AGENT_ORANGE Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 stariq vid poiche mi haresvashe toq noviq qko suxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 ti da ne si v angliq.spored men taka e mnogo po-dobre <{POST_SNAPBACK}> Ne mi draj smetka az kade sam a gledai sebe si .Tuk vseki dava li4noto si mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Супер як дизайн. Браво, пичове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Noviqt vid e napravo izvanzemen.Mnogo spolu4livo pokazvane niuansite na sino i lilavo preliva6ti se v nay gornata 4ast na tozi skin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 И на мен страшно много ми харесва този нов скин Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 аа да направите опцийка да си върнем старият вид , тоя новият вече ептен не го трая .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Hubav e tozi skin ako moga da go nare4a taka !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Slojete linkove kum drugite Free FTPta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 ХУбаво сте решили да промените облика, ама разположението на секциите да бяхте оставили същото. Сега аха да избера нещо и излезе че е на срещуположната страна. И ако може малко, с 1 да увеличите размера на всичко. Че някой са недоскив Пък някой ден може и да има опции и за кой външен вида да си избираме - някъде към 4001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 аа да направите опцийка да си върнем старият вид , тоя новият вече ептен не го трая .. ? <{POST_SNAPBACK}> Аз съм за Ne moje li da se napravi vseki da si izbira skin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Между другото форума не ме помни. Всеки път трябва да си пиша наново пароли и юзери Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 скина е готин, мен ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Който не харесва новия скин нама вкус!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ами няма да си кривя душата сега...не ми харесва..предишния беше по-як Искам си стария Сега този някак си ми "дразни окото" както каза ShitHappen така че и аз подкрепям идеята му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 ХУбаво сте решили да промените облика, ама разположението на секциите да бяхте оставили същото. Сега аха да избера нещо и излезе че е на срещуположната страна. И ако може малко, с 1 да увеличите размера на всичко. Че някой са недоскив Пък някой ден може и да има опции и за кой външен вида да си избираме- някъде към 4001 <{POST_SNAPBACK}> Абре хора, съветвам ви да си поразгледате малко настройките на web четеца! Оразмераването на шрифта, с който искате да виждате сайтовете се променя с 2 кликания. Ако има някой чак толкова недоскив би могъл да го промени на момента. Другото, което е: наистина липсват коментарите за филмите и това леко ме озадачи/притесни. Би било добре ако се върнат. Също така номерацията на страниците с филмите в резултатите да бъде отдолу. Иначе всичко е на 6! Good Luck :o) edit: Предлагам да престанем с това всеки да казва харесва ми/не ми харесва и толкова. Ако наистина имате някакви препоръки, забележки - изразете ги. Иначе има анкета, просто цъкнете в/у единия от изборите и толкова. Tемата се пълни с безсмислени постове, нe мислите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 po xybavo si varnete staria qk vid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Брей... Not bad... браво на дизайнера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Aз имам една препоръка. Нека да се направи след като си търсил някои филм и ти излизат няколко страници, номерацията на страниците да е има и отдолу, защото като търсиш е гадно пак да се връщаш отгоре да хоиш на следващата. <{POST_SNAPBACK}> и аз исках да помоля за същото ако може ще съм много благодарен. Между другото форума не ме помни. Всеки път трябва да си пиша наново пароли и юзери <{POST_SNAPBACK}> да нямаш firewall? на мен така ми се случва от ZoneAlarm ако засила секюритито. Иначе мен много ме кефи новия дизайн.Браво на warez.ru team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 супер е най-сетне малко промяна едит -> няма да е лошо да се добавят скинове и за форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Абе малко промяна може ама тва е драстично!Преди си беше по-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аве бива .....Ама личното мнение,че не ме радва много.Запомнете колкото по-малко промени(за щяло и нещяло)толкова по-добре едит----Добре,добре !!!Връщам си думите назад харесва ми"Филми"(естествено се придържам към забележката на Георге_131) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISD Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Dosta e spoluchlivo ... vsyshtnost mnogo mi haresva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Кажете си СТОП бе хора, спрете с това харесва ми, не ми харесва. Има си пул и тва е, зазо трябва секи да пише? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 и аз исках да помоля за същото ако може ще съм много благодарен.да нямаш firewall? на мен така ми се случва от ZoneAlarm ако засила секюритито. Иначе мен много ме кефи новия дизайн.Браво на warez.ru team <{POST_SNAPBACK}> нямам firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Тва е пълна боза . Върнете го на миналото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.