Jump to content
BulForum.com

Как бихте реагирали?

Recommended Posts

................

И въобще не съм идеализирала всички гейове!!!!Казах,че тези,които познавам са изключителни хора....и да ти кажа сред "нормалните" мъже все още не съм срещнала някой,който да може да се доближи поне малко до нивото им...колкото и жалко да е това,така е!

........

охххх, от толкоз много въпроси не можах да се сдържа, ама отиваме съвсем далече в оффтопика.

някак си ей онова цитираното е безмислено. хем не ги идеализираш, хем нормалните хора не могат да стъпят на нивото им. нивото се определя от теб в случая, т.е. вида и количеството на качествата търсени в един мъж, зависят от жената, която го търси. ако търсиш гей, ще намериш такъв. това исках да ти кажа относно промяната, защото един мъж прави какво ли не за да привлече жените или точно определена жена.

и ако още един път повториш че просто не си намерила хетеросексуален мъж, отговарящ на изискванията ти за "високо ниво" ще мога съвсем точно да ти посоча с какво ме обиждаш и ми трошиш здравето. избягвай да обобщаваш толкоз категорично, защото точно това е модното увличане по гейското. вие го налагате. гей било хубаво. а опитвала ли си да махнеш гей-филтъра при погледа си върху прословутите ти познати и да ги погледнеш просто като хора? да пренебрегнеш фактора, че са ти недостъпни и че се приемат като странни от темерути кат мен и просто да видиш какви други качества притежават? увлечение по изкуство ли имат или талант в него? защото ако е само първото - това не е рядко качество.

предлагам оттук нататък ако имаш още нещо да ми казваш защо след като съм нормален хетеросексуален мъж съм по-лош от прекрасните ти гей-познати, да го правиш на ЛС и да не задръстваме темата на хората които се чудят какво да правят с най-добрите си приятели, които са по-особени.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Предварително се извинявам за това което ще кажа. Не съм хомофоб или нещо подобно, обаче наистина се ядосах! :angry1

По какъв начин това да те тъпчат те прави по-еродиран, по-артистичен, и изобщо по-по-най??? Дразни ме цялата показност-аз вървя ли по улиците крещейки "Аз съм хетеросексуален"? Не ме канят в ТВ предавания за да обсъждаме моята хетеросексуалност нали? Да, имам проблем с гейовете-прекаленото внимание което им се обръща, това че ей такива хора като fiordiliji ги изкарват едвали не някви unhuman,super,ultra,mega,giga mofos. Ми пречи ми,дразни ме,писнало ми е от цялото внимание което им се обръща. Аз също се интересувам от театър, чета книги и изобщо правя почти всички работи заради които смяташ,че гейовете са по-добри нас,така ужасните "нормални". Виждал съм доста гейове които са, и тва мога да го кажа с ръка на сърцето, супер ужасни,отвратителни и тъпи копелета. Като завършек на писанието ми само мога да кажа,че ей такива хора като fiordiliji ме предизвикват да стана хомофоб и като видя гей на улицата да го замерям с павета(образно казано)

АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ СЪМ "НОРМАЛЕН",ДОРИ И ТОВА ДА МЕ ПРАВИ "НЕАНДЕРТАЛЕЦ"!!!

Peace,out!

Според мен е адски тъпо да преценяваш даден човек в зависимост от неговата сексуална ориентация,цвят на кожата и т.н!!!

Мразя дискриминацията във всичките й форми!

Дразня се от факта,че толкова хора имат негативно отношение към гейовете...не мога да проумея откъде произлиза то!!!!

Имам много добър приятел,който е гей и това по никакъв начин не се отразява на моето отношение към него или обратно!Радвам се,че го познавам,защото е изключителна личност като интелект и като цяло изобщо!

Останала съм с впечатление,че гейовете са по-добрата част от другата "нормална" част на мъжкото съсловие!!!! :)

Пък и в днешно време кой е в състояние да даде дефиниция за "нормално"?

Смятам,че всеки има право на избор и лична свобода...стига да не налага мнението и избора си на останалите. :rolleyes:

Ами по принцип до колкото знам,отклонениата от сексуална ориентация се изучават от едни учени наречени ПСИХИАТРИ.Така,че този факт говори сам по себе си! :D

хем не ги идеализираш, хем нормалните хора не могат да стъпят на нивото им. нивото се определя от теб в случая, т.е. вида и количеството на качествата търсени в един мъж, зависят от жената, която го търси. ако търсиш гей, ще намериш такъв. това исках да ти кажа относно промяната, защото един мъж прави какво ли не за да привлече жените или точно определена жена.

и ако още един път повториш че просто не си намерила хетеросексуален мъж, отговарящ на изискванията ти за "високо ниво" ще мога съвсем точно да ти посоча с какво ме обиждаш и ми трошиш здравето. избягвай да  обобщаваш толкоз категорично, защото точно това е модното увличане по гейското. вие го налагате. гей било хубаво. а опитвала ли си да махнеш гей-филтъра при погледа си върху прословутите ти познати и да ги погледнеш просто като хора? да пренебрегнеш фактора, че са ти недостъпни и че се приемат като странни от темерути кат мен и просто да видиш какви други качества притежават? увлечение по изкуство ли имат или талант в него? защото ако е само първото - това не е рядко качество.

Понякога постовете ти са доста смешни.Думите по някакъв много странен начин се пречупват в съзнанието ти и придобиват коренно различно значение от това,което е вложено в тях.Едно се казва,а ти друго го разбираш.Много яка перифраза му удряш.Ей така по твое усмотрение.Не за първи път разбира се...

Момичето може да познава малко хора и затова хомосексуалистите,които познава да й се струват нещо повече.Може пък да познава супер много хора,но тези хомосексуалните й приятели да са някакви изключителни.Е толкова ли не можеш това да си го втълпиш(набиеш) в главата?Трудно ли е?Аз като един хетеросексуален мъж нямам ама нищо против изказването й.От контактите това й е направило впечателние и толкова.Тя споделя,а ти налагаш мнение.Има разлика ми се струва.И никой не е казал,че някой е нещо повече от друг САМО по сексуалната ориентация,но незнайно защо в постовете ти блика подобно опровержение.Къде го прочете това бе човек?Един и същи форум ли разглеждаме?

По добре ти си махни гей-филтъра и гледай на тези хора наистина като хора.Замисли се кой в случая носи гей-филтър.Замисли се над смисъла на думата "филтър".Ти ли филтрираш нещо или тя?Тя предполагам не е търсила,а просто е попаднала на гей и е преценила,че съвкупността от качества в него са повече.Преценката е нейна да,но не се обуславя от търсенето й на такава сексуална ориентация.Все едно да бачкаш в рекламна агенция и да търсиш даден модел за нещо си по визия само.Харесваш един перфектен,но той се оказва гей...и шефа те обвинява,че си търсил нарочно гей.Всичко е случайност...

Хмм и още нещо....казваш,че били навирали шантавата си сексуалност пред очите ти?Ти нормален ли си?Къде живееш въобще?Къде излизаш вечер?Ако ходиш в дупка като Калигула...няма да се изненадам на мнението ти,че там си е тяхна територия :)Но иначе ми е интересно къде толкова си видял натрапваща се в очите ти хомосексуалност?

И ако ми отговаряш ще те помоля да гледаш на думите ми от към буквалното им значение,че да не става както винаги да дискутираш нещо,което не съм казал.Няма нужда от това да обяснявам в 10 поста думите си.Мисля,че български говоря все пак....

Дразни ме цялата показност-аз вървя ли по улиците крещейки "Аз съм хетеросексуален"? Не ме канят в ТВ предавания за да обсъждаме моята хетеросексуалност нали? Да, имам проблем с гейовете-прекаленото внимание което им се обръща, това че ей такива хора като fiordiliji ги изкарват едвали не някви unhuman,super,ultra,mega,giga mofos. Ми пречи ми,дразни ме,писнало ми е от цялото внимание което им се обръща

Значи поантата,която вадя от думите ти е,че нямаш нищо против гейовете,а си против това,че се харесват на някой хора?Що за малоумие(даже и не смятам да се извинявам)?Всяко нещо на земята било то гей,било сладолед или прах за пране ако щеш бива харесвано от едни и нехаресвано от други.Това кой какво ще хареса си го определя той,а не ти.Никой не ти налага своето харесване,за да налагаш ти твоето нехаресване.

Никой не изкарва,че някой е супер като общо правило.Това,че за нея са такива си е за нея самата.Нейно си е мнението.И все пак красотата е в очите на гледащия.

Вярно е,че не гледам много телевизия,но вземи да ме светнеш по въпроса къде толкова са давали хомосексуалисти по tv-то?Така се изказваш,че сякаш през час има подобни предавания,интервюта и прочие....пък не ми се вярва да е така.Къде по улиците някой е крещял,че е хомосексуален?Плод на фантазията ти ли е това....сънувал ли си?

Ами по принцип до колкото знам,отклонениата от сексуална ориентация се изучават от едни учени наречени ПСИХИАТРИ.Така,че този факт говори сам по себе си! :D

Хмм,а бременността се изучава от гинеколозите,хладилниците от хладилните техници и човешката психика от психолозите.Та...на къде биеш,че хич не ми стана ясно? :)

Христо батка само искам да уточним няколко неща

1.Винаги ли приемаш нещата така буквално? Тва че съм използвал изразя "Аз крещя ли по улиците че съм хетеросексуален",не означава че съм видял гей който крещи че е такъв. Метафора батка. В тоя ред на мисли,сигурно ти става кофти на ушите като видиш крещящо зелено примерно.

2.Не съм против това че гейовете се харесват на някой. Против съм начина по който сев комерсиализира цялата работа-колко е модерно да си гей и т.н.

3.Ако аз съм се опитвал да наложа мнението си,незнам ти кво правиш в такъв случай. Поне не праскам епитети наляво и надясно. Според теб всеки в този форум ли се опитва да наложи мнението си? Или тва го говориш само когато мнението е различно от твоето? От доста от постовете ти съм останал с впечатление, че е второто.

4.Много,ама много ми е интересно,защо винаги когато постваш 90 до 99% от поста ти е заяждане с някой? Заяждането не е ли един вид налагане на мнение?

1.Много скрита метафора,признавам :)

2.Нали ти не се водиш по тази мода?Хмм и чудно ми е от къде е изникнало това,че е модно да си гей?Вярно ли е изобщо?Къде ги видяхте тези гейове,водещи се по модата?Азис е ясен,но имам чувството,че за някакво течение по-масово говорите.Мода ли е изобщо или хората са се почувствали по-освободени и са си признали?И все пак,често се среща по постовете ви тази "мода"....така че разяснете я...

3.Дори не налагам собственото си мнение.Не познавам гейове,но пък страня от всякакви предрасъдъци от подобен род.Я в предишния си пост,които коментирах....изкарай твоите епитети и да сравняваме с моите такива(един на брой).Ама като обвиняваш потготви добре обвинението си де:)Ключовото в поста ми е,че всеки си има право на мнение...и ако това мое "наложено" мнение,прокарано чрез "заяждане",мислиш,че е грешно....не знам:)

4.Виж 3.

Ми пак ще кажа(като винаги съм казвал),че уважавам мнението на всеки решил да поства в този форум(с изключение на mortal_dreams). Т.е. уважавам дори и твоите мнения. Сори,че метафората ми е толкова скрита,но това си е моя начин на писане. Относно "модата" и "гейовете по ТВ-то",ей ти един пример-пусни си Бтв. По Бтв има едно предаване наречено "Огледала". Поне едно 20% от приятелите на поканената известна личност са "меки китки". Едно време имаше едно предаване наречено "Сладко отмъщение". Ми незнам дали си обръщал внимание, но когато ставаше въпрос за поп-фолк изпълнители,поне едно 40%(ебаси статистическите извадки дето праскам) от познатите му бяха гейове. Ми незнам за теб,но на мен ми се набиваха в очите и то доста. Пак ще кажа-нищо против тях. Единствения проблем е че тези които ми се показват са прекалено нежни. ОК пич,бъди си гей,но защо трябва да се обличаш по този начин,защо трябва да говориш с този гласец? Имам познат който е гей,но почти по нищо не му личи. Ми не ми пречи момчето. Даже много го уважавам. И не,не искам да налагам на никой някакъв определен начин на поведение или обличане-просто изказвам моето мнение.

Така,виж ся-ако погледнеш по горния ми пост по-облизо ще видиш,че не наричам "малоумен" (примерно) поста на който и да било.

Относно заяждането-ми сори,ако мислиш че не съм прав,обаче нямаше как да пропусна факта,че почти всичките ти постове са пълни с цитати и анализи на тези цитати(доста негативни анализи). Ми ако тва не е заяждане незнам кое е.

Ммм муцка ти е сега поста :) Виж сега каква голяма разлика има с онзи първия:)

Тук ти вече зачиташ мнението на другите.Имаш дори приятел гей,който уважаваш...

Хмм модата и стила на обличане...Защо чалгарите се обличат по един и същи начин?Защо рапърите носят широки дрехи?Защо метълите се носят с черни щамповани тениски и са с дълги коси?Това не се отнася за всичките,а просто за по-голямата част от представителите.Ми кефи ги.Мен не ме кефи музикалните ми предпочитание да си личат от стила ми на обличане...и толкова....

Имам познат който е гей,но почти по нищо не му личи. Ми не ми пречи момчето. Даже много го уважавам.

Виждал съм доста гейове които са, и тва мога да го кажа с ръка на сърцето, супер ужасни,отвратителни и тъпи копелета.

Как би се почувствал приятеля ти ако го прочете това? :P

Добре,да поставя така нещата-все едно ли е да кажеш,че всички мъже са ш**ани, мизерни, шовинистични свине или да кажеш, че някои са такива? Точно с цитираното изказване исках да кажа на fiordiliji,че не всички гейове са перфектни(както и не всички "нормални" разбира се). Неможе по 5 човека да съдиш за всички останали. И да,много ме дразни цялото тва деление на "нормални" и "гейове",обаче явно на този етап няма друг начин(или поне не се сещам за такъв).

Добре,да поставя така нещата-все едно ли е да кажеш,че всички мъже са ш**ани, мизерни, шовинистични свине или да кажеш, че някои са такива? Точно с цитираното изказване исках да кажа на fiordiliji,че не всички гейове са перфектни(както и не всички "нормални" разбира се). Неможе по 5 човека да съдиш за всички останали. И да,много ме дразни цялото тва деление на "нормални" и "гейове",обаче явно на този етап няма друг начин(или поне не се сещам за такъв).

Ако беше прочел по-внимателно постовете ми щеше да ти е ясно,че не ИДЕАЛИЗИРАМ всички гейове!!!!!!

Не съм казала,че щом си гей това автоматично те прави свръх интелигентен,изключителна особа или нещо от сорта!!!!!

Казах,че е много глупаво всичко да се разглежда под общ знаменател!!!!!!

Не можеш да си вадиш заключение за даден човек по неговата принадлежност,каквато и да е тя-народност,цвят на кожата,сексуална ориентация и така нататъка!!!!!

Казах,че съм против всякаква дискриминация!!!!!

А това цялостно негативно отношение към гейовете е точно това!!!!!

Сам каза,че имаш приятел гей,който е страхотен човек....тогава какво повече да си говорим?

Сега да не ме изкараш пак,че твърдя,че всички гейове са върха на сладоледа :P

Просто казах,че мойте познати гейове са такива :)!!!!

Не съм твърдяла,че ВСИЧКИ мъже са "мизерни,шовинистични свине"....както съм казала по-горе има хора и ХОРА!!!!!!!

Колкото до така наречената "комерсиализация" на хомосексуалността.....дразня се от такива неща като например появата на до скоро известните "Тату" :angry: !!!!!

Не за друго,а защото демонстрират някакъв заучен модел на подръжание!!!!

Търсят скандалното и предизвикателното и се правят на такива каквито не са,това ме ядосва!!!!!

И нека повторя не съм нито ЗА,нито ПРОТИВ гейовете,просто смятам,че във всяко едно отношение трябва да има толерантност!

П.С ХрисТууу изкушавам се да те назнача официално за прес-аташе,наистина много добре се справяш :rolleyes:

Ако някой от познатите ми се окаже гееййй...(много якуу) няма да ме изненада, защото такива хора обикновено се надушват от далече. Аз имам познат, който леко ме съмнява макар, че на няколко пъти съм се убеждавала, че не е. Но ако се окаже, че е такъв... жив и здрав да е :) Важното е че е готин чожек и може да се разчита на него.

Колкото до така наречената "комерсиализация" на хомосексуалността.....дразня се от такива неща като например появата на до скоро известните "Тату"  :angry: !!!!!

Не за друго,а защото демонстрират някакъв заучен модел на подръжание!!!!

Търсят скандалното и предизвикателното и се правят на такива каквито не са,това ме ядосва!!!!!

И нека повторя не съм нито ЗА,нито ПРОТИВ гейовете,просто смятам,че във всяко едно отношение трябва да има толерантност!

Няма хора които да не са против нещо, което ги дразни без значение дали е сериозно... кво като се правят? кво като не са лесбийки? Нито им развалят имиджа, нито нищо. Първият албум беше прекрасно продуциран и си свърши работата... прибраха яко парички в началото и сега си живеят спокойно и нормално.

Пък за моделите.... има ли "незаучен" модел :confused

Иначе с другото съм напълно съгласен - Не ми пречат - аз не им преча... имам доста повече такива приятели от повечето хетеросексуални.

Ако беше прочел по-внимателно постовете ми щеше да ти е ясно,че не ИДЕАЛИЗИРАМ всички гейове!!!!!!

Не съм казала,че щом си гей това автоматично те прави свръх интелигентен,изключителна особа или нещо от сорта!!!!!

Казах,че е много глупаво всичко да се разглежда под общ знаменател!!!!!!

Не можеш да си вадиш заключение за даден човек по неговата принадлежност,каквато и да е тя-народност,цвят на кожата,сексуална ориентация и така нататъка!!!!!

Дотук добре. имаме общи позиции.

А това цялостно негативно отношение към гейовете е точно това!!!!!

а ето тук е спънката в нашите разговори. аз се опитвам да ти обясня че негативното отношение на хетеросексуалните е просто ответна реакция на сексуално агресивното поведение на хомосексуалистите. защитна реакция към опита да бъдат въвлечени в лудостта на педерастията, защото хомосексуалистите се чувстват "изолирани" поради малцинството си и за да се оправдаят пред себе си, че не са по-различни търсят начини да приобщят възможно най-много хора към каузата си.

така че моята нетолерантност към крещящите хомосексуалисти не е дискриминация, а изразяване на лична позиция. според законите на толерантността аз имам право на нея нали? значи и те трябва да ме толерират, както и ти да ми дадеш правото да я имам и отстоявам. не налагам мнението си, само го изразявам.

@XpucTyyy: няма да отговоря на провокацията ти. щом не ме разбираш, значи няма начин да установим канал за пренос на вярна информация между нас и комуникацията е безсмислена. и аз говоря български език, даже го и пиша.

@fiordiliji ми ок, явно сме на едно мнение и спора е безмислен. Сори че не съм те разбрал. Относно "мизерни,шовинистични свине"-никога не съм твърдял че си го казала-просто го дадох като пример. Като цяло се извинявам за всичките си постове от вчера-бях ядосан и тва си отрази върху писането ми

Няма хора които да не са против нещо, което ги дразни без значение дали е сериозно... кво като се правят? кво като не са лесбийки? Нито им развалят имиджа, нито нищо. Първият албум беше прекрасно продуциран и си свърши работата... прибраха яко парички в началото и сега си живеят спокойно и нормално.

Пък за моделите.... има ли "незаучен" модел :confused 

Иначе с другото съм напълно съгласен - Не ми пречат - аз не им преча... имам доста повече такива приятели от повечето хетеросексуални.

Разваля имиджа им на какви?

Това нещо не успях да го схвана някак си :)!

Колкото до моделите,не мисля,че някой неща трябва да се "заучават" или да стават по даден стереотип!

Разваля имиджа им на какви?

Това нещо не успях да го схвана някак си :)!

Колкото до моделите,не мисля,че някой неща трябва да се "заучават" или да стават по даден стереотип!

НЕ им разваля имиджа на... хора... на личности на каквото искаш....

ТАТУ бяха проект... с идея със сценичното поведение с интервюта... всичко... това че ония руснак е решил точно на това да заложи е просто много добър ход. Просто не разбирам какъв ти е проблемът с тях?

НЕ им разваля имиджа на... хора... на личности на каквото искаш....

ТАТУ бяха проект... с идея със сценичното поведение с интервюта... всичко... това че ония руснак е решил точно на това да заложи е просто много добър ход. Просто не разбирам какъв ти е проблемът с тях?

Какъв ми е проблема ли?

Ами проблема ми е,че вече няма такова нещо като ценности и морал!

Проблема ми е в това,че вече никой не обръща внимание на стойностните неща...

Какви са тия "Тату"???Колко просъществуваха?Изгряха и залязаха със скоростта на светлината и никой нямаше да ги забележи,ако не се бяха направили на скандални и разкрепостени лесбийки!Но-всяко чудо за три дни!!!

Дразня се от фалша...от това,че се правят на еди какви си,за да привлекат внимание!!!!

Аз мога да си направя изводите,ами хлапетата дето им изкупиха дисковете дали могат????

Дразня се от това,че някой си налага определен модел на държане,който хлапетата възприемат!!!!

Отказах се да гледам телевизия,писнало ми е от тъпи американски филми и от гадни музикални клипове,чието съдържание е само "о,колко съм секси"!

За съжаление тинейджърчетата масово копират идолите си от Мтв и т.н!

За това се дразня! :angry1

offtopic: Ами добронамереният ми съвет е да не се дразниш, защото няма смисъл, а диска на ТАТУ го имам оригинален и на концерта им бях... както казах - проектът беше добре измислен, а за подобна музика има място дори и на теб да не ти харесва. А какво за тези които са си го купили и са по-малки и "не разбират"?! щом им харесва, защо да не си го купят и да си го слушат?

Стойностни неща има много стига да искаш да ги намериш... и филми се правят добри и клипове и музика и книги....

Ами то е ясно:Ако някой от приятелите ми е гей 6те ми стане не приятел,а приятелка,а ако някоя от приятелките ми е лезбийка, първо 6те изпадна в 6ок,но какво да се прави,всеки има право да избира/макар 4е верно 4е малко 6те ме е гнус от нея :blink:

Ами и те са хора и не бих ги съдил,макар че с този гея ще се отдалечим един от друг.......просто не ми харесват тези хора...Лично мнение

Ами то е ясно:Ако някой от приятелите ми е гей 6те ми стане не приятел,а приятелка,а ако някоя от приятелките ми е лезбийка, първо 6те изпадна в 6ок,но какво да се прави,всеки има право да избира/макар 4е верно 4е малко 6те ме е гнус от нея :blink:

Гнус?!? :confused Защо?! мислиш, че лесбийките са нечистоплътни?!?

Все ми е тая! Стига да не ми пуска ръце!

syglasen s nego !

nai veren i konkreten otgover dava toi !:)

az sym mnogo syglasen s nego !

pyk i vseki ima pravo na seksoalen izbor !

:)

nali taka ?!?!?

Ами какво от това Данеби след това да не искам да ми е приятел :blink: Щом досега сме били приятели и след това ще си продължим Друг е въпроса ако приятелка се окаже обратна, а не приятел и ми е "хвърлила око" И все пак не смятам, че ще си развалим приятелството Той ще си бъде същият човек, само че сексоалните му предпочетания ще бъдат други :P Много важно! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...