rambo Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Zdravejte! Zna4i poneje mi se skapa windows-a i si ka4ih na usb sajta sas si4kite neshta. Sled preinstala ne mi slojiha microsoft office, a office602 i nqmam frontpage. Svalih si dreamwaver MX ot wareza i zapo4nah da se u4a. Gore-dolu q nau4ih(samo kvoto mi trqbva de) i reshih da kopiram teksta ot stariq index za da napravq nov, 4e onq mi prai nqkvi problemi. Otivam az v code->na noviq index i vmesto teksta kade sam pisal izlizat #.$, oba4e teskta e dobre. Ma ne e tva vajnoto. Iskam da si sloja anketa ot anketi.abv.bg. Vzeh html i kato go kopiram->save mi izliza nqkvo saobshtenie i posle kato pusna index na moq komp i v anketa vmesto bukvi izlizat ????????????????. Kajete kak da si nastroq dreamwaver da ne pravi takiva neshta. A i da vi pitam kak da si obogatq biblutekite na dreamwaver, 4e mnogo sku4no neshta ima v tqh. Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ами мисля че е така нали напиши си я там на бг език...и дай с дясния бутон Page Encode...и от там дай да е Cyrylic пробвай мисля че така ставаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Encoding -> cyrilic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.