Jump to content
BulForum.com

warez.ru - нов външен вид/скин...

AlekS

Харесва ли ви новия дизайн на warez.ru?  

400 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

ХУбаво сте решили да промените облика, ама разположението на секциите да бяхте оставили същото. Сега аха да избера нещо и излезе че е на срещуположната страна. И ако може малко, с 1 да увеличите размера на всичко. Че някой са недоскив Пък някой ден може и да има опции и за кой външен вида да си избираме

- някъде към 4001 :)

Ами няма да си кривя душата сега...не ми харесва..предишния беше по-як :punk Искам си стария :cry :cry :cry

Сега този някак си ми "дразни окото" както каза ShitHappen така че и аз подкрепям идеята му... :D

ХУбаво сте решили да промените облика, ама разположението на секциите да бяхте оставили същото. Сега аха да избера нещо и излезе че е на срещуположната страна. И ако може малко, с 1 да увеличите размера на всичко. Че някой са недоскив Пък някой ден може и да има опции и за кой външен вида да си избираме

- някъде към 4001 :)

Абре хора, съветвам ви да си поразгледате малко настройките на web четеца! Оразмераването на шрифта, с който искате да виждате сайтовете се променя с 2 кликания. Ако има някой чак толкова недоскив би могъл да го промени на момента.

Другото, което е: наистина липсват коментарите за филмите и това леко ме озадачи/притесни. Би било добре ако се върнат. Също така номерацията на страниците с филмите в резултатите да бъде отдолу. Иначе всичко е на 6!

Good Luck :o)

edit: Предлагам да престанем с това всеки да казва харесва ми/не ми харесва и толкова. Ако наистина имате някакви препоръки, забележки - изразете ги. Иначе има анкета, просто цъкнете в/у единия от изборите и толкова. Tемата се пълни с безсмислени постове, нe мислите ли?

Aз имам една препоръка. Нека да се направи след като си търсил някои филм и ти излизат няколко страници, номерацията на страниците да е има и отдолу, защото като търсиш е гадно пак да се връщаш отгоре да хоиш на следващата.

и аз исках да помоля за същото ако може ще съм много благодарен.

Между другото форума не ме помни. Всеки път трябва да си пиша наново пароли и юзери

да нямаш firewall? на мен така ми се случва от ZoneAlarm ако засила секюритито.

Иначе мен много ме кефи новия дизайн.Браво на warez.ru team :)

Аве бива .....Ама личното мнение,че не ме радва много.Запомнете колкото по-малко промени(за щяло и нещяло)толкова по-добре

едит----Добре,добре !!!Връщам си думите назад харесва ми"Филми"(естествено се придържам към забележката на Георге_131)

и аз исках да помоля за същото ако може ще съм много благодарен.

да нямаш firewall? на мен така ми се случва от ZoneAlarm ако засила секюритито.

Иначе мен много ме кефи новия дизайн.Браво на warez.ru team :)

нямам firewall

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...