dunata Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Warn se poqvqva mai i kogato psuva6... ama sam novobranec i ne sam siguren <{POST_SNAPBACK}> Ами слагат ти УАРН, когато нарошиш правилата и даже някой път те замразяват :(:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Ами слагат ти УАРН, когато нарошиш правилата и даже някой път те замразяват :(:( <{POST_SNAPBACK}> Това замразяване се вика BAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Не е верно. Могат да ти забранят да пускаш съобщения или ако пускаш ърво да минат през модераторите. БАН е когато нямаш вече достъп до форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Абе с една дума-като не слушаш и се държиш нецивилизовано ти слагат warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 И как искаш да ти махнат 0 %, да стане -20 % ли ? <{POST_SNAPBACK}> Ami ako pro4ete6 po-nagore v temata 6te vidi6 izkazvaneto na edin "razbira4", koito me podvede.Spored nego tiq 0% ti se poqvqvat kato sgafi6 malko.Prosto predi ne sum obru6tal vnimanie i go zabelqzah, 4ak kato vidqh temata. Veselo posre6tane na novata godina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Nqkoi shte se pohvaleli s poveche WARM moq za sega e 60% dano taka si ostane No i shte blagodarq na VELI ako ne beshe tq sega stqh da si stoq ohte s neznam si koi Bann veche im izgubih broikata Sashto blagodarq i na netrootbg toi si znae za kakvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 kato preminesh granicata na prili4ieto ili kato puskash maloumni topici koito sa puskani 1000000000 puti ti slagat warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 V tova za warn-a ima nqkakuv smisul no ste otre4e li nqkoi che ima zloupotrebi ? Ima no...kvo mojesh da napravish...prosto ne trqbva da ti puka. Ima hiliadi puti po smisleni i polezni ne6ta za pravene ot postvane po forumi...no tova si e moe mnenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Форум на кого?! Къде го видя това? Евроком са доставчици на Интернет. И ти си плащаш за услугата доставяне на Интернет. Не на уарез или на форуми. В грешка си. 27. WareZ.ru се поддържа от независима група участници, които спомагат за неговото съществуване и развитие в свободното си време. Единственото "заплащане", което получават за посветеното време и труд, е думата "благодаря" от потребителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 1.Много хора казаха, че трябвало да има възрастова граница. 2.Това все пак е форум Евроком и според мен щом си плащам, имам право да го посещавам(поне аз така го разбирам). <{POST_SNAPBACK}> 1.Това за възрастовата граница е една мечта,както и изискването да се пише само на кирилица(ох тая кирилица,толкова ли ви е трудна?).Абсолютно неосъществимо е. 2.Именно!!Защото е Евроком форум и защото си плащаме.Но!!!Даже и като си плащаме,все пак трябва да има някаква форма на цивилизовано поведение.А не като на къра - оня ми намачкал чушките и аре с мотиката поглава.Е не става така.Всеки,който е подписал договор се е ограничил с някакви задължения,нали?Регистрирайки се в този форум,всеки се е съгласил с първоначалните условия(Абе съгласили сте се-друг път!!!Направо на бутона сте цъкнали),които от своя страна е нужно да се спазват. Хората са решили да има правила - има ги.И модераторите и админите не са слънце да огреят навсякъде и да хванат ръчицата на поредния нов юзер и да му кликнат на бутончето "Edit" или "Search"(това поне вече от опит знам,че си е бая зорна работа).Нещо подобно обяснявах днес и на Rise_of_Day - ако ние не си направим форума,такъв,какъвто ние го искаме - ще стане пълна мизерия. И след това,какво като е Евроком форум,като ще ти се налага примерно да търсиш новия албум на Кондьо в Linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Na vseki moje da ne mu izdarjat nervite i da poluchi warn.Samo martvite ne greshat-az imam 40%.Veseli praznici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 И ти си плащаш за услугата доставяне на Интернет. Не на уарез или на форуми. <{POST_SNAPBACK}> Малко офтопик. ov3rm4n-e явно не си запознат с психологията на масовия потребител.Все повече и повече хора свързват Евроком с Warez.ru.Не просто с интернет-доставчик.Сигурно вече хиляди пъти са ме питали :"Към коя фирма сте?Към оная с Warez.ru ли?" Warez.ru е станало нарицателно за Евроком - това са моите наблюдения.Хората искат именно Warez.ru.За тях това е вече символ на интернет.За което мога да кажа едно голямо "Браво" на хората от Евроком - успяха да се наложат като марка(ей,ама колко мазно звучи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 това с уорна стана много модерно в последно време нови правила затваряне на теми и досадни поясненя след всеки един пост а именно направи това и уорн не направиш ли онова пак уорн -е верно че по често плашат отколкото да слатат аз имам 20% а съм поне за 80 ама се разминавам а съм и лисица а 20% ми ги сложиха щото в една тема защитих българското пред един резак ама нека то на тях да им тежи щото както сега сигурно и преди 150 години са били с тях така че..... но запомнете правило №1 използвайте PM там уорн не те лови предлагай си квит ти душа иска цени поставяй оценки квито смяташ за правилни а ако искаш да си ъпнеш темата свали цената с 1 лев щото ако е с 99 стинки уорн тея хитринки естествено може да ги ползвате като натрупате 80% а сега да не ви пука кво ще става уорна е безплатен все още -весели празници на всички пловдивчани и спициално на самоопределящия се като такъв комплексиран модераторски екип T12 от правилата в bye sell които знам на изуст защото за да заобиколиш закона трябва да го познаваш и не забравяйте edit: ха ха ха нямаме нищо общо с евроком па да евроком е лицензирана по закон фирма а това тук е център за разпространение на пиратски софтуер и кой каквот качи а ние и не очакваме евроком да си го каже -ха ха и още нещо златин тепсиев също не е на заплата в левски Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 ne 4atkam kak sa se izpisali 6 stranici za da se razbere smisula na warn-a kato samo nqkolko 4oveka smqtat 4e e "zadaljitelno" da mogat da pose6tavat foruma na warez to ako nqma warn koi 6te me spre da nablaskam 10000000 posta edin sled drug v edna tema [spam] tova prosto e ne6to neobhodimo za da moje malko ili mnogo da se kontrolirat userite tva e moeto mnenie de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Ето ви един хубав пример за "подреден" форум. Вярно,форума е със съвсем друга идея,но принципът е същия. http://www.bulfleet.com/phpbb/viewforum.php?f=5 Нещо от най-очеизвадните - FireFox до Pictures........ После кажете,че warez.ru/invision куца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 EEE az puk ve4e si imam svoi "warn" i sam mnogo dovolen ot tazi nova pridobivka , mnogo e fashion...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 EEE az puk ve4e si imam svoi "warn" i sam mnogo dovolen ot tazi nova pridobivka , mnogo e fashion...... <{POST_SNAPBACK}> ti nqkav vid mazohist li si ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 ti nqkav vid mazohist li si ? <{POST_SNAPBACK}> Хайде,хайде!!!Аз си изпросих warn(буквално).Това мазохист ли ме прави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 N e 4e sam mazohist no mi go dadoha za "zaslugi" kam foruma :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Az udarih 60 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Warn-a ли ще си мерим? Аз имам 20 %, то гласи: dvoen request... dori v edna stranica ne stavai nahalen <{POST_SNAPBACK}> ha i az imam 20% ama ne za 2 posta a za 6 edin sled drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 ако се четат правилата и се гледа те да се спазват,трудно някой би получил warn.оправданията на повечето потребители по мое наблюдения са:"бях нов и сгафих".има хора които са във форума от дълго време и нямат warn(включително и аз ).как тези хора успяват да спазват правилата,а другите не могат?не е толкова трудно да се прочетат правилата..и всеки,който не иска да получи ново предупреждение може да ги прочете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 ако се четат правилата и се гледа те да се спазват,трудно някой би получил warn.оправданията на повечето потребители по мое наблюдения са:"бях нов и сгафих".<{POST_SNAPBACK}> Да,ама човек го мързи да чете.Що да си пълни главата с некви глупости,като българина е човек сводолюбив(вии па ша ми кажити ко да праа в тоа форум!!) и инат( е па на мойта ша е!!!Нема ги прочетем тез рулез,майна,слушай кво ти говорим!!!) и не обича да му дават много-много наклон на размножителния орган в живота.Да не говорим,че той винаги е и прав(Кви правила,бе ей,админчето?Аз никви правила не съм чел!Къв е извода - нема твои правила,майна!!Има мои!!!). Но и ти си прав/а - ако си ги четяха,нямаше сега да споделят с тъжен гласец:"Аз ударих n% warn.." Обаче дори и да се четат,чат-пат пак се получават издънки и някой отнася warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.