Jump to content
BulForum.com

роклята на Калина в Историческия музей

karaman

Recommended Posts

Върховна простотия :angry1 Щом царят неще да махне този блюдолизец и некъдърник Абрашев,да си ходи той :confused :confused остават му само 6 месеца(или малко повече) :lol: Много си засра пейзажа този цар,ама и много му помогнаха министрите му :sayjin :sick

Какво да правиш :cry

Такава ни е шибана*а политика - в тая управа са все едни и същи,незнам изобщо как така става.Замисляли ли сте се колко човека които са били в това "Народно Събрание" от 1989-1993 са все още там ? Наскоро четох една статия в която бяха споменали цифрата.Не си я смопням точно ,но беше някъде към 70%.Там са все едни и същи идиоти.Незнам как го постигат (то едва ли е толкова трудно ако си на власт предполагам) ,но вече толкова са се налапали - включително и тия царски идиотчета ,че просто се чудят какво да направят .

Преди време -1997-ма година мисля,за малко не стана държавен преврат .Малко хора са запознати с историята,а тя започна в едно летище до Монтана ,щяха да се изсипят няколко тона бомби и ракети в София ,но за съжаление парите изиграха голяма роля,никой не даде подкрепа.Много ме е яд че военните тогава не изтребиха когото трябва ,а тая възможност едва ли ще им се удаде пак за жалост.

Да е Кобурга българин - не е. Да знае дъщеря му български - не знае. Да се похарчиха държавни пари за сватбата на дъщеря му и да се предаваше по телевизията - похарчиха се и се предаваше. Какво искате. Кобурга си пуска черните очила и не му пука. Това е.

Мисля, че е време да си бяга Кобурга. Предците му, разправят били 1000 пъти по-точни от тоя ....

Няма държаник който да ни е бил натресен от чужда държава и да ни е управлявал добре.Винаги са ни третирали като овце мръсниците !

ДОЛУ ШИБАНИЯ Кобург ,ДОЛУ ТЪПОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!

НЕМОЖЕ БЪЛГАРСКА ПЛАНИНА ДА Е СОБСТВЕНОСТ НА ЧУЖДЕНЕЦ ,И ТО ТОЛКОВА ЗАГУБЕН !

ТОВА Е ЗЕМЯ ТОЛКОВА ПЪТИ ПОЕНА ОТ БЪЛГАРСКА КРЪВ,ЧЕ НЕ ГО ВИЖДАМ НЕГО ИЗОБЩО ТАМ,КАМО ЛИ НЯКОЙ ОТ ЗАГУБЕНИТЕ МУ ПРЕДЦИ ДЕТО САМО СА НИ ПРОДАВАЛИ ДЪРЖАВАТА!

Поредната гавра с БЪЛГАРСКИЯ народ и история

PS:Какво историческо има в тази рокля ???

Мисля, че е време да си бяга Кобурга. Предците му, разправят били 1000 пъти по-точни от тоя ....

Карикатура на Тодор Цонев:

Тато към Фердинанд :

-Вие,Ваше Величество съсипахте героизма на българина,а аз съсипах трудолюбието му.

А грамадата расте пак

невидимо,тайно, и камъни върху нея фърчат непрестайно; че когото Бог накаже, светът не прощава, че кой много търпи,тегли, много отмъщава. Ив.Вазов

Само дето сега хората са доволни.И никой няма да тръгне да прави държавен преврат.Щото я успее,я не.Пък вече има инвестиции от запад,лижем гъзовете на европейците(сакяш ние не сме 1000000000000000 пъти повече европейци от тях и когато те са гинели от чума и са тънели в простотия ние сме създавали книжовни школи и болници) и един държавен преврат ще оцапа много нещата.

Нали знаете : "Интереса клати феса".Е да,ама на мене ми писна някой друг да си клати феса и краката(и чреслата) заради моя(неговия си) интерес.Знам какъв ми е интереса.

И той няма нищо общо с това въшливите дрехи на една бивша царска внучка да заемат място в Историческия музей.Нито тя,нито баща и нямат право над българските земи.Симеон Борисов,никога не е бил коронясван за цар.Всички знаем,че е управлявал с регентство,защото е нямал пълнолетие.За мен некоронованият цар не е цар.

А на всичкото отгоре не е и БЪЛГАРИН!!! :angry1

Напълно солидарен съм с Agarvaen!

Синовете на този нагъл мизерник доограбиха и съсипаха страната, което занапред тепърва ще лъсне!

Едните продадоха М-тел БЕЗ ПАРИ заради комисионните навремето /сега струва 1.2 млрд. евро/, БАЛКАН на мошеник евреин, който само от продадените права за кацане направи милиони долари, тези сега доразпродават каквото е останало - подариха БТК, предстои да продадат Булгартабак за стотинки - за справка една бивша югорепублика си продаде единствената фабрика за няколко милиарда долара - нашите са 7! и са уникални за европа - стойте и гледайте какъв подарък пак предстои да направим.

Чия мазна гейска мутра обърна дълга ни в евро? Мамка му на това педалче ще го убия ако ми падне! Не стига че спечелиха маса пари от "комисионните" по трансакцията и разликите, ами и ни вкараха хептен в гъза! Защо питам ми е дълг в евро при сриващият се долар???? Тези 13 млрд. щяха така пивко да се постопят но неее - великите финансисти, авери на Кирил "спасиха" положението. Царското семейство забогатя с милиони долари и вече не му дреме - почнаха да стават нагли като Костов навремето.

Истината е че нашта слънчева страна ВИНАГИ е патила от некадърните си продажни, алчни и безсъвестни политици!

И така ще е и занапред за съжаление!

Само че не остана май нищо за продаване!

@karaman , то тая простотия е от доста време.

Аз колко ги псувах.... :angry1 Мамка им ! :angry1

Оная дрисла български не може да говори ... ама не сакън ТЪПАТА рокля , до БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!

Ако фана един ВИНКЕЛ и ще им строша тъпите глави ЦАРСКИ ! :angry1 :angry1 :angry1

Момчета, нали знаете поговорката за лудия и баницата. Луди са тия, дето са я сложили а не ЦАРЯ. Ми той утре може да поиска нещо друго. Пак ли така с лека ръка ще му позволят. А може и онова "министърче" на културата да е решило да се натегне, но каквото и да е - Трябва да им стане ясно на тия идиоти, че немогат да се базикат с българската история.

Карикатура  на Тодор Цонев:

Тато към Фердинанд :

-Вие,Ваше Величество съсипахте героизма на българина,а аз съсипах трудолюбието му.

Само дето сега хората са доволни.И никой няма да тръгне да прави държавен преврат.Щото я успее,я не.Пък вече има инвестиции от запад,лижем гъзовете на европейците(сакяш ние не сме 1000000000000000 пъти повече европейци от тях и когато те са гинели от чума и са тънели в простотия ние сме създавали книжовни школи и болници) и един държавен преврат ще оцапа много нещата.

Нали знаете : "Интереса клати феса".Е да,ама на мене ми писна някой друг да си клати феса и краката(и чреслата) заради моя(неговия си) интерес.Знам какъв ми е интереса.

И той няма нищо общо с това въшливите дрехи на една бивша царска внучка да заемат място в Историческия музей.Нито тя,нито баща и нямат право над българските земи.Симеон Борисов,никога не е бил коронясван за цар.Всички знаем,че е управлявал с регентство,защото е нямал пълнолетие.За мен некоронованият цар не е цар.

А на всичкото отгоре не е и БЪЛГАРИН!!! :angry1

Евалла бе баджо,за хубавите и смислени приказки и най вече за цитатът от Грамада!!!! ;) Асега по темата-в НАЦИОНАЛНИЯТ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ НЯМАТ МЯСТО ТАКИВА ПАРЦАЛКИ :angry1 :angry1 :angry1 :confused :ph34r: :sick :angry: :angry:

Трябва да им стане ясно на тия идиоти, че немогат да се базикат с българската история.

Не се учудвайте,ако освен обичайните графити :RnB Da Best,Vanko 1 I lav u,Smoke dope,Joint" и прочие л-на,забележите и едни такива с черен цвят и доста необичайни...на необичайни места ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...