Jump to content
BulForum.com

Страшен проблем - програмите не тръгват

THE STORM

Recommended Posts

Ако някой може да помогне.

Всеки път когато си инсталирам нещо работи перфекно, но след рестарта на машината забива всеки път докато не го преинсталирам. Още по-лошото, е че след рестарта и инсталационните програми не работят и трябва да ги свалям на ново.

Под Windows XP съм.

Интересното е че приложенията на Microsoft си вървят без проблем, като например Windows Media Player.

Ami spored men trqbva da si reinstall-nesh Windows-a shtom taka ti se bazika... ;)

Ами вече 3 реинстала съм му правил ама нестава.

Този проблем се получава веднага след като инсталирам Microsoft Visual Studio.

Без това нещо не мога защото се занимавам с програмиране.

А и все пак проблема може да е другаде ;) .

Ами вече 3 реинстала съм му правил ама нестава.

Този проблем се получава веднага след като инсталирам Microsoft Visual Studio.

Без това нещо не мога защото се занимавам с програмиране.

А и все пак проблема може да е другаде ;) .

Ти сам си отговори.....Studio-то ти е прецакано вероятно!

Ти сам си отговори.....Studio-то ти е прецакано вероятно!

Пробвах с Microsoft Visual Studio 6 и нестава, пробвах с Microsoft Visual Studio 2003 .NET и пак нестава.

Може и да не е от него, а да е друг проблем ами аз просто да съм се заблудил ;) .

Понеже съвсем скоро ми се налага да се занимая с .NET платформата и ще ми се наложи да инсталирам Microsoft Visual Studio .NET 2003, за да не отварям нова тема, понеже от много места чувам, че инсталирането му създава сигурно повече проблеми отколкото създава SP2,

та ако може, всеки, който е инсталирал наличния във вареза Architect Edition върху Windows XP, да изкаже мнение дали е имал проблеми и какви,

защото точно сега нямам време и нерви да преинсталирам Уиндоус със сигурно над 200 програми на него.

10х предварително за отзивите.

Понеже съвсем скоро ми се налага да се занимая с .NET платформата и ще ми се наложи да инсталирам Microsoft Visual Studio .NET 2003, за да не отварям нова тема, понеже от много места чувам, че инсталирането му създава сигурно повече проблеми отколкото създава SP2,

та ако може, всеки, който е инсталирал наличния във вареза Architect Edition върху Windows XP, да изкаже мнение дали е имал проблеми и какви,

защото точно сега нямам време и нерви да преинсталирам Уиндоус със сигурно над 200 програми на него.

10х предварително за отзивите.

Ами както виждаш моят проблем може би е точно от това Microsoft Visual Studio .NET 2003. И има теми специялно за този въпрос, който ти си задал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...