Jump to content
BulForum.com

warez.ru - нов външен вид/скин...

AlekS

Харесва ли ви новия дизайн на warez.ru?  

400 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply
'Безразлично ми е' не значи махнете скина, ужасен е - против него съм. А значи, че за тези хора скина е ОКей (както се изразих и в миналия пост) т.е. става и нито са против, нито са се превъзбудили като са го видяли, което пак ще повторя не значи, че не им харесва и са против него.

Е аз кво казах два поста по-надолу...че не са нито "за" нито "против" и не трябва да се прибавя към нито едно от двете ;)

Айде стига сме спорили за глупости

На мен доста ми харесва само дето тоя червен цвят се появява на нещо като дадеш с мишката на него не ми харесва много. Леко дразнещо е. Иначе наистина имаше нужда от освежаване :lol:

ej huligani, stiga ste pluli, tva ne bilo kakto trqbva onova ne bilo, saita si e chuden i e mnogo po-dobre ot predi. vinagi ima kakvo da se jelae oshte, no vazhnoto e che nqkoi e rabotil po vyporsa s dosta jelanie i merak.

:)

ocenete truda na horata.

А къде отидоха директните линкове за псмания, за хардуер бг. Много по-удобно беше да си влизам в нашия irc канал директно през линка на уареза????????????

На мен ми харесва. Много по-добре е от преди, а черния дизайн го бях срещал на доста места освен на warez.ru..

Ще е добре да се направи и търсачката с този дизайн, а не само цвят. В смисъл, горе хедъра (но без линковете, защото някой хора използват Flashget да свалят всичко през търсачката). Плюс едно синьо 'блокче', където евентуално да пише търсачка и т.н. ;) Сега изглежда като нещо съвсем отделно - просто мисля, че е глупаво.

И линията м/у FTP/Total е много дебела според мен. Някакво светлочервено с hieght 1px би било отлично.

Не е лош.Обаче незнам бях си свикнал със стария ама предполагам така е с всичко ново.Само че неможах да открия в movies дали могат да се пишат мнения за даден филм.На мен лично warez rating-а не ми е достатъчен и бих искал да прочета някое и друго мнение.

@Dreamer това ,че им е безразлично не значи ,че го харесват ,така че мисля грешиш с %тите ... нека да ги делим на : съгласни и не съгласни . В народното събрание когато се гласува тези които са гласували "въздържал се " не ги причисляват към тези които са гласували "За " нали ?

Така и не разбрах защо сте барали скина след като е нямало оплаквания от него ? И защо сте го решили само вие админите как да изглежда :confused . Фонът изключително много дразни очите , поне направете опция за неговата смяна !

И защо сте го решили само вие админите как да изглежда  :confused . Фонът изключително много дразни очите , поне направете опция за неговата смяна !

ми ако не те кой друг да го реши ? сайта е техен и могат да прават с него квото си поискат

Хей какво стана с бутоните за връзки към други сайтовеАз лично си ги ползвах непрекъснато.Иначе като нямаш избор за дизайна ще свикнем но си искам линковете с връзките например към мп3бгком,ммген и други такива.Направете нещо

Ааааа, 986417657446644 човека се изредиха да кажат, че фона ги дразни и че си искат връзките!

Предлагам warn за следващия, който напише пак подобен пост!

На мен пък си ми харесва фона. И не ми липсват линковете, защото ползвам Favourites на браузъра си.

@Dreamer това ,че им е безразлично не значи ,че го харесват ,така че мисля грешиш с %тите ... нека да ги делим на : съгласни и не съгласни . В народното събрание когато се гласува тези които са гласували "въздържал се " не ги причисляват към тези които са гласували "За " нали ?

Така и не разбрах защо сте барали скина след като е нямало оплаквания от него ? И защо сте го решили само вие админите как да изглежда  :confused . Фонът изключително много дразни очите , поне направете опция за неговата смяна !

И къде казах, че на тези, които им е безразлично харесват скина? Казах, че за тях е ОКей т.е на тях им върши работа и нямат претенции. Което определено значи, че не са против иначе щяха да гласуват със съответната опция. Следователно против са единствено гласувалите против, а на останалите не им пречи... не виждам защо това трябва да го обяснявам за трети път.

убуу де, що не се направи да си има и стария - както old.data.bg (то там дори е мн интелигентно с cookie) така сички ша са доволни :confused

аз лично бих си ползвал стария :P поне докато и новия се изчисти максимално в подробностите

warezzz.com , ама въобще не ми го сравнявайте - No Comment !

Ще свикнем , щеш не щеш това е :)

Мен чак за да ме кефи лилавото от горе дето е :)

И на мен ми се струва че не е довършен до край , така че изчакайте да видим...

Много е хубав и доста по-удобен, иначе има какво още да се иска.

Абе вие нямате вкус бе хора.

Стария беше супер тъп, в смисъл не че беше лош, но бледнее много спрямо новия дизайн.

Поздравявам този, който го е правил, защото наистина изглежда много добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...