Jump to content
BulForum.com

Апартамент под наем

DJ MaTriX

Recommended Posts

Напускам апартамента тука и реших да помогна малко на хазайката, чрез обява. Става въпрос за гарсионера; от старите т.е. голяма стая, нормална кухня, коридори, баня. Обзавеждането се състои предимно от елементарни мебели, маси, табуретки,диван, гардероб итн. Който се интересува да има в предвид, че наема е 130 лв, местоположението е кв. Кичук Париш, близко до училището Гоце Делчев. Местя се, щото си намерих 2 пъти по голям апартамент и така .. Ако някой има интерес да звънне на майка ми, че тя се занимава с тия неща в момента 088 83-73-226(Наташа) . Или пък направо се свържете с хазайката 088 86-42-731 (Нели). Жилището е много топло, може да карате цяла зима без отопление, от горе, от долу, от дясно, от ляво отвякъде ще ви палят печки :) Плюс това аз вече платих наема за месец Декември, а най-вероятно ще съм се изнесъл до края на тази седмица т.е. далаверата за който се реши сега е много голяма, но без една бира няма да се размине :P Няма депозити, няма предплащане на 3,4,5,6,n наема. Не е за подценяване и факта, че от дясната ви страна ще живее DJ MaTriX и ще заспивате на фона на Placebo - Pure Morning :D а ве както винаги ще има мноо купони и партита :punk

Айде със здраве ;)

Аз си търся нещичко, ама 130 лв са ми много, а за двама сигурно не става...това е, трябва да си намеря богата жена..... :D

/offtopic

извинявай,ама да знаеш някъде да предлагат нещо с 2 стаи ? Търся такова жилище за две познати дето сега се преместиха в Пловдив,едни млади госпожички :) За момента са при мен,ама не е много удобно че живея с приятелката си ,абе сам разбираш :)

Питам защото гледам че си търсил по-голямо жилище,та може да знаеш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...