Jump to content
BulForum.com

problem s PC-to

Recommended Posts

Imam problem s PC-to si ot 1 sedmica nqkade.Kato go vkliu4a zapo4va da se restartira mnogokratno.Sled izvestno vreme spira da se restartira sam i zapo4va da mi zarejda windowsa.Ako nqkoi moje da mi kaje ot kyde e problema-ot dynoto,zahranvaneto ili harda???

Imam problem s PC-to si ot 1 sedmica nqkade.Kato go vkliu4a zapo4va da se restartira mnogokratno.Sled izvestno vreme spira da se restartira sam i zapo4va da mi zarejda windowsa.Ako nqkoi moje da mi kaje ot kyde e problema-ot dynoto,zahranvaneto ili harda???

Da si rovil ne6to v BIOS-a?

Ami ni6to ne sym pravil.Samo se poma4ih da overclockna video kartata mi TNT 2 Ultra s Riva tuner ama ne6to ne se darje6e dobre i varnah vsi4ko kakto si be6e.Ama togava ne po4na da mi go pravi tozi problem.Po4na sled 3-4 dni.Tova e edinstvenoto koeto sym pipal po kompa.

Ami ni6to ne sym pravil.Samo se poma4ih da overclockna video kartata mi TNT 2 Ultra s Riva tuner ama ne6to ne se darje6e dobre i varnah vsi4ko kakto si be6e.Ama togava ne po4na da mi go pravi tozi problem.Po4na sled 3-4 dni.Tova e edinstvenoto koeto sym pipal po kompa.

Ako ima6 CD s originalni drivery, zemi si gi instalirai i vij kak 6te e togava.

Ако вингаи ти го прави, пробвай зареди от дискета обикновен ДОС да видим под него дали ще ти прави проблема, поне ще разберем дали проблема е хардуерен.

Случайно захранването ти да мирише на изгоряло ?

Според мен то е причината.

Simbata i az mislq 4e mi e ot zahranvaneto ili ot dynoto.Po4ti 100% sym siguren 4e ne e softwaren problema.6toto samo dokato natisna butona da se vklu4i kompiutera po4va da se restrtira kato lud :huh: .Ponqkoga uspqva da vliu4i monitora ama kato go vkliu4i se restartira pak i monitora pak si se izkliu4va i taka tova prodyljava dokato ne re6i 4e e vreme da trygne i po4va da si ba4ka vsi4ko???

za da ne otvarqm nova tema,shte pisha tuk.Znachi problema mi e shoden,kompa mi se resva,no samo kogato zarejda nqkoq igra,naprimer cs 1.6 kogato vlizam v sarvar i izliza mi LOADING zarejda nqkolko cherti i res,sluchvalo mi se e po 3,4 puti edin sled drug,dnes mi napravi sushtoto neshto samo che na ET(dava loading i res) :angry1.Pomislih se che moje da e ot rama nqkva nesuvmestimost s dunoto,smenih q za nqkolko dena no problema ostana.Formatirah no pak nqma rezultat.eto q i configuraciqta:

1.duno:AsRock\P4145PE\Intel 845PE\FSB 533\DDR333\LAN\ATX\4xUSB

2.proccesor:Inter Celeron 2.0Ghz\128 kache(mai taka se pisheshe)

3.Hdd:Seagate Barracuda 40 GB\ATA 100\7200

4.Video: GF FX 5200/128 MB/120 bit

5.Floppy:TEAC 3.5

6.Zahranvame:300 W

7.Teac CD-RW

Mislq che problema e v dunoto ili v zahranvaneto.No po-veroqtno v dunoto.PC-to shte go smqnqm sled nqkoi drug mesec.

EDIT:ne sum clock-val nishto

@Divaka пробвал ли си захранването как се държи? Щото много прилича на претоварено захранване. Може и да е от охлаждането.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...