Jump to content
BulForum.com

Warn?

fon_tomov

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Абе аз не мога да разбера що се правите на много интересни,и сте тръгнали да държите сметка на админите защо имало warn,че бил безполезен,че имало "свобода на словото" и т.н.Щом са решили че трябва да има кво се обаждате...

....тръгнали чак да се хвалят кой колко warn има и закво :angry1

Заявка извън пределеното за целта място - десет минути след като беше предупреден чрез лично съобщение, че не се прави така. Отваряне отново на изтрита тема. Преговори си правилата.

--20% :D

i az imam 20 %

veseo Warned on Jun 17 2004, 21:50 PM

Добавено към нивото на предупреждение Рекуест за неизлязла игра извън тема за рекуести .. 20% са ти малко

a vpro4em warna maha li se nqkoga ??

Saglasen sam da ima WARN!Mnogo e polezno, povqrvaite mi!Ne 4e sam ot odavna v toq forum,ama 6a mi se prasne glavata ot takiva repliki kato...aide nqma i az da gi pi6a!Izvinqvaite, ama az sam vav foruma ne za da si 4atq bezcelno s hora, ubiva6ti vremeto si pred PC-to, a za da nau4a ne6to, da prodam ne6to, da poiskam ne6to, koeto sled kato ve4e sam opital ne sam nameril!E kva mi e faidata ,kato za da namerq 1 izre4enie, koeto mi trqbva, trqbva da pro4eta edin kup psuvni i obidi???Kolkoto i da se oplakvate warn 6te ima!Az li4no sam dovolen, 4e se vavede!

Bravo na moderatorite i adminite, koito var6at savestno svoqta rabota!!!

Hora, taka te ulesnqvat i va6ata!!!

VESELO POSRE6TANE NA NOVATA GODINA!!!

P.S:A, da i nqkoi da vzemat da pro4etat pravilata!!!RULEZZZZZ

Уорн-лога е само и единствено за отбелязване на поведението на конкретен участник, с цел модераторите да имат представа за поведението му (добро или лошо) във форума - все пак който и да е от модераторите не може да има поглед върху всичките 3000 участника. В този смисъл - ако забележи нередност в поведението на участник, това е начина да предупреди участника за нещото, което не бива да прави, а също така и да остави примерно бележка за случилото се просто за сведение на екипа - ако друг модератор попадне на нарушение от същия участник. И като цяло - да придобие представа екипа за цялостното поведение на участника, като вземе предвид записаното в лога му, за да знае какви мерки да вземе.

Та - какво пише там касае само мод.екипа и съответния участник. Никого другиго. Ако касаеше всички - щеше да е видим от всички. Но тогава не ми се мисли на какви детински изпълнения ще станем свидетели от сорта на - абе виж са къв ти е уорна, хахаххаха, ламер... и подобни.

С две думи - още един постнат тук уорн лог и темата просто ще бъде заворена.

Ами всеки вижда собственият си warn.Това е......

Tvyrdo poddyrjam 0% i ne smjatam da promenjam situacijata

Maaaalko misyl da vloji chovek i njama da se nalaga da se "hvali" s 60 ili 80%

Poddyrjam tazi sistema za regulacija, stiga da ne se zloupotrebjava s neja

Fakt e che izobilstva ot prostotii i maloumnici v tozi forum taka che regulacijata e poveche ot neobhodima.

Kakto kazah naskoro jad me e che njama vyzrastova granica vyv foruma

P.S.

Personalni blagodarnosti na ZGAN che zatvori onazi tema na 15-ta sekunda

Na4i ne 4e si prosq warn i ne 4e imam neshto protiv adminite ama mi omruzna da gledam vuv vsqka tema da se govori za nqkvi si zaplahi za warn ili nai 4esto Rulezz.A be hora napravo po4vam da se plasha da postna shtoto nqkoi po golqm batko[kat gledam polovinata se misliti za takiva] da mi dade link pak kum rulezz.

PS

Razbiram 4e triabva da ima nqkaf red oba4e ogledaite se seki mi govori za rulez :confused :confused ili warn

az sega sum pod moderator view i postovetese se postavqt 2 4asa sled kato sum gi napisal! mnogo e neudobno

pro4etoh pravilata i pi6e 4e tozi period 6te se mahne ama ne moga da go ponasqm pove4e. Vqrno e 4e v na4aloto ne bqh pro4el pravilata i vur6eh gluposti ama sega mn sugalqvam

:excl: P.S.za administartorite ako tozi post e offtopik ili ne6to takova prosto go mahnete i bez warn, molq :excl:

Kato gledam si 88-mi nabor - baja batkovci ima tuka za tebe

i ti pokazvat link kym Rules za da ne shibnat warn vednaga shtoto vse pak ne e etichno

kato povtorish njakoja glupost i shti svetnat procentite

mnogo prostichko e - zatova ima admini i tova im e rabotata

@R_a_p_t_o_R, напълно те подкрепям в идеята за възрастовата граница. Повечето фалове като статистика се допускат най-вече от незнание и самонадеяност, дължащи се точно на тийнеджърската възраст. Много малко са хората които открито си признават, че не им се четат разни правила, че имало демокрация и т.н. А за начинаещ "младеж" на 13-15 години форумът наистина може да се стори объркан....разделите...къде-какво да постне и т.н. Още повече, че някои идват вече с придобити вредни навици от други "либерални" (разбирай "оставени без надзор") форуми....така, че @Fori_ox - бъди доволен, че ние ти даваме линковете за това и онова, щото "другите" дават направо % или по-лошо. :)

az sega sum pod moderator view i postovetese se postavqt 2 4asa sled kato sum gi napisal! mnogo e neudobno

pro4etoh pravilata i pi6e 4e tozi period 6te se mahne ama ne moga da go ponasqm pove4e. Vqrno e 4e v na4aloto ne bqh pro4el pravilata i vur6eh gluposti ama sega mn sugalqvam

:excl: P.S.za administartorite  ako tozi post e offtopik ili ne6to takova prosto go mahnete i bez warn, molq  :excl:

Остават ти 53 часа още. Няма да го махам. След този период ще изчезне сам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...