Jump to content
BulForum.com

Продавам усилвател и колони

Recommended Posts

Продавам усилвател Vermona 1000H

цена: 150лв.

И тонколони Vermona 2х100 вата с допълнително сложени хорни.

цена: 375лв.

ЕДИТ:Ако някой иска да купи и двете може за 500лв.

Очаквам предложелия!

Снимка за сега не мога да дам!

А относно това дали тези 300 вата са реални не мога да кажа нищо

понеже колоните са на един приятел!

Очаквам предложения!

Снимка за сега не мога да дам!

А относно това дали тези 300 вата са реални не мога да кажа нищо

понеже колоните са на един приятел!

Очаквам предложения!

К'ви предложения, к'во очакване :confused Дай някво инфо...

ОК! Утре ще ида да ги снимам ако мога!

А за линк също нямам представа!

Както споменах само говрителите са IGS, (човека сам си е правил колоните)!

IGS са бг работа и то едни от най-евтините и много качествени колони на пазара... мисля обаче че трябва повече инфо.. колко инчови са.. в каква кутия са нахакани и други подробности...

тоя усилвател колко вата му е изходната а омове честоти и още и още -кажи нещо ето и за колоните и за усилвателя има интерес ама без параметри как ще стане -все пак не говорим за клавиатури и мишки а за много кинти :unsure:

Ето ме и мен отново с малко инфо.

Оказа се,че бая съм се объркал!Колоните не са IGS, a Vermona и са 2х100 вата! На тия IGS дето са 2х300 пича им иска 600лв.(то и аз се учудих,те нови са 900 лв,как ша им иска само 375?) Та на твоите въпроси:

Макс. мощност на усилвателя е 100 вата и е със съпротивление 2х8 ома.

Колоните са 3-лентови с три говоритяля: един голям 15 инчов, среда(мисля че беше 12 инча) и хорни(слагани са допълнително).Големият гооврител има 100 вата мощност, а за средите и хорните не питах(те са с филтри).Единствените корекции по колоните са, че са слагани хорни.

Надявам се още да има заинтересовани! :wacko:

Намерих в интернет и снимка на усилвателя:

f0_1_b.JPG

Това Hi-Fi усилвател ли е? Щото едно време имаше такива за китара - досущ като този. "Solid state" с входове петици (2 броя). Ако не е Hi-Fi и смъкнеш малко може да се заинтересувам. :D Но ако е само Hi-Fi...ще го оставя на някой колекционер. :music

ама devil in plovdiv знаеш ли защо пита ? защото така както си го написал нищо не се разбира -какво значи усилвателя е 100 w ? -2х 50 ли 1х100 ли 4х25 ли ако пък си искал да напишеш 2х100 искам да ти кажа че това изобщо нее начина да го направиш а това 100 w да не е входна мощост бе ако е така ще стане много весело :laughing:

edit:-на колоните щом само басовете им са по 100 вата значи са повече от 2х100 и щом са vermona и те искам да питам навремето са копувани като комплект с усилвателя ли а също така имаш ли възможност да го снимаш по от близко та да видим входове изходи бутони потенциометри

as bih kazal samo a we pi4 kade si tragnal da prodavas nesto za koeto nqmas realna informaciq ami ot tuk ot tam i za tiq pari bi trqqbvalo da si si nauchil uroka ami ne da ni muches s dogadki !? koi ste kupi nesto koeto ne znae kakvo e oste poveche che prodavacha susto se chudi ... ?

нито усилвателя съм снимал,нито колоните!

тая снимка я намерих в интернет!

и какво да направя, че пича дето ги продава само т'ва инфо ми даде?!

Който се интересува би трябвало да дойде, да ги види, да ги пробва

и ако му харесат тогава да ги вземе! Аз лично не мога да ги доставя, понеже нямам с какво! Нямам и с какво да ги снимам,щото никой от познатите ми няма цифров фотоапарат! ;)

И това е от мен!Който се интересува да дойде на място и да види за какво става въпрос!

П.С.:Сори, че не мога да дам повече инфо, ама такава е ситуацията!

Абе пич, не е задължително да го снимаш със цифров фотоапарат, може и със обикновен, (и след това ще я сканираш снимката). Ако само това ти е INFO въобще не чакай някой да ти го купи този усилвател. Вземи и снимай тонколоните щото това INFO където го даваш за мене е просто невъзмкожно. Аз имам една VERMONA; 2х80W (по-нов подел от тая на снимката). Колоните ми са 3-лентови; 2х100W; 8 ома. Баса ми е 12 инча среда и пещялка, а това където ти си го написал 'пак казвам' за мене е невъзможно. Ако снимаш тонколоните мога и да се навия да направим пазарлъка. B)

тъй ти като не щеш аз да кажа B) -тази снимка дето си я изровил я видях и аз та ако някой му трябва инфо ще кажа че там дето е снимката пише и това : vermona regent 1000H е powermixer със 4 изхода и мощност 100 w (и аз незнам точно х 25 на канал ли как е) производство е на бившата източна германия и е от 70-те години на миналия век,друг един миксер с почти същата външност vermona 300 който е с мощност 70 w тежи 25 кg което ме навежда на мисълта че този по всяка вероятност е около 30 kg (признавам си гадая ако греша ме поправи) на сайта на същия аукцион пише и цената на която се продава разбира се не е моя работа да я коментирам и затова няма да го сторя -та това от мен ;) дадох това инфо за тези които биха се заинтересували от него даже пишеше и още малко ама немски знам колкото китайски така че швабите да кажат повече :lol:

За този усилвател намерих малко информация в сайта на производителя:

http://www.vermona.de/70er/1000h.htm

Мисля, че притежава значителна колекционерска, а и известна практическа стойност :P Затова предлагам 70 кинтавъра (само за него). :D

ПП: Който се интересува да дойде на място да го види - това Пазарджик ли означава? :confused

е тъй де значи прав съм бил ето мизерник и той като мен мисли а иначе 70 кинта и аз бих дал за него B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...