rambo Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Zdravejte! Poneje v kompa imam mnogo pesni i edin gi haresa, ama ne iska da sa mp3, za da moje da se slushat na uredba. Are kajete koj e formata za uredba ili obiknoven kasetofon. Kajete kakav formata sa pesnite v originalnite discove i kazana napravo kat si kupish disc pesnite kvi sa po formata. Kajete pls za da moga da mu napravq disca. 10x predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 CDDB.... Ako ще правиш аудио диск който се слуша директно от уредбата,задай в Nero или там който софтуер използваш създаване на аудио диск,избираш кои .mp3 да запише,записваш и си готов А ако става въпрос за качество,то наистина .wav e със същото качество на аудио диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ami standartnia format se nari4a WAV i failovete v edno matrichno CD sa imenno v tozi format.Zatova triabva da si konvertira6 MP3 v WAV i togava after burn moje da si gi slu6a6 na uredbata Moje da si iztegli6 programi ot Wareza. Napriner: AUDIOCONVERTER MP3toWAV Easy CD-DAextractor i drugi takiva. Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Pove4eto zapisvashti programi si imat vgraden decoder koi kato mu dadesh 4e iskash audio CD i slojish Mp3-kite v spisyka avtomati4no ti gi pravi slushaemi za uredba. P.S Mislq 4e ako samo gi convertne vyv .wav i gi burnne na Cd-to nqma da stane. No ne sym go probval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 намери си програмата NERO startira6 NERO startsmart tam startira6 MAKE AUDIO CD i si izbira6 pesnite koito iska6 da vklu4va tozi disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 И аз днес исках така да си направя някои песни ама.. Пробвах с Неро Бърнинг РОМ после с други такива ама не става! Кажете някоя с която да ги направя на компютъра в WAV формат и после да ги кача на диска!!! PLEASE HELP!!4 диска съм изхабил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ami standartnia format se nari4a WAV i failovete v edno matrichno CD saimenno v tozi format.Zatova triabva da si konvertira6 MP3 v WAV i togava after burn moje da si gi slu6a6 na uredbata Moje da si iztegli6 programi ot Wareza. Napriner: AUDIOCONVERTER MP3toWAV Easy CD-DAextractor i drugi takiva. Uspeh <{POST_SNAPBACK}> WAV е творение на Micro$oft и няма нищо общо с Audio CD формата, освен че като качество го репрезентира 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 И аз днес исках така да си направя някои песни ама..Пробвах с Неро Бърнинг РОМ после с други такива ама не става! Кажете някоя с която да ги направя на компютъра в WAV формат и после да ги кача на диска!!! PLEASE HELP!!4 диска съм изхабил! <{POST_SNAPBACK}> С Winamp Десен бутон върху него,избираш options ->preferences ->output ->nullsoft disk writter plugin , задаваш директорията в която да запише файла,плейваш песните които искаш да конвертираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 С Winamp Десен бутон върху него,избираш options ->preferences ->output ->nullsoft disk writter plugin , задаваш директорията в която да запише файла,плейваш песните които искаш да конвертираш <{POST_SNAPBACK}> Отидох там нагласих ги нещата и сега до край ли трябва да ги изслушам песните които искам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Отидох там нагласих ги нещата и сега до край ли трябва да ги изслушам песните които искам! <{POST_SNAPBACK}> Недей с Winamp....както Tool ти препоръча, за начинаещи Easy CD-DA Extractor !!!! EDIT: Иначе ще се радваш на шибан аналогов запис (в твоя случай)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Отидох там нагласих ги нещата и сега до край ли трябва да ги изслушам песните които искам! <{POST_SNAPBACK}> Не ги слушай тия само те лъжат ! ей сега ще ти покажа как да си направиш аудио диск ЕДИТ: AudioCD Guide with NERO 5.5.10.x Пускаш неро-то и ти "блесва" ей този "джам" натискаш NEXT блесва нов диалогов прозорец и на него следваш розовите кръгчета който съм направил първо 1 и после 2 следва др. 2 опрерации ФИНИШ намираш папката с мп3-ките и маркираш тези, които искаш да запишеш цъкаш с десен бутон върху маркираните мп3-ки и от падащото меню избираш Copy to compilation излиза ето този прогрес бар .... конвертирането става за секунди като прикючи конверта трябва да се появи списък с парчетата, които ще записваш / АЗИС е моя любимец ..... хахахах /днес съм 14 часа на работа .. няма се плашиш след това натискаш менюто файл след това бърн (аз съм ги оградил) избираш скорост на запис и натискаш БЪРН после пускаш диска на уребата и кълчиш кълки ... до като се стъмни Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Недей с Winamp....както Tool ти препоръча, за начинаещи Easy CD-DA Extractor !!!! EDIT: Иначе ще се радваш на шибан аналогов запис (в твоя случай)! <{POST_SNAPBACK}> Аналогов ли И как ще стане аналогов звук на цифров носител? Първоначалната настройка на winamp е 44100khz 16bit stereo sk8er изчакваш да ги плейне докрай<не трябва да се чува звук по време на play> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аналогов ли И как ще стане аналогов звук на цифров носител? Първоначалната настройка на winamp е 44100khz 16bit stereo sk8er изчакваш да ги плейне докрай<не трябва да се чува звук по време на play> <{POST_SNAPBACK}> да, да.....за друго си мислех, и не съм прочел правилно (сефте ). EDIT: а за аналоговия запис...става...много начини има....най-лесния е със старо CD (< 4x).....и без да се поправяме....да аналогов запис в цифров формат!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Абе що ми се струва, че тука са се изприказвали много празни приказки....Всяка нормална програма за запис поддържа запис CD-DA директно от MP3-ки....и Nero....и EasyCDCreator....и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аз ползвам notlame, може би най-качествения mp3 encoder - http://lame.sourceforge.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 NERO. Var6i perfektna rabota zapisal sam kam 10 diska i sa s idealno ka4estvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Аз използувам Musicmatch Jukebox, има изравняване на нивото на песните,като цяло е перфектна програма.Много е важно и какъв ще е носителят ,някои дискове не стават. Иначе това за аналоговия запис на компактдиск ме разби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Ама хора аз съм с програмата record now. В опции за записване на аудио има това. Чакайте да видя дали приятеля ми golqmhaker ми е направил услугата да го качи. Ето това са функциите. Няма други за музика. С тази програма съм защото знаете, че имам нова записвачка и в нея беше този софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ама хора аз съм с програмата record now. В опции за записване на аудио има това. Чакайте да видя дали приятеля ми golqmhaker ми е направил услугата да го качи. Няма други за музика. С тази програма съм защото знаете, че имам нова записвачка и в нея беше този софтуер. <{POST_SNAPBACK}> И откъде трябва да знаем НИЕ, че ти имаш нова записвачка и ползваш софтуера, който върви с нея . Свали си неро-то и следвай инструкциите, които съм ти дал .... трябва да се справиш Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 MyOwnSummer ТИ СИ ВЕЛИК ЧОВЕЧЕ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 MyOwnSummerТИ СИ ВЕЛИК ЧОВЕЧЕ!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Хехех .... чак пък велик ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Nyama uredbi, koito da 4etat mp3.A moje i da ima. ---mod note: Пич, печелиш специалната награда на форума "Златната Тиква" за изказване на месеца... И участваш в номинациите за годишната награда "Платинена Тиква". Препоръчвам ти да се въздържаш вбъдеще от подобни постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 пич формата е .cda и има уредби на които тръгват и mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Обяснението на MyOwnSummer изчерпи темата. Уточнението, че има уредби четящи мр3 също е вярно, но на човека явно не е такава... Друго което може да се добави е, че всички ДВД плейъри на пазара просвирват мр3 формат и могат да се използват за музикални плейъри. Темата се затваря, защото почвате да се отплесвате с глупости. А би трябвало направо да я изтрия... rambo, да ти имам представата за ясно заглавие. Всъщност това което питаш е как да запишеш мр3, че да се слушат на уредба. Научете се, щото отговора на въпроса така както си го кръстил е чисто и просто - не можеш. Освен това - защо беше в MP3z темата?! Очевидно питаш за работа със софтуер. Не я изтривам само заради труда, който си е направил MyOwnSummer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.