DJ MaTriX Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Напускам апартамента тука и реших да помогна малко на хазайката, чрез обява. Става въпрос за гарсионера; от старите т.е. голяма стая, нормална кухня, коридори, баня. Обзавеждането се състои предимно от елементарни мебели, маси, табуретки,диван, гардероб итн. Който се интересува да има в предвид, че наема е 130 лв, местоположението е кв. Кичук Париш, близко до училището Гоце Делчев. Местя се, щото си намерих 2 пъти по голям апартамент и така .. Ако някой има интерес да звънне на майка ми, че тя се занимава с тия неща в момента 088 83-73-226(Наташа) . Или пък направо се свържете с хазайката 088 86-42-731 (Нели). Жилището е много топло, може да карате цяла зима без отопление, от горе, от долу, от дясно, от ляво отвякъде ще ви палят печки Плюс това аз вече платих наема за месец Декември, а най-вероятно ще съм се изнесъл до края на тази седмица т.е. далаверата за който се реши сега е много голяма, но без една бира няма да се размине Няма депозити, няма предплащане на 3,4,5,6,n наема. Не е за подценяване и факта, че от дясната ви страна ще живее DJ MaTriX и ще заспивате на фона на Placebo - Pure Morning а ве както винаги ще има мноо купони и партита Айде със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аз си търся нещичко, ама 130 лв са ми много, а за двама сигурно не става...това е, трябва да си намеря богата жена..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 /offtopic извинявай,ама да знаеш някъде да предлагат нещо с 2 стаи ? Търся такова жилище за две познати дето сега се преместиха в Пловдив,едни млади госпожички За момента са при мен,ама не е много удобно че живея с приятелката си ,абе сам разбираш Питам защото гледам че си търсил по-голямо жилище,та може да знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro- Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 mislq che e kasno sega da se obadq,no utre sutrin zadaljitelno shte zvanna!IMASH BIRATA...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.