Jump to content
BulForum.com

Как бихте реагирали?

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply
Не са твой тип хора. но това не означава, че не са от плът и кръв и нямат, че нямат същите нижди като нас

не, нямат същите нужди като нас - имат по-различни, които пък на мен никак не ми харесват. проблем ли имаш с моята хомофобия?

едит: ок, няма да се заяждаме. много.

не, нямат същите нужди като нас - имат по-различни, оито пък на мен никак не ми харесват. проблем ли имаш с моята хомофобия?

Аз не искам да се заяждам и не нямам проблем с твоята хомофобия Всеки си има мнение по въпроса

Напротив имат нужди като нас Все пак се хранят, дишат и имат нужда от секс независимо от това, че желанията им са насочени към същият пол. Не всеки може да е идеален като нас, които харесваме противоположния пол.

И хайде да не се заяждаме :P Няма смисъл защото не е нужно всички да мислят еднакво :D

Хо-хо-хо, много се забавлявам с тази тема и "мъжкарските" изказвания на нЕкои потребители. "Ще му счупя женствения нос" например- колко ли ще се учудиш, ако той ти счупи навирения нос? Що свързвате хомосексуализма с женствена външност и поведение, не мога да разбера? Ясно защо- просто не познавате гейове и лезбийки, но няма страшно- за информация само ще ви кажа, че повечето гейове са негативно настроени към тези от тях, които се изживяват като жени и парадират с това. Един от познатите ми "обратно" настроени мъже е баща на 2 деца, собственик на дискотека и 2 пицарии (не е пловдивчанин), мъж-канара, както се казва, висок е към 2.00 м., як...ако иска някой от вас да пробва да му "счупи кофата" и да го вкара "в правият път"- ей тоя израз също много ме хили- за хомосексуалните техният път е правилният, не ставайте смешни с подобни изказвания. Щели да си пазят безценните задници, рииш ли- голямо самочувствие, голям праз- чунким някой гей е умрял за вашите дупки, още повече ако ви е приятел и знае негативното ви отношение към различните. Да не би да мислите, че гей=чукам всичко мъжко? Грешка- и те се влюбват и обичат и харесват или не харесват някой, не се клатят като кучета с всеки, който даде знак, че е готов.

Много се вживях пак, продължавайте със забавната тема- с интерес следя писмените ви повърни (ех Карбовски, Карбовскиии).

............ Един от познатите ми "обратно" настроени мъже е баща на 2 деца, собственик на дискотека и 2 пицарии (не е пловдивчанин), мъж-канара, както се казва, висок е към 2.00 м., як...ако иска някой от вас да пробва да му "счупи кофата" ...................

и трябва да го уважавам че е излъгал някоя жена да му роди две деца ли? чудесна личност, няма що. а колкото до ръста и боя, винаги има начин. ама те от другите села (нали не е пловдивчанин) са все най-добрите. то чуждата кокошка все е патка, а "обратните" са все най-хубавите хора щото не ви се дават. някак си обаче не ща да ставам обратен само за да ви угодя на женския акъл.

и трябва да го уважавам че е излъгал някоя жена да му роди две деца ли?

някак си обаче не ща да ставам обратен само за да ви угодя на женския акъл.

А защо да е излъгал жената - беше ти казано по-горе,че и хомосексуалистите са хора - и те имат чувства и обичат.А това,че има жена и деца за мен е негов плюс,защото човека е създал семейство и се е реализирал( дискотека и 2 пицарии ;) )

А и аз не съм видял жена,която да иска от мен да си "падам" по мъже.Някак си глупаво ми звучи - да угаждаш на женски акъл,дрън-дрън.На моята и угаждам почти непрекъснато(тя затова ми се е качила на главата),но и угаждам за сериозни неща,не за най-малките лиготии.И още нещо - искаш да кажеш,че за да ни харесват жените,трябва да се държим педерастки? :confused

и трябва да го уважавам че е излъгал някоя жена да му роди две деца ли? чудесна личност, няма що. а колкото до ръста и боя, винаги има начин. ама те от другите села (нали не е пловдивчанин) са все най-добрите. то чуждата кокошка все е патка, а "обратните" са все най-хубавите хора щото не ви се дават. някак си обаче не ща да ставам обратен само за да ви угодя на женския акъл.

Кой ти каза, че я е излъгал? Тя знае, а последно като се видяхме ми каза, че иска да каже и на децата си (аз се опитах да го разубедя).

Никой не казва, че всички обратни са хубави хора- и там има мърша, а че се дават- дават се (рядко, но има и такива случаи).

Всеки човек, на който не му пука да заяви/покаже на анадолското ни общество (мъжкарско), че е гей/лесбийка е за уважение (с изключение на тези, които парадират с това). Баси, ми аз няма да се учудя, ако утре започнете да се подигравате на инвалиди, глухи, слепи или пък психично болни, щото са различни.

А, и някой по-горе беше написал, че хомосексуализма е вид психическо разтройство- е, не е.

уффффф. няма да споря с вас (Grimjaur & step_by_step), въпреки че ми се иска.

просто съм хомофоб и това е. и както мен не ме търпят, защото съм нормален, така и аз не ги търпя, че са ненормални от моя гледна точка.

много изродихме темата, за съжаление с моя помощ. извинявам се за което.

едит: @Grimjaur: тестостерон и естроген са мъжкия и женския полови хормони. феромони е общо название на различни ензими които се усещат подсъзнателно със некво специално органченце в носовата кухина. иначе за нарушеня баланс донякъде си прав, но не е само там причината. има и хора с нормален хормонален баланс, които са решили, че да ги гъделичкат по простата през ануса е по-приятно от стандартния секс. е те ме дразнят.

А, и някой по-горе беше написал, че хомосексуализма е вид психическо разтройство- е, не е.

Да,не е психическо.Биохимично е,или казано по-културно - нарушен баланс на тестостерони и феромони(ох тия ли бяха :unsure: )...

Да,прав си - изродихме темата,за което и аз се извинявам. :(

гъделичкат по простата през ануса е по-приятно от стандартния секс.

Това ми хареса - записвам го :)

И предлагам да спрем със спама,а?Че се оляхме ;)

просто съм хомофоб и това е. и както мен не ме търпят, защото съм нормален, така и аз не ги търпя, че са ненормални от моя гледна точка.

Що реши, че не те търпят?!? И аз съм хетеро, ама нямам никакви проблеми с хомосексуалните... освен с някои butch-лесбийки и то не с всички. Много рядко се е случвало да чуя, че някой хомосексуален е казал нещо против някой щото бил хетеро... и то само втора ръка...

hore ne se karaite !

da mrazite i da ne mrazite geiovete te nqma da iz4eznat !

kakto iskaite go priemaite (NO AZ NE SAM GEI, ne gi i mrazq)!

imam v klasa si edin gei i kfo ???da ne e bolka za umirane ?znam kfo se zaqjdate samo ! i te sa hora i te dusha nosat i te iskat da gi e**t :)

prav li sym !

kfo vi puka za tqh !

Spored naukata okolo 7%ot naselenieto na zemqta se bi ili homosexualni koeto si baq cifra,kakto i da go pogledne6,kato pri mujete tozi dql e po-golqm otkolkoto pri jenite,koeto nikak ne e lo6o tui kato nai prostata aritmetika pokazva 4e kolkoto pove4e geiove ima,tolkova pove4e jeni se padat na glava ot mujkoto heterosexualno naselenie(na koeto sum gord 4len)Taka 4e nqma smisul da mrazite geiovete,prosto ne im obru6taite vnimanie

Vse pak 6a si priznaq 4e vednu6 edna pi4ka me 4e6e6e po anusa i ne moga da kaja 4e be6e gadno :tongue

p.s Puk q mi kajete lo6a duma za lesbiikite;)

ами зависи от самия човек иначе ако наистина ми е най-добрия приятел едва ли ще се промени нещо.Тея хора са сбъркани само сексуално

p.s Puk q mi kajete lo6a duma za lesbiikite;)

и при лесбийките има много... неприятни индивиди... навсякъде ги има хетеро, би, хомо... то не зависи каква им е сексуалната ориентация... има готини хора има и... не-готини :P

hore ne se karaite !

da mrazite i da ne mrazite geiovete te nqma da iz4eznat !

kakto iskaite go priemaite (NO AZ NE SAM GEI, ne gi i mrazq)!

imam v klasa si edin gei i kfo ???da ne e bolka za umirane ?znam kfo se zaqjdate samo ! i te sa hora i te dusha nosat i te iskat da gi e**t :)

prav li sym !

kfo vi puka za tqh !

Ama otkrit gei li imate ili samo vie si mislite 4e e gei :)?

Saglasna sam 4e ima gotini i ne gotini hora i pri geiovete , i pri lesbiikite , i pri studentite, rabotnicite, t.e vsi4ki hora :)

Това вече е съвсем друг въпрос! Аз не бих приела за нормално някой приятел или познат да е убиец!

Хора за убийството има една невероятна книга наречена "престъпление и наказание" от Ф.М. Достоевски - Прочетете я! Или намарете малко повече литература по въпроса! Пък после ще говорим! ;)

А с гейовете нямам проблем стига да не ме зарибяват! Веднъж ми се случи - беше адски гнусно! :sayjin

Всякакви познавам... и такива които са ми казвали само на мен... и такива, които от никого не крият...

И са ме сваляли двама... което беше странно, защото и двамата знаят, че съм хетеро... ама като им обясних пак... не е имало проблеми... и не е гнусно... кво му е гнусното да те свалят?

• 4 weeks later...

Че какво толкова пък им има на гейовете(не знам дали обичат да им се вика така,ако не съжалявам),мой приятел бил гей/би-....-Голяма Работа...;о)Пичове са,аз много ги харесвам(за съжаление...всякак;о))..но са си много еХХХ....;о)

Така че...без предрасъдъци...няма смисъл...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...