Jump to content
BulForum.com

Как бихте реагирали?

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply
TOVA NE E DOBRE ZADADEN VAPROS OT MOMI4E.ZA6TO TRQBVA DA E MOM4E AMI AKO BE6E TVOQ PRIATELKA OBRATNA KAKVO BI KAZALA ,TI TOGAVA?AZ LI4NO NE ZNAM KAKVO 6TE SI POMISLQ AKO NQKOI OT PRIATELITE MI E GEI,ZA6TOTO DOSEGA NE MI SE E SLU4VALO :)))))

hehehe priatelka lizbikaa superrrrr ;))) 6te ima kakvo da podelim..6eguvam se of course :) lo6o nqma , puk i priatel gei si e qko , no 100% parvona4alno 6te se 6a6na ako ne sam predolagala :) ina4e v dne6no vreme e napalno nprmalno, daje v BG sme mnogo ograni4eni v tova otno6enie, naprimer v Anglia nikoi ne mu pravi vpe4etrelnie dali nqko maj e hvanal za ra4i4ka maj , ili jena s jena , ili jena s maj . za tqh ve4e e noermalno i pusnah tazi tema za6toto v BG teparva 6te se razvivame ot kam liberalno mislene i svikvane s homoseksualnosta

Всичко е много 'розово', но аз някак не искам да свиквам с хомосексуализма...все едно ми е по принцип, ама я се замисли ако утре синчето ти стане педалче....

Всичко е много 'розово', но аз някак не искам да свиквам с хомосексуализма...все едно ми е по принцип, ама я се замисли ако утре синчето ти стане педалче....

haha nali znae6 4e nie balgarite priemama vsi4ko ako e na ujd grab :)

amm puk kakyv to i da e 6te si e moi i nqma da imam nikakav izbor ili 6te go priema i 6te si ostanem v super otno6enie ili nqma da go priema i nqmada go vidq posle s godini taka 4e ...

da si e do teb i da e jiv i zdrav :)

( dali 6te imam sin ili da6terq:)))))))

haha nali znae6 4e nie balgarite priemama vsi4ko ako e na ujd grab :)

amm puk kakyv to i da e 6te si e moi i nqma da imam nikakav izbor ili 6te go priema i 6te si ostanem v super otno6enie ili nqma da go priema i nqmada go vidq posle s godini taka 4e ...

da si e do teb i da e jiv  i zdrav :)

( dali 6te imam sin ili da6terq:)))))))

След този пост сигурно ще се надяваш на дъщеря :P

nyama da si vinoven ti ....ti 6te znae6 4e si go vyzpital po "prav" na4in a ako toi e stanal pedal si go e izbral sam i ti ne moje6 da mu pomogne6 moje6 samo i edinstveno da si negov roditel do kraya i da go obi4a6 kakyvto e.......ooo boje moi kakvo po dyavolite pi6a .......tva e 6tot mi sa spi :blink:

пак казвам не съм чел темата. не знам до какви разкрития сте стигнали. аз не обичм обратните мъже. даже май не мога да ги трая. но ако някой близък приятел се окаже такъф, което ме съмнява ( но както каза момичето пуснало темата - нищо не се знае в нашия свят) бих го приел. какво като е педерасче - все пак сме били толкова веме близки и той през цялото време е бил такъв и на мен не ми е правело впечатление. така че ако някой ми се признае че е гей няма да му се обидя и няма да почна да го отбягвам. но ако се окаже че пичът е бил приятел с мен само да ме сваля, което също е възможно (а сега се сещам с колко хора съм спал на едно легло по ваканции и екскурзии, а те може да се педали, ммаааамоуу) ще ми е много трудно. надвам се никога да не ми се налага сериозно да се замислям.

направо ме разбивате честно !!! в тая тема има 90% инфантилни изказвания .... 6те го спукам 6те го пребия и т.н. какво като е гей бе хора трябва да се изтрепат сичките ли ?!?!? аз имам познат гей и това не го прави по различен от останалите или е заслужил с нещо подобно отношение ... всеки си избира какъв да е и никой няма право да го критикува за това! ПОРАСТНЕТЕ МАЛКО !!!!!

направо ме разбивате честно !!! в тая тема има 90% инфантилни изказвания .... 6те го спукам 6те го пребия и т.н. какво като е гей бе хора трябва да се изтрепат сичките ли ?!?!? аз имам познат гей и това не го прави по различен от останалите или е заслужил с нещо подобно отношение  ... всеки си избира какъв да е и никой няма право да го критикува за това! ПОРАСТНЕТЕ МАЛКО !!!!!

В петък си празнувам аз рожденния ден (дето продължи 3-4 дена,ама тва друга тема :D ) и се запознах с един гей..еми майна щях да падна.. супер интелегентен човек..

Ако приятеля ми е гей ще го счупа от бой дано му дойде ъкъла после ще намера начин как да го направа нормален

Ако пак някоя прителка ми е лесбийка нищо няма да и кажа в това няма нощо лошо. :excl:

de da znam kak ste reagiram vsi4ko zavisi ot otno6enieto mu kam men , kak me gleda i t.n. ako se razbirame normalno ne vijdam kvo lo60 ima v tova da poznava6 gei vse pak tova si e bolest(vqrno stranna bolest)

ebati nai-dobriq priqtel 6tom ne znae6 dali se e*e sas myje ili jeni

ako tva za nqkoi e nai-dobyr priqtel predstavqm si ostanalite sigurno im znaete samo imenata :)

ina4e zavisi mnogo ot nastroenieto mi v momenta i ot tova vav kakvi otno6eniq sme

1.ako sam v dobro nastroenie 6e reagiram savsem normalno

2.ako sam v lo6o nastroenie 6e go naprava na 5 stotinki

i taka

Зависи колко съм близък с него.Ако ми е от най-добрите приятели ще го приема такав,какъв то е,защото ще го познавам много добре.Ако не е-няма да си променя отношението,но ще имам едно наум.Силно обаче се надявам да не изпадам в тази ситуация. :punk

Na4i bih reagiral po razli4en na4in spored tva v kolko blizki otnosheniq sme s vuprosniq priqtel.Ako mi e naistina blizuk veroqtno shte se opitam da mu pomogna da se osuznai :blink: :D a ako ne mi e tolkos blizuk veroqtno sha gledam da stoq po dale4 ot nego :lol: :P

направо ме разбивате честно !!! в тая тема има 90% инфантилни изказвания .... 6те го спукам 6те го пребия и т.н. какво като е гей бе хора трябва да се изтрепат сичките ли ?!?!? аз имам познат гей и това не го прави по различен от останалите или е заслужил с нещо подобно отношение  ... всеки си избира какъв да е и никой няма право да го критикува за това! ПОРАСТНЕТЕ МАЛКО !!!!!

Sichki trqa se iztrepqt we deeba i syshtestvata!dokato si praqt show-to vyv kaligula i vsichki zavedeniq podobni po sveta trqbva da ima :blowup: i sled t`fa ako ima ostanali she se pogrijem dopalnitelno i te da izcheznat! :sayjin :angry1

Хомосексуализма също е вид психическо отклонение. Въпроса е, че не пречи колкото останалите, вече обществото го приема, и не се гледа като на престъпление. Хомосексуализмът (Мъж-Мъж, Жена-Жена) е съществувал още в древна Гърция. Потрърсете произведенията на Сафо, учителя ми по литератора г-н Чавдар Димитров (лека му пръст) харесваше творчеството й. Тя е живяла на остров Лесбос, от където идва и термина.

А по темата, едва ли ми е чак толкова добър този приятел, за да не зная такова нещо, като сексуалната му ориентация. А ако разбера такова нещо - ще реагирам крайно и сигурно ще му тегля майните, защото съм често краен в решенията си, а дали после няма да потърся контакт с него/нея - не знам. Но ако разбера че мой приятел е хомосексуалист - вероятно бих се отдръпнал от него и бих бил доста по-резервиран към него, защото ще се опасявам (сещате се).

А иначе, да ви звучи колкото искате арогантно и самонадеяно, но моята интуиция е достатъчно силна и е много трудно близък човек да ме изненада по такъв начин. Умея да преценям хората.

Po edna ili druga prichina poznawam strashno mnogo takiwa hora... i momicheta i momcheta. Ama wsichki i hetero i bi i homoseksualnite sa si ednakwi... w smisyl ima typi homosexualni i typi hetero sexualni typi bisexualni i estestweno ima i mnogo cenni hora... sexualnata orientaciq si e tqhna lichna rabota... ne me pritesnqwa... stiga da nqma obstho s moq zadnik :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...