Elemental^ Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Soul_Fly....Аве пич не стаа ве майна...ай ве кво ми са прецака тапия фроузен..... <{POST_SNAPBACK}> ne znam 4ovek ve4e nqmam ideq. Mislih 4e e ot crack-a ama toq error za sefte go vijdam. Men mi e prailo problemi s crackovete. No az igrata ot mnogo vreme nasam ne e igraq s crack. Downloadnah si orginalnite image-i i startiram s Daemon Tools i na Emulation All Options On da stane edin zelen Daemona i ne ti trqbva nikyv crack. Dyrji6 si prosto Mountnati CD-tata i si gotov ako igrae6 B-net si autoupdeitva si4ko si e 6. Ne mi se zanimava da gi Uploadvam na Wareza. Az gi bqh svalil ot www.arenabg.com ama ve4e ne6to ne go otvarq trqbva da gi ka4a na wareza nqkoi den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Нищо не казваш дали си клоквал. На мен ми правеше абсолютно същия проблем на всеки 2 от 3 игри, но свалих шината от 200 на 190 и до сега съм изиграл над 30 игри и не е блокирал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Нищо не казваш дали си клоквал. На мен ми правеше абсолютно същия проблем на всеки 2 от 3 игри, но свалих шината от 200 на 190 и до сега съм изиграл над 30 игри и не е блокирал. <{POST_SNAPBACK}> Нее нищо не съм прайл ве...аз не чаткам клок млок.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 ima li crack za Battlenet-a warcraft i vazmojno li e da se ustanovi LAN vrazka prez celiq evrokom 10x predvaritelno! P.S-ako ima crack daite i link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Warcraft%20...glish_Crack.rar За бнет ти трябва и оригинален cd key. Не знам дали може да се играя лан в мрежата на евроком, май не, но можеш да използваш лан крафт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 edin vapros-kakvo e lancraft namerih q i sega q ka4ih v warez-a eto Linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 edin vapros-kakvo e lancraft programka , s pomo6tta na koqto moje6 da igrae6 igri po IP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 zna4i omrazna mi seki pat kat izlezne nov pach i da uninstalvam igrata i da nemoga da igraq na beta versiite zatova re6ih da si napraa virtual cd.zatova nkoi moje li da mi pomogne kak da go naprava,6toto za wc3 si e malko po specifi4no 6toto ima 2 diska.10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 С Daemon Tools е най-лесно да се моунтне. Преди това имиджа се прави примерно с UltraIso Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 С Daemon Tools е най-лесно да се моунтне. Преди това имиджа се прави примерно с UltraIso <{POST_SNAPBACK}> Играта с какви файлове ти е?.bin?Наистина с Daemon Tools трябва да стане! Ако ти е с .bin има тема в която пише как се правят тея неща! http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=3153 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 zna4i omrazna mi seki pat kat izlezne nov pach i da uninstalvam igrata i da nemoga da igraq na beta versiite zatova re6ih da si napraa virtual cd.zatova nkoi moje li da mi pomogne kak da go naprava,6toto za wc3 si e malko po specifi4no 6toto ima 2 diska.10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> аа ам .. и ти си 1 хитрец .. не се ли сети поне 1 път да запазиш оригиналното .exe game.exe и там още квито се подменят за да се кракне ? ехх.. акъли Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 ale mom5eta ima li nqkoi ot vas deto da igrae wc3 i virtual cd a ne s no cd karack.4e iskam da si go naprava s virtual cd ma neznam to4no kak stava.10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 ale mom5eta ima li nqkoi ot vas deto da igrae wc3 i virtual cd a ne s no cd karack.4e iskam da si go naprava s virtual cd ma neznam to4no kak stava.10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> az gi igraq s image-i ili kakto ti mu vika6 virtual cd. ot mnogo vreme ne polzvam crack moje bi o6te ot versiq 1.10 sprqh sys crackovete togava slojih image i nemam qdove s versiite i crackovete si4ko e 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 sou_fly kai to4no kak si go naprail,koi disk si imajnal,na bin i cue li ti e igrata,ne6to drugo pravi li se??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 na men wc3-to ne mi e na bin i cue.traa li da e na bin i cue za da igraq bes disk 6tot kat go napraa s virtual cd mi dava 4e iska disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Инсталираш,пачваш 1.17 дьрпаш си от датата NoCd crack 1.17,разархивираш в папката на играта и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Не стаа ве пичовеееееееееееееееееееееее за кфо ве майна преди да си форматна харда(а тфа беше отдавна) го имах даже качен от фирмата...форматнах го и ся вакрафта иок хелпп Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 dano nqkoi se seti da pro4ete moq post [dai boje !!!!] i taka mom4eta nqma da ci se surda ako mi dade link da si drupna frozen throne D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Vse oshte ot warez nqma da mojesh da isteglish.Stranicata gamez2 ne raboti, a tam e WarCraft(s vsichki shturotii ) A pyk na men stava li da mi dadete link(dori da e chujda stranica) na nai-noviq patch+crack za Wc3(Chaos) i Frozen Throne? Patch+crack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 a da znaete koga sha se opravi stranicata ??? :{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Vse oshte ot warez nqma da mojesh da isteglish.Stranicata gamez2 ne raboti, a tam e WarCraft(s vsichki shturotii )A pyk na men stava li da mi dadete link(dori da e chujda stranica) na nai-noviq patch+crack za Wc3(Chaos) i Frozen Throne? Patch+crack. <{POST_SNAPBACK}> 1.17 Patch Crack EDIT: Mirrors na crack-a 1.http://66.79.189.102/pcgamefixes/WARCRAFT.3.THE.FROZEN.THRONE.V1.17.ENG.RELOADED.NOCD.ZIP 2.http://66.79.189.92/pcgamefixes/WARCRAFT.3.THE.FROZEN.THRONE.V1.17.ENG.RELOADED.NOCD.ZIP 3.http://66.79.189.72/pcgamefixes/WARCRAFT.3.THE.FROZEN.THRONE.V1.17.ENG.RELOADED.NOCD.ZIP 4.http://66.79.189.72/pcgamefixes/WARCRAFT.3.THE.FROZEN.THRONE.V1.17.ENG.RELOADED.NOCD.ZIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 A moje i ot tuk http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/...rozenthrone.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 lol ako ne stava s warezkite patchove , prosto probvaite s blizzardskite xD, posle crackvaite kakto vi du6a iska Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Predi mnogo vreme igrah v Battle.Net na wc3(v zala). Cykah na edni mnogo qki karti, ne pomna to4no kak se kazvaha(ne6to s ANGEL). Tam si izbira6 edin geroi.Stava mele mejdu geroi Ta vikam ako nqkoi se seti kak se kazva taq karta da e ka4i! PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Nqkakvi idei?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.