Jump to content
BulForum.com

warez.ru - нов външен вид/скин...

AlekS

Харесва ли ви новия дизайн на warez.ru?  

400 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Абе, самия дизайн не е толкова лош, ама за к'во ни е нов интерфейс? Стария си го биваше, не ми трябва нов. Промяна? Разнообразие? Ба! Като не е развалено, не го поправяйте.

От къде мога да си го направя пак черен? Гледам настройки, ама то само за форума има настройки.

Никой не спомена за проблем с запомнянето. На IE съм

Сега забелязах, че като не съм логнат ми го отваря като warez.ru, като тръгна да се логвам веднага се сменя на www.warez.ru

Според мен така е в пъти по-добре от преди.10х на тоя дето го е направил!!!

На мен също ми харесва.Време беше да се обнови.Тези , които не го харесват значи нямат вкус.

То си личи и по броя на гласовете

Знам нали гласувах.

А и подредбата на филмите ми харесва повече.Даваш директно Play Online(Спестява едно цъкане с мишката).

Знам нали гласувах.

А и подредбата на филмите ми харесва повече.Даваш директно Play Online(Спестява едно цъкане с мишката).

тук кой ти говори за подреба на филмите ?! говорим си за облика/скина на warez.ru не на moviez@warez.ru пак се отплесвате ..

Напълно сериозно настоявам за бутонче за връщане поне на черният цвят като фон ,имам чувството ,че някоя жена с развинтена детска фантазия го е правила този скин

Пичове...... Евала! Свалям Ви шапка. Може и да бях свикнал със стария вид на сайта, но новия ми харесва много повече. Продължавайте в същия дух! ;)

тук кой ти говори за подреба на филмите ?! говорим си за облика/скина на warez.ru не на moviez@warez.ru пак се отплесвате ..

Напълно сериозно настоявам за бутонче за връщане поне на черният цвят като фон ,имам чувството ,че някоя жена с развинтена детска фантазия го е правила този скин

И защо мислиш така?

Лилавото си подхожда идеално!

Стария беше супер скучен и еднообразен!!

И защо мислиш така?

Лилавото си подхожда идеално!

Стария беше супер скучен и еднообразен!!

това което мисля си е моя работа , ти защо мислиш ,че си подхожда идеално ?! че в новият си вид да не е разнообразен сайта ?

Скина наистина ми харесва повече от стария. Имам само 1 забележкa:

Ако може да го направите така че да може да си избираш кой скин да ползваш

Но иначе БРАВО. Яко е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...