Jump to content
BulForum.com

warez.ru - нов външен вид/скин...

AlekS

Харесва ли ви новия дизайн на warez.ru?  

400 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply
Бутоните с Latest ... могат да бъдат и по-големи според мен. Толкова малки ме дразнят...

то ако всеки каже кво го дразни и кво иска да се направи знаеш ли какво ще стане???....нищо :devil

само дето можеше да си запазите старото разполовение на блоковете имам предвид че не ме вълнува толкова коло са пълни сърварите на play.evrocom.net добре си беше така от дясно,  :(

е ,че теб като не те вълнува мен ме вълнува .

поне сте управили сърча при фюлмите
от "правописът " ти едва ли някой ще разбере за какво говориш

А бе всичко е тотално объркано!Иначе като гледам същите работи като на стария warez.ru,ама сега всичко е много объркано.Трябва да му свикна най-напред.Иначе поздравления за модераторите-показва,че си гледат съвестно работата!

Стига сте мрънкали, бе! Хората са се постарали да направят нещо добро за сайта, а вие само оплювате. Като не ви харесва предложете нещо по-добро. Сайта е много по-свежарски от предишния, нека има малко промяна. Особено ме издразни недоволството ви за линковете към сайтовете. Случайно да сте чували за Favorites, които присъстват във всеки един browser?!

\/

Aз имам една препоръка. Нека да се направи след като си търсил някои филм и ти излизат няколко страници, номерацията на страниците да е има и отдолу, защото като търсиш е гадно пак да се връщаш отгоре да хоиш на следващата.

Особено ме издразни недоволството ви за линковете към сайтовете. Случайно да сте чували за Favorites, които присъстват  във всеки един browser?!

\/

я не са обаждай неподготвен моля. В тия Favorites знаеш ли колко неща имам записани (то не само аз сядам на тоя комп - и приятелката ми го ползва и сестра ми и всеки си слага там каквото му харесва) и понякога немога да се оправя какво къде и под какво име е записано.Там в страницата си беше много добре: като пуснеш браузера и warez е стартова ,и оттам по-лесно. Недей сега да захващаме спор за глупости и да черним труда на хората .

Не мисля че някой "плюе"

Според мен е добре да се вслушеате в мненията за да се постигне максимален ефект:)

Мисля че този сървър трябва да изглежда така , както желаяр потребителите , но в разумното...

я не са обаждай неподготвен моля. В тия Favorites  знаеш ли колко неща имам записани (то не само аз сядам на тоя комп - и приятелката ми го ползва и сестра ми и всеки си слага там каквото му харесва)  и понякога немога да се оправя какво къде и под какво име е записано.Там в страницата си беше много добре: като пуснеш браузера и warez  е стартова ,и оттам по-лесно. Недей сега да захващаме спор за глупости и да черним труда на хората .

А какво ти пречи да си направиш един FOLDER във Favorites като е толкова разхвърляно всичко?! Там ще можеш да съхраняваш само твои линкове, да не говорим, че можеш да редактираш имената им!

ОК?!

може :)

ама трябваше да се сетя да го направя преди 1 година като си инсталвах Win-a за последно :) Сега е късно,наистина са много - само мойте страници там са около 70 мисля.Както и да е,просто за това с линковете изразих препоръка - беше направено страшно улеснено :)

Преди малко сайта си беше като преди - в черно.

А ся нов вид.

Бива го... ама ако може да се натиска върху play.evrocom.net ще е хубаво ;)

10x на тоз дето го е направил :)

Na men mi haresva taka :punk predi be6e mnogo mra4en...... :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...