Jump to content
BulForum.com

Kak da slusham mp3 na uredba

rambo

Recommended Posts

Zdravejte! Poneje v kompa imam mnogo pesni i edin gi haresa, ama ne iska da sa mp3, za da moje da se slushat na uredba. Are kajete koj e formata za uredba ili obiknoven kasetofon. Kajete kakav formata sa pesnite v originalnite discove i kazana napravo kat si kupish disc pesnite kvi sa po formata. Kajete pls za da moga da mu napravq disca.

10x predvaritelno!

CDDB....

Ako ще правиш аудио диск който се слуша директно от уредбата,задай в Nero или там който софтуер използваш създаване на аудио диск,избираш кои .mp3 да запише,записваш и си готов

А ако става въпрос за качество,то наистина .wav e със същото качество на аудио диска :punk

Ami standartnia format se nari4a WAV i failovete v edno matrichno CD sa

imenno v tozi format.Zatova triabva da si konvertira6 MP3 v WAV i

togava after burn moje da si gi slu6a6 na uredbata :)

Moje da si iztegli6 programi ot Wareza.

Napriner:

AUDIOCONVERTER

MP3toWAV

Easy CD-DAextractor

i drugi takiva.

Uspeh :punk

Pove4eto zapisvashti programi si imat vgraden decoder koi kato mu dadesh 4e iskash audio CD i slojish Mp3-kite v spisyka avtomati4no ti gi pravi slushaemi za uredba.

P.S Mislq 4e ako samo gi convertne vyv .wav i gi burnne na Cd-to nqma da stane. No ne sym go probval

И аз днес исках така да си направя някои песни ама..

Пробвах с Неро Бърнинг РОМ после с други такива ама не става!

Кажете някоя с която да ги направя на компютъра в WAV формат и после да ги кача на диска!!!

PLEASE HELP!!4 диска съм изхабил!

Ami standartnia format se nari4a WAV i failovete v edno matrichno CD sa

imenno v tozi format.Zatova triabva da si konvertira6 MP3 v WAV i

togava after burn moje da si gi slu6a6 na uredbata :)

Moje da si iztegli6 programi ot Wareza.

Napriner:

AUDIOCONVERTER

MP3toWAV

Easy CD-DAextractor

i drugi takiva.

Uspeh :punk

WAV е творение на Micro$oft и няма нищо общо с Audio CD формата, освен че като качество го репрезентира 100%!

И аз днес исках така да си направя някои песни ама..

Пробвах с Неро Бърнинг РОМ после с други такива ама не става!

Кажете някоя с която да ги направя на компютъра в WAV формат и после да ги кача на диска!!!

PLEASE HELP!!4 диска съм изхабил!

С Winamp :punk

Десен бутон върху него,избираш options ->preferences ->output ->nullsoft disk writter plugin , задаваш директорията в която да запише файла,плейваш песните които искаш да конвертираш :music

С Winamp :punk

Десен бутон върху него,избираш options ->preferences ->output ->nullsoft disk writter plugin , задаваш директорията в която да запише файла,плейваш песните които искаш да конвертираш  :music

Отидох там нагласих ги нещата и сега до край ли трябва да ги изслушам песните които искам!

Отидох там нагласих ги нещата и сега до край ли трябва да ги изслушам песните които искам!

Недей с Winamp....както Tool ти препоръча, за начинаещи Easy CD-DA Extractor !!!!

EDIT: Иначе ще се радваш на шибан аналогов запис (в твоя случай)!

Не ги слушай тия :woot само те лъжат ! ей сега ще ти покажа как да си направиш аудио диск :)

ЕДИТ: AudioCD Guide with NERO 5.5.10.x

Пускаш неро-то и ти "блесва" ей този "джам" ;) натискаш NEXT

1.JPG

блесва нов диалогов прозорец и на него следваш розовите кръгчета който съм направил първо 1 и после 2

2.JPG

следва др. 2 опрерации

3.JPG

ФИНИШ

4.JPG

намираш папката с мп3-ките и маркираш тези, които искаш да запишеш

5.JPG

цъкаш с десен бутон върху маркираните мп3-ки и от падащото меню избираш

Copy to compilation

6.JPG

излиза ето този прогрес бар .... конвертирането става за секунди

7.JPG

като прикючи конверта трябва да се появи списък с парчетата, които ще записваш :) / АЗИС е моя любимец ..... хахахах /днес съм 14 часа на работа .. няма се плашиш

8.JPG

след това натискаш менюто файл след това бърн (аз съм ги оградил)

9.JPG

избираш скорост на запис и натискаш БЪРН

10.JPG

после пускаш диска на уребата и кълчиш кълки ... до като се стъмни :laughing:

:D

Недей с Winamp....както Tool ти препоръча, за начинаещи Easy CD-DA Extractor !!!!

EDIT: Иначе ще се радваш на шибан аналогов запис (в твоя случай)!

Аналогов ли :confused

И как ще стане аналогов звук на цифров носител? :lol: :D

Първоначалната настройка на winamp е 44100khz 16bit stereo :punk

sk8er изчакваш да ги плейне докрай<не трябва да се чува звук по време на play> :)

:D

Аналогов ли :confused

И как ще стане аналогов звук на цифров носител?  :lol:  :D

Първоначалната настройка на winamp е 44100khz 16bit stereo  :punk

sk8er изчакваш да ги плейне докрай<не трябва да се чува звук по време на play>  :)

да, да.....за друго си мислех, и не съм прочел правилно (сефте :blink: ).

EDIT: а за аналоговия запис...става...много начини има....най-лесния е със старо CD (< 4x).....и без да се поправяме....да аналогов запис в цифров формат!!!

Абе що ми се струва, че тука са се изприказвали много празни приказки....Всяка нормална програма за запис поддържа запис CD-DA директно от MP3-ки....и Nero....и EasyCDCreator....и т.н.

Аз използувам Musicmatch Jukebox, има изравняване на нивото на песните,като цяло е перфектна програма.Много е важно и какъв ще е носителят ,някои дискове не стават.

Иначе това за аналоговия запис на компактдиск ме разби. :D

Ама хора аз съм с програмата record now. В опции за записване на аудио има това. Чакайте да видя дали приятеля ми golqmhaker ми е направил услугата да го качи.

Ето zapisva4ka.JPG

това са функциите. Няма други за музика. С тази програма съм защото знаете, че имам нова записвачка и в нея беше този софтуер.

Ама хора аз съм с програмата record now. В опции за записване на аудио има това. Чакайте да видя дали приятеля ми golqmhaker ми е направил услугата да го качи.

Няма други за музика. С тази програма съм защото знаете, че имам нова записвачка и в нея беше този софтуер.

И откъде трябва да знаем НИЕ, че ти имаш нова записвачка и ползваш софтуера, който върви с нея :tongue . Свали си неро-то и следвай инструкциите, които съм ти дал .... трябва да се справиш :excl:

Успех

MyOwnSummer

ТИ СИ ВЕЛИК ЧОВЕЧЕ!!!!!!!!! :punk  :D  :music

Хехех .... чак пък велик ... :happy:

• 1 month later...

Nyama uredbi, koito da 4etat mp3.A moje i da ima.

---mod note:

Пич, печелиш специалната награда на форума "Златната Тиква" за изказване на месеца... И участваш в номинациите за годишната награда "Платинена Тиква". Препоръчвам ти да се въздържаш вбъдеще от подобни постове.

Обяснението на MyOwnSummer изчерпи темата. Уточнението, че има уредби четящи мр3 също е вярно, но на човека явно не е такава... Друго което може да се добави е, че всички ДВД плейъри на пазара просвирват мр3 формат и могат да се използват за музикални плейъри. Темата се затваря, защото почвате да се отплесвате с глупости.

А би трябвало направо да я изтрия... rambo, да ти имам представата за ясно заглавие. Всъщност това което питаш е как да запишеш мр3, че да се слушат на уредба. Научете се, щото отговора на въпроса така както си го кръстил е чисто и просто - не можеш. Освен това - защо беше в MP3z темата?! Очевидно питаш за работа със софтуер. Не я изтривам само заради труда, който си е направил MyOwnSummer...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...