistina nisto ne razbiram)? I ako niakoi moje ne kami dade link i za trite. I v kraina smetka koia or tezi tri firmi da izbera? Mersi za pomosta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 че що да е по добър АСУС от АБИТ Soltek SL-75FRN3, NFORCE2, DDR400/Dual/, SB5.1, ATA133, AGP8x, USB2.0 Soltek SL-75FRN3-L, NFORCE2, DDR400/Dual/, SB5.1, Lan, ATA133, AGP8x, USB2.0 Soltek SL-75FRN2-RL, NFORCE2, DDR400/Dual/, SB5.1, Lan, ATA133, SerialATA, Raid, AGP8x, USB2.0 ето това са хубави солтеци @Rafaello става дума за АМД бе човеко .. а и за ASRock-a че тва дъно за 60 кинта е чудно бе ... с мойто си клоквам Дюрончето на 2000Мхз без проблеми и супер стабилно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 http://hardwarebg.com/forum/showthread.php...ty&pagenumber=4 1 интересна тема за DFI-ката http://www.lanparty.com.tw/LP1/images/imag...tra%20B/8-1.jpg 1 негова снимка .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Дъното което са то препоръча ли по нагоре EPOX 8RDA3+ вече не се продава, но пък за сметка на това се продава по новия EPOX 8RDA3+ PRO/Nvidia Nforce 2 Ultra+Gigabit MCP,SATA,DDR 400 , Dual Channel,sound 8 Ch,Gigabit LAN,IEEE1394,SPDIF+Optic,Debug - 24 месеца гаранция/ мога да ти гарантирам, че това дъно "мачка" Асус-а и Солтек-а без никакъв проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ами предвид скромния опит с дъна Солтек, мога да кажа, че за цената си имат доста екстри, но до момента през ръцете ми са минали поне 10-тина дъна Солтек с издути кондензатори, неработещи портове PS2 USB. Асус също създават доволно количество проблеми, когато става дума за AMD базирани системи. До момента единствено EPoX не са ми правили никакви мизерий. Дъното което ти препоръчва little определено е номер 1 в момента за AMD, от дъната които се предлагат в България. Аз самия съм с GigaByte, и доскоро работеше перфектно, но както споменах в една друга тема, вече има прецакани кондензатори и не работи добре, а е на няма и 2 години. Така че взимай EPoX-а смело и съм сигурен, че един ден ще благодариш че си купил това дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.