Jump to content
BulForum.com

Искам фотоапаратче

Recommended Posts

Искам фотоапаратче

за предпочитне е моделите да са:

Cannon IXUS 400/430

Olympus C 50-60

NIkon Colpix 4300

с тези съм си играл и съм доволен от тях....

:)

очаквам предложения

не ме интересуват модели от по-нисък клас!

Predlagam ednin hubav civrof fotoaparat nemski Mustek GSmart mini nov varvi 130 lv 7.2 mb pravi 3 vida snimki 320x240 800x600 i 1024x768 +10 film4eta po 10 sekundi i avtosnima4ka hubav e malak i udoben nedostataka e 4e ne moje da se vidi kakvo si snimal no kakvo iskate ot aparat4e s razner 8x4x0.5 sm :bgrin:

Tarsq mu 90 lv

Nqmate li drugi predlojeniq?

Haide .....:)

LifeFeel: Не си дигай темата през половин ден! Иди в Метро и си купи - има много добри предложения - например ще ти предложа Koica-Minolta Z10

или други - гледай червените етикети!

Predlagam ednin hubav civrof fotoaparat nemski Mustek GSmart mini nov varvi 130 lv 7.2 mb pravi 3 vida snimki 320x240 800x600 i 1024x768 +10 film4eta po 10 sekundi i avtosnima4ka hubav e malak i udoben nedostataka e 4e ne moje da se vidi kakvo Ci snimal no kakvo iskate ot aparat4e s razner 8x4x0.5 sm :bgrin:

Tarsq mu 90 lv

защо го продаваш?

и щом е 124 лв що му искаш 90?

има ли гаранция?

в кво състояние е ?

некви дефекти?

• 2 weeks later...
Ako go dava6 za 60 lv moje da si pomislq da go vzema!!!

Аз мога да ти дам такъв за 70лв ако те интересува напълно окомплектован и мисля че има още гаранция даже. Напълно функциониращ и работещ. Зарежда се през USB на компа. Батерията е вградена в него.

пълна информация можеш да намериш на: този адрес

Аз мога да ти дам такъв за 70лв ако те интересува напълно окомплектован и мисля че има още гаранция даже. Напълно функциониращ и работещ. Зарежда се през USB на компа. Батерията е вградена в него.

пълна информация можеш да намериш на: този адрес

az se narejdam sas 50 lv za tova aparat4e:)moje pak drugite da se otkajay

:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...