FuRyFoX Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ами как да реагирам нали все пак е човек и то приятел . Да не би да е крастав. Обаче в интерес на истината няма да ми е мн приятно ако някой от мойте приятели се окаже гей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 ako nqkoi priqtel se okaje gei,shte prekusna vischki vruzki s nego,nqma da mi e priqtno da se dvija s nqkoi gei primerno che pokrai nego i men da me mislqt za takuv .Moje da mi e bil priqtel,ama e geiche.Nqma da iskam i da chuq za nego,ako nqkoi si priznae che e geiche Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 не знам ама ше е кофти все пак тва си е психично болен човек!в началото ше ми е супер кофти ама после мое да ми мине.се пак зависи до каква степен показва или как се държи в смисал дали ше ходи и ше са държи като гей или просто ше си има 1 наум едва ли ше стане все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ми в началото незнам как ще реагирам.. Аз имам приятелки,които са бисексуални,но не помня да съм реагирала остро.. Обаче,ако разбера,че най-добрия ми приятел е гей,а най-добрата приятелка лесбийка...Първото нещо,което ще попитам е кога са го установили ;> Иначе не бих ги съдила или нещо такова-напротив не мисля,че отношенията ще ни се променят по някакъв начин,защото в край на сметка не ме интересуват сексуалните им ориентации,никъде не пише,че е незаконно да си с обратна резба ;> Пък и преди да ги съдя и каквото и да е нещо от тоя род-трябва да ги опозная от тая гледна точка.. Ако не ми парадира с тия ориентации не е проблем.. ;> В смисъл такъв да седнем на кафе и да почне да ми говори как е лапал патки и т.н. Ще ми стане леко неприятно,но не чак да се скарам с него и да тръгна да му говоря 'Абе ти си психично болен' или нещо такова-щото все пак абе де да знам .. Не ги обвинявам такива хора,даже напротив защитавам ги-всеки има право да прави каквото си иска,и никой не може да го съди и да му говори,че е психично болен,щото за тая работа си има психолози да го установят.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ако човекът ти е истински приятел, не виждам какъв е ще е проблема. Разбира се може би ще има известно "объркване" в началото, защото все пак, когато този човек е ти е станал приятел не се е изявявал като гей, а се е"осъзнал" в последствие. Но все пак си мисля, че ако този човек ми е истински приятел, ще продължи да ми бъде и след като е станал гей. Не съм сигурна обаче как ще стоят нещата, ако е станал убиец...например. <{POST_SNAPBACK}> Много правилно Мисля,че сексоалната ориентация на приятелите ми е последното нещо което може да промени отношението ми към тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Това трябва да означава, че нямаш приятели или, че ти не ставаш за приятел? Според мен те са хора като всички нас! <{POST_SNAPBACK}> Според мен не са но както и да е. А това трябва да означава че проблемата е в мен. Питай който поискаш който ме познава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ако мой приятел се окаже гей......ще си пазя гърба или по-точно мястото малко по-доло Всъщност до сега не се бях замислял по този въпрос.Най-вероятно ще се опитвам да се държа както и преди с него,но няма да го правя много успешно,защото подсъзнателно ще го отбягвам(поне така си мисля де) .Малко трудно ми е да казвам нещо различно от това което мисля. В никакъв случай обаче няма да го игнорирам или нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ами... Бих реагирал нормално и адекватно. Както и ми се наложи да реагирам наскоро... Сега който какъвто иска да бъде мене ми е се тая. Не ми пука особено от сексуалната ориантация на познатите ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ми няма да реагирам. Имам такива приятели е,вярно, че и преди да се запозня с тях, знаех че са гей-ове, но щом това не ме е спряло да се запозная и сприятеля с тях...абе какво ме интересува секса на другите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Първо-не вярвям,че някой от приятелите ми ще ми каже някога "аз съм гей",защото ги познавам доста добре,дори почти колкото познавам себе си и знам,че това нещо е невъзможно да се случи.Но ако хипотетично се получи тази работа-предполагам,че отношението ми ще се промени малко или много...не знам,може би винаги ще имам едно на ум за този човек.Предполагам,че пак ще останем приятели,но нищо няма да е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Абе определно си е кофти.Каквото и да си говорим е много гадно.Какво бих направил аз.Мх найстина не съм мислил до сега.Ако го/я познавам от дълго време просто ще се направя, че нищо не е станало.Все пак познаваме се от бая време и заради неговите/нейните обратни наклонности няма да разваля едно дългогодишно приятелство.Но вярвайте ми вътрешно няма да ми е приятно.Има и такъв момент когато излизаш някаде и той/тя го показва.Това вече е за срамуване от моя страна.Всеки казва тоя бати с гейове се разкарва.Ама пък от друга страна ако него покозва няма да има нищо лошо. Офф дано не ме сполети такова нещо.Защото повярваите ми наистина ще изглеждам доста , когато ми го каже. Но аз лично познавам приятелите си до такава степен, че не вярвам да има такива работи.Но виж ся за бисексуалните момичета е друго нещо.Ако не се лъжа @Pechenata го спомена. При бисексуалните момичета е друго.Пък и всики сме били свидетели на лисбийски номера на близки приятелки ( на базик, но факт ). Това няма да ме учуди кой знае колко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 XAX abe kolejke .......otde gi izmislya6 teya be.......no kakto i da e ....po temata ....ninam ne mi se e slu4valo no ako slu4aio stane ne mislya 4e ne6to koi znae kakvo 6te se promeni nyamam ni6to protiv ......... takiva naklonnosti....... stiga da ne zasyaga men vsi4ko 6te e nared Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Първоначално бих се стъписъл доста ,по късно в зависимост от това колко познавам човека ще реша дали да останем приятели или да го отбягвам ,ако до сега не е правил нищо "гейско" пред мен ,бих си останал приятел с него ,но силно се съмнявам ,че някой от приятелите ми е хомосексуалист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 тук всички все за "приятели" говорите. аз може ли да попитам нещо, какво е "приятел"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 тук всички все за "приятели" говорите.аз може ли да попитам нещо, какво е "приятел"? <{POST_SNAPBACK}> Абе то може да попиташ,ама ще се разводни темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 бих му стиснал ръката и бих го щипнал по дупето ... хахаха. живи и здрави !!! Не ми пречат гейовете нито лезбийките, пречат ми глупаците ... сред които съм първи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ами, бих реагирала така, както региарах, когато се запознах с едно би-сексуално момче... Съвсем нормално! Даже бих казала, че тези хора са много по-чувствителни и забавни Не ми е направил нищо лошо досега и сме в добри отношения . Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Бих го "контузил" така да се каже.Отзад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 :allien sha mu 4upa glawata ot boi kak ili pone we4e niama da mi e priatel za men twa si e bolest wsiaka jaba da si znae giola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Зависи, ако не ми праи нищо нищо няма да му кажа. Обаче като го знам с кви наклонности е, едва ли ше му позволя да ме пипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Искрено се надявам да не ми се случва никога такова нещо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Искрено се надявам да не ми се случва никога такова нещо!!! <{POST_SNAPBACK}> и аз така мисля особено да се окаже 4е рабирам за това нещо токато е зад мен ще има ама след тва като го хвана ще го стажна набарзо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Никак, всеки си има глава на раменете, за да мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Еми шанс,баси.Имам приятел гей.И какво?Още съм си девствен отзад,пък пича си е много свестен тип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Всеки е такъв какъвто е,какъвто се чувства и какъвто може да бъде и ако някои мои приятел е гей ще съм като тряснат с тухла отначало но ще се опитам да го разбера и естествено ще си останем приятели само да не ме докосва освен ракостискане за здрасти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.