Nevita Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Много съм се чудела, ако някой от приятелите ми се окаже гей, как точно ще реагирам? Надявам се да разбера и вашите мнения по въпроса! Вече не мога да бъда сигурна в никой около мен какво крие в главата си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ми ако почерпи и както вика карамана да не пуска ръце...няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Надали някой от близките ми приятели ще стане гей. Ако разбера, че някой познат е обратен нямам си и идея как бих реагирал. Може би бих го приел. Ама някой педал да ме забива...бих му счупил главата от бой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Верноятно ще му тегля майните. Аз така и така често го правя с разни хора за разни работи...това е сериозно ей...това е едното от трите най-гадни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 tova 6te e*ati 6oko v na4aloto 6te sam leko slisan ama nali e priatel kakvo da go pavi6 ama az pone se nadiavam tova da ne se slu4va da boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Верноятно ще му тегля майните. Аз така и така често го правя с разни хора за разни работи...това е сериозно ей...това е едното от трите най-гадни... <{POST_SNAPBACK}> Това трябва да означава, че нямаш приятели или, че ти не ставаш за приятел? Според мен те са хора като всички нас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ха-ха-ха. Ако "се окаже" гей! Е как така?!? Няма кво да се оказва- той или си е гей, или не е. Но по темата- нямам нищо против, стига да не ми пречат, и аз няма да им преча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 мисля че бих била леко учудена в началото,но ще го приема.гей/лезбийка...все ще ми е приятел/ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Ха-ха-ха. Ако "се окаже" гей! Е как така?!? Няма кво да се оказва- той или си е гей, или не е. <{POST_SNAPBACK}> Честно да ти кажа би се изненадал(а), ако разбереш колко такива прикрити хора има, на които не им личи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Честно да ти кажа би се изненадал(а), ако разбереш колко такива прикрити хора има, на които не им личи! <{POST_SNAPBACK}> Може. До сега не съм попадАЛ на такива. А и ако ми е чак толкова близък приятел, едва ли ще остане незабелязано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ако човекът ти е истински приятел, не виждам какъв е ще е проблема. Разбира се може би ще има известно "объркване" в началото, защото все пак, когато този човек е ти е станал приятел не се е изявявал като гей, а се е"осъзнал" в последствие. Но все пак си мисля, че ако този човек ми е истински приятел, ще продължи да ми бъде и след като е станал гей. Не съм сигурна обаче как ще стоят нещата, ако е станал убиец...например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Не съм сигурна обаче как ще стоят нещата, ако е станал убиец...например. <{POST_SNAPBACK}> Това вече е съвсем друг въпрос! Аз не бих приела за нормално някой приятел или познат да е убиец! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 В наше време гейовете/лезбитата са на мода...ок, ами ако се окаже шибан зоофил или некрофил . Тогава какво а? П.П. Nevita Много sorry за отконението, но мисля че тук му е мястото на този 'вЪпроС'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Зоофилите и некрофилите страдат от психично заболяване! Това не е нормално състояние, както и педофилията! когата двама зрели хора са осъзнали, че се харесват независимо от пола, струва ми се, че в това няма нищо лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Зоофилите и некрофилите страдат от психично заболяване! Това не е нормално състояние, както и педофилията! когата двама зрели хора са осъзнали, че се харесват независимо от пола, струва ми се, че в това няма нищо лошо! <{POST_SNAPBACK}> Доскоро хомосексуализма се смяташе за болест, наследственост и т.н. Но в днешно време няма нищо лошо да си гей нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 ами ако се окаже шибан зоофил или некрофил . Тогава какво а? wahahaha. тва вече е съвсем извратено. иначе, ако се окаже, че някой е педал /към лезбитата нямам много против/ няма да има кой знае какви проблеми - съответно ще се избягват контакти с него, че не се знае отде ще ти дойде... Само да не се окаже някъв мазен лигав пед***ст, че тогава вече ша го спукам от ритници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Зоофилите и некрофилите страдат от психично заболяване! Това не е нормално състояние, както и педофилията! когата двама зрели хора са осъзнали, че се харесват независимо от пола, струва ми се, че в това няма нищо лошо! <{POST_SNAPBACK}> По същата логика аз мога да кажа както и че хомосексуализмът е болестно състояние, така и че щом един човек харесва друг, защо да се ограничава от възрастта, от животинския вид или дори от това дали партньорът му е жив или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Точно в това е пробема. Ние мъжете нямаме нищо против лезбитата (дори ни кефят ), но не обичаме педита! Хомосексуализма, колкото и либерален да съм си е сексуано отклонение. След години на мълчание и пренебрежение ние вече го приемаме за нещо нормално. Та в този дух, какво ни пречи след 10 години да открием новата мода и да сметнем зоофилията за нешо нормално?! П.П. Малко по-малко и най-гадното нещо става по-малко гадно..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Abe neznam kak shte reagiram. Malko kofti sym nastroen kym takiva raboti. No predpolagam 4e posle shte spre da mi puka. Nai veroqtno shte se otdrypna ot nego v na4aloto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Хммм интересно ще е ,но той ми е приятел не заради половата си ориентация ,а заради съвсем други черти от характера му Пък и щом досега не ми е пускал ръце ,смятам ,че и в бъдеще няма да го прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Хммм интересно ще е ,но той ми е приятел не заради половата си ориентация ,а заради съвсем други черти от характера му Пък и щом досега не ми е пускал ръце ,смятам ,че и в бъдеще няма да го прави <{POST_SNAPBACK}> И аз смятам така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Според мен те са хора като всички нас! <{POST_SNAPBACK}> da ama bolni hora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ауе те хората са си го казали "С какъвто се събереш такъв ставаш" а както казва Светльо Хиподила "Колкото повече се движиш с педалите,толкова повече ги разбираш.И няма да се усетиш кога си налапал първата пишка-"Само ей така да пробваш"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ауе те хората са си го казали "С какъвто се събереш такъв ставаш" а както казва Светльо Хиподила "Колкото повече се движиш с педалите,толкова повече ги разбираш.И няма да се усетиш кога си налапал първата пишка-"Само ей така да пробваш"!!! <{POST_SNAPBACK}> една пишка, две пишки, три пишки, много пишки, само пишки....Май има нещо такова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 reakciqta mi shte e slednata (pone taka si mislq) - v na4aloto shte sam super stapisan i nqma da moga da povqrvam (stiga da nqma dokazatelstva) sled tva neznam... ot tova do kva stepen mi e priqtel(ka) zavisi kak shte se razviqt neshtata po natatuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.